2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bsy sorcam dünden beri sürekli yer değiştiren Bi ağırlık var genelde solumda olıyo ama yer değiştiriyor ebeye sordum bgn yıgılma yapıyordur artık dedi sizdede varmı böle bsy öle kelebek çırpıntısı filan yasamadım ben ama yer değiştiriyor agırlık gaz da değil gazı da biliyorum bide bu detaylı ultrasyon kaç dk sürüyo bilen varmı

Ben emzirme koltuğu da alırım diye düşünüyordum ta ki fiyatını görene kadar 750 ve üzeri genelde BİM’e gelecekmiş 200e ama tam sallanan değil sanki çok güvenilir geldi sonradan dedim kaç ay kullanacaksın ki gece yatakta emzir gündüz berjerde sonra bunları kaldıracak yer de lazım deyip almamaya karar verdim

Canım bende de oluyor doktor zayıf olduğun için hareket edince ne tarafta olduğunu daha kolay farkediyorsun rahmin o dedi ben de daha hiç hareket hissetmedim dediğim yığılmaları sabah daha net hissediyorum gaz değildir ama gaz olunca sıkıştığı için daha net hissediyoruz onu farkettim ya da tuveletim varsa
Detaylı usg de tüm organlar ve damarlar ayrıntılı inceleniyorya yaklaşık 30 dk sürüyormuş

Detaylı yarim saat önceliklen.
Diğer dediğin şey bana da oluyor rnp06 ama gaz mi değil mi anlamıyorum. Hep şey de oluyor alt karın bölgemde bir şeyler yer değiştiriyor. Gaz dolanıyor gibi de ama gaz yok yani çözemedim hiç.

Keşke kaldirmasalar yasakları hem neden Seyehat yasağı kalkıyor anlamıyorum bayramda da sokaga çıkma yasağı var zaten..

Bende bugün kontrole gittim ama 18 cm 194 gram bir pıtırcıktan başka bişi öğrenemedim yine..%100 e tamamlayamadık yani sonraki kontrole artık hayırlısı :)
Bu kadar da nazlı ve gizemli olunur mu?
Tahmin neydi bu kadar naza kız olması lazım

Bende almak istiyordum ozamanlar hem pahalı geldi hemde yerim yok diye almadım ama keşke alsaydım oğlumda, insan emzirince rahat etmek istiyor birde ben emzirirken uykuya çok dalıyordum başım habire öne düşüyordu
Kv'em oturarak uyurdu hep bende nasıl uyuyorsun böyle diyordum ona taaki bende oturarak uyuyana kadar beni görse yaaa oturarak böyle uyuyorsun der

Keşke kaldirmasalar yasakları hem neden Seyehat yasağı kalkıyor anlamıyorum bayramda da sokaga çıkma yasağı var zaten..
Ekonomiği canlandırma adına sanırım artık bu 7 şehirde hafta sonu da yasak yok Umarım bayramda olur.
Turizm ama haziranda kesin açılır
Bu kadar ekonomik yıkımı toparlamak da uzun zaman alacaktır
Hamileyken son tatil hayalimden çoktan vazgeçtim de sanırım denize bile gidemeyeceğiz Muğla’da olmamıza rağmen

Hahaha ya iki berjer var evde sallanmasa da dönüyor falan hem bayağı rahat da tv koltuğu gibi onunla idare edeyim dedim listede sona attım maddi duruma göre artık kendime almamak adına sürekli telkinde bulunuyorum bu berjer daha güvenilir uyuyakalırsan düşürmezsin daha rahat öne arkaya sallayamam ama sağa sola sallarım artık

Ooo güzel yarım saat ultrasyonda bakiciğiz yani

Ben gazı anlıyorum ya kent orkestrası gibi oldugum için bu daha Bi değişik bsy Bi ağırlık varmıs gibi ama gazada benziyor da gaz değili eminim

Böyle bir berjer idare etmez mi beni Reengarenk içime şüphe düştü şimdi
Eder eder 750 TL’ye başka bir ihtiyacını alayım
Ay eşim de demez mi ben de bir tane istiyorum ben sallanan sandalye çok seviyorum tek bundan istiyorum baba olarak (Yay Burcu işte)
Dedim sana da yok bana da fiyatı görünce birşey de diyemedi

Eklentiler

• FEC156E6-AC78-448C-9B47-65A70EAE39DE.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar detaylı usg için randevu aldınız mı ben direk kadın Doğuma aldım doğru mu orası yönlendirecek sanırım

Berjer de iyi fikir benim salondaki berjer çok rahat besiklerden yer olursa alırım odama ama hiç sanmıyorum besikleri sigdirabilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…