2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
aaa oylemi valla rahatladm bak suan tsk ederm canm haber ederm yarn

aaa oylemi valla rahatladm bak suan tsk ederm canm haber ederm yarn
Bana da 15 de kesin kız dedi yüzde bile vermedi eşimde birşeyler alalım cinsiyet öğrenme hatırası olsun dedi bir iki parça aldım arada aklıma değişirse diye gelmiyor değilsonra diyorum renk ayırmam zaten boşver isim düşünüyoruz erkek olsa Çınar diyordum aslımda hep kız hissediyordum ama bayağı yer etmiş çınar henüz kız için işte bu diyebileceğim isim bulamadık bakalım bir iki isme yaklaştık

Aslında sadece çok sık çıkıyorum ve yanma ağrı oluyordu enfeksiyon çok sık geçiriyorum öyle düşünmüştük diğerleri iyi gözüküyor sadece maya görüldü yazıyor hiç kaşıntı falanda yok

Mantar havada bile yaşabildiği için şu an da yatkınlığımız var normal her zaman belirti vermeyebilir kalıntı peynirimsi akıntı en başlı belirtileri enfeksiyon da farketmeden geçirmişsin büyük ihtimalle bana da sadece krem verir diye düşünüyorum pek ilaç taraftarı değil doktorum ama normalde evdeki tüm bireylerin oral ilaçla tedavi edilmesi gerekiyor. Bence sen zaten geçirmişsin ve atlatma dönemindesin takılma hiç

İstanbulda ne iş yapıyordu eşin , bayaa oturmuşsunuz o zaman burada . İyi cesaret işi gücü bırakıp memleket değiştirmek Seni de tebrik ediyorum . Herkes destek çıkmaz , kurulu düzen varken
Teşekkur ederim cok oğraştim ama benim adamda katır inadi derler ya o var şimdi de diyor evi istanbula götürcek ben istemiyor bu sefer yapamaz o kadar da diğil

Tayinci arkadaşları çok iyi anlıyorum benimde eşim müfettiş bende bakanlıkta uzmanım eşim rotasyona yani tayine tabi olduğu için ben çakılı kadro olmama rağmen ona tabi olup eş durumundan il değiştirmek zorundaydık ama şükür bakanlık rotasyonu kaldırıp turne getirdi de il değiştirmekten kurtulduk Ama turneninde kötü yanı eşim yılda 2-4 ay belki daha uzun başka illere gidip orada inceleme yapmak zorunda. Bebek olduktan sonra tek başıma nasıl idare etcem bilmiyorum hem işe gitmek zorunda kalcam hem bebeğimle eksiksiz ilgilenmem gerekecek.
Allah benim gibi olanlara ve diğer tayincilere kolaylık versin

Amin canim bebiş olsun kolaylik olur inşallah hem 6 ay falan calişmazsin olmaz mi sonrada iyi bir bakici bulursun belki sıkma canini

Teşekkür ederim canım. Bende sipariş verecektim bebiş için biraz korktum cinsiyet değişirse diye dün doktora iyice sorduk sağolsun oğluş da aça aça gösterdi kesin dedikleri pek değişmiyor genelde

Aynen ya bi düzen kuruyorsun alışıyorsun derken tayin bu meslekte de boyle bizimde önümüzdeki sene bakalim neresi cikacak

selam olsun polis eslerinee bzde van a geleli 4 yil oldu canm smdi ikinici sarki verdik inan guzel biyer cikarsa korktugun gibi olmuyor sehir degstrmektenze alstigimiz yerde ikinciyi de yapalm dedk isallah 4 yil daha burdayz
Bncede cok mantıklı Van güzel yermiş keske bizede güzel yerler cıksa Urfa Van Erzincan Adıyaman hepsi kabulum

Teşekkür ederim canım. Bende sipariş verecektim bebiş için biraz korktum cinsiyet değişirse diye dün doktora iyice sorduk sağolsun oğluş da aça aça gösterdi kesin dedikleri pek değişmiyor genelde
Rica ederim bu arada doktor dönüş yaptı travazol çok az kullan dedi kaşıntı için mantar için de tek seferlik vajinal fitil yazdı umarım geçer benimki de
Aynen değişmiyor sağlıcakla gelsin bebişler

geçer geçer merak etme, benim de vardı 2-3 gün içinde geçti

Ben bursadayım .dediginiz kişi doktorsa yeri nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…