- 11 Şubat 2020
- 134
- 162
- 18
- 35
aaa oylemi valla rahatladm bak suan tsk ederm canmEğer bacak arasını 12 de gördüyse kızların erkeğe dönmesinin olasılığı biraz daha düşük sankiErkeği kordonla ya da klitorisle karıştırıyorlar ama kız da çok olmuyor sanki bakalım yarın ne olacak saat saymaya başlarsın artık
Çok sağol canımkıyamamkolaylıklar gelsin, tez yazmak ciddi odaklanma gerektiriyor. güle güle giysin inşallah bebiş
Bana da 15 de kesin kız dedi yüzde bile vermedi eşimde birşeyler alalım cinsiyet öğrenme hatırası olsun dedi bir iki parça aldım arada aklıma değişirse diye gelmiyor değilaaa oylemi valla rahatladm bak suan tsk ederm canmhaber ederm yarn
Canım sonuçların normal olmasına sevindimmaya mantar demek aslında vajina da kaşıntı var mı ben de iki gündür kaşıntı başladı maalesef doktora sordum krem için haber bekliyorum kaşıntı dayanılacak gibi değil gebelik öncesinde de sık mantar enfeksiyonu kapardım ama şimdi dışarı çok nadir cıkıyorum ama tuvalet kullanmıyorum dışarıda eşimle tuvaletleri de ayırdım aradalar gidiyor çünkü çok hassas ya yine oldu en azından ilk üç ay olmadı
Aslında sadece çok sık çıkıyorum ve yanma ağrı oluyordu enfeksiyon çok sık geçiriyorum öyle düşünmüştük diğerleri iyi gözüküyor sadece maya görüldü yazıyor hiç kaşıntı falanda yokHatta yakın zamanda enfeksiyon geçirdiysen mantar ve enfeksiyon genellikle bir arada oluyor mantar vardı da sen belirti göstermedin belki de şu an herhangi belirtin yoksa bol su içip iç çamaşırlarını ayrı olarak yüksek sıcaklıkta yıkayıp ütülersen geçecektir. Geçmiş olsun. Belirtin olmaması güzel birşey bu arada iyileşme dönemindesindir büyük ihtimalle diye düşünüyorum
Mantar havada bile yaşabildiği için şu an da yatkınlığımız var normal her zaman belirti vermeyebilir kalıntı peynirimsi akıntı en başlı belirtileri enfeksiyon da farketmeden geçirmişsin büyük ihtimalle bana da sadece krem verir diye düşünüyorum pek ilaç taraftarı değil doktorum ama normalde evdeki tüm bireylerin oral ilaçla tedavi edilmesi gerekiyor. Bence sen zaten geçirmişsin ve atlatma dönemindesin takılma hiçAslında sadece çok sık çıkıyorum ve yanma ağrı oluyordu enfeksiyon çok sık geçiriyorum öyle düşünmüştük diğerleri iyi gözüküyor sadece maya görüldü yazıyor hiç kaşıntı falanda yok
Teşekkur ederim cok oğraştim ama benim adamda katır inadi derler ya o var şimdi de diyor evi istanbula götürcek ben istemiyor bu sefer yapamaz o kadar da diğilİstanbulda ne iş yapıyordu eşin , bayaa oturmuşsunuz o zaman burada . İyi cesaret işi gücü bırakıp memleket değiştirmekSeni de tebrik ediyorum . Herkes destek çıkmaz , kurulu düzen varken
Teşekkur ederimAminmarkacocukoutlet. Sayfasında olmayan bir sürü kıyafet var. Mesaj atarsan Mine Hnm uygun olan bir sürü kıyafetle dönüş yapıyor.
Amin canim bebiş olsun kolaylik olur inşallah hem 6 ay falan calişmazsin olmaz mi sonrada iyi bir bakici bulursun belki sıkma caniniTayinci arkadaşları çok iyi anlıyorum benimde eşim müfettiş bende bakanlıkta uzmanım eşim rotasyona yani tayine tabi olduğu için ben çakılı kadro olmama rağmen ona tabi olup eş durumundan il değiştirmek zorundaydık ama şükür bakanlık rotasyonu kaldırıp turne getirdi de il değiştirmekten kurtulduk ☺ Ama turneninde kötü yanı eşim yılda 2-4 ay belki daha uzun başka illere gidip orada inceleme yapmak zorunda. Bebek olduktan sonra tek başıma nasıl idare etcem bilmiyorum hem işe gitmek zorunda kalcam hem bebeğimle eksiksiz ilgilenmem gerekecek.
Allah benim gibi olanlara ve diğer tayincilere kolaylık versin
Teşekkür ederim canım. Bende sipariş verecektim bebiş için biraz korktum cinsiyet değişirse diye dün doktora iyice sorduk sağolsun oğluş da aça aça gösterdi kesin dedikleri pek değişmiyor geneldeMantar havada bile yaşabildiği için şu an da yatkınlığımız var normal her zaman belirti vermeyebilir kalıntı peynirimsi akıntı en başlı belirtileri enfeksiyon da farketmeden geçirmişsin büyük ihtimalle bana da sadece krem verir diye düşünüyorum pek ilaç taraftarı değil doktorum ama normalde evdeki tüm bireylerin oral ilaçla tedavi edilmesi gerekiyor. Bence sen zaten geçirmişsin ve atlatma dönemindesin takılma hiç
Hayirli olsun cok tatliş fiyati ne KadardiHatta canlı resim atayım
Aynen ya bi düzen kuruyorsun alışıyorsun derken tayin bu meslekte de boyle@mertur polisler 2 kere şark yapıyor benide 2 şark bekliyor yani ben napcam nasıl alıcam bilmiyorum bide işim cok iyi emekli olana kdr çalısablceğim byer yani onuda bırakmak zorunda kalcam en cok ona üzülüyorum beni daha neler bekliyor 2.hayatım nasıl olcak bilmiyorum
teşekkür ederim canımHayirli olsun cok tatliş fiyati ne Kadardi
Bncede cok mantıklı Van güzel yermiş keske bizede güzel yerler cıksa Urfa Van Erzincan Adıyaman hepsi kabulumselam olsun polis eslerineebzde van a geleli 4 yil oldu canm smdi ikinici sarki verdik inan guzel biyer cikarsa korktugun gibi olmuyor sehir degstrmektenze alstigimiz yerde ikinciyi de yapalm dedk isallah 4 yil daha burdayz
2 sene daha cıkmasında sonrasında bakarız smdi haziranda belli olcak tam hamilelik dönemi brn gidemem de sayın Süleyman soyluya mektup yazarız artıkBncede cok mantıklı Van güzel yermiş keske bizede güzel yerler cıksa Urfa Van Erzincan Adıyaman hepsi kabulum
Rica ederim bu arada doktor dönüş yaptı travazol çok az kullan dedi kaşıntı için mantar için de tek seferlik vajinal fitil yazdı umarım geçer benimki deTeşekkür ederim canım. Bende sipariş verecektim bebiş için biraz korktum cinsiyet değişirse diye dün doktora iyice sorduk sağolsun oğluş da aça aça gösterdi kesin dedikleri pek değişmiyor genelde
Güle güle kullansin fiyati iyimişteşekkür ederim canım199 TL. 10 parça, mislin örtüsü ve normal örtüsünün olması beni cezbetti
geçer geçer merak etme, benim de vardı 2-3 gün içinde geçtiRica ederim bu arada doktor dönüş yaptı travazol çok az kullan dedi kaşıntı için mantar için de tek seferlik vajinal fitil yazdı umarım geçer benimki de
Aynen değişmiyor sağlıcakla gelsin bebişler
Hatta canlı resim atayım
Ben bursadayım .dediginiz kişi doktorsa yeri nerdeCanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Pelin Yazgan'a bir görün derim, benim hamilelikten önce çok sıkıntılarım vardı kafamı döndüremiyordum bir omzum yukarı çekilmişti eşitsizlik vardı. Benimle 2 saat uğraştı bir bir bütün ağrılarımı geçirdi. Allah ondan razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?