Canım bende de oluyor doktor zayıf olduğun için hareket edince ne tarafta olduğunu daha kolay farkediyorsun rahmin o dedi ben de daha hiç hareket hissetmedim dediğim yığılmaları sabah daha net hissediyorum gaz değildir ama gaz olunca sıkıştığı için daha net hissediyoruz onu farkettim ya da tuveletim varsaKızlar bsy sorcam dünden beri sürekli yer değiştiren Bi ağırlık var genelde solumda olıyo ama yer değiştiriyor ebeye sordum bgn yıgılma yapıyordur artık dedi sizdede varmı böle bsy öle kelebek çırpıntısı filan yasamadım ben ama yer değiştiriyor agırlık gaz da değil gazı da biliyorum bide bu detaylı ultrasyon kaç dk sürüyo bilen varmı
hayirli olsun canim 3. oğlan. tribleks kaynana.olcaksın vallaKızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkarcinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah
Necla kız demiştin
1 ay önce gittiğimde birşey yoktu bitmişti inşAllah tekrarlamamıştır ama lekelenmem filan yokEn son azalmıştı canım inşAllah bitmiştirsenin ki ne durumda
Hayırlı olsun canim gözün aydin ne guzel olmus bir kiz bir erkek saglikla kucagina al insallahBugün kontrole gittim akıntı oldugu için hiç bir sorun yokmuş çok şükür @Necla34 tahminin tuttu %99 erkek. Bir kızım vardı birde oğlum oluyo çok şükür
Detaylı yarim saat önceliklen.Kızlar bsy sorcam dünden beri sürekli yer değiştiren Bi ağırlık var genelde solumda olıyo ama yer değiştiriyor ebeye sordum bgn yıgılma yapıyordur artık dedi sizdede varmı böle bsy öle kelebek çırpıntısı filan yasamadım ben ama yer değiştiriyor agırlık gaz da değil gazı da biliyorum bide bu detaylı ultrasyon kaç dk sürüyo bilen varmı
Keşke kaldirmasalar yasakları hem neden Seyehat yasağı kalkıyor anlamıyorum bayramda da sokaga çıkma yasağı var zaten..Ebebek de nöbetçi mağazalar açık biz de bir kere gittik cinsiyeti öğrenince eşim çok heves etti Muğla’dan Marmaris’e gittik aramış gitmeden bir iki kişi vardı ama temmuza kadar gitmem herhalde hatta bayram sonrası beni korkuyor buralar dolar diye tüm seyahat yasakları kalkacak sanki şimdiden yoğunluk var Muğla’da 6 şehirden gelinebilmesine rağmen
Bu kadar da nazlı ve gizemli olunur mu?Bende bugün kontrole gittim ama 18 cm 194 gram bir pıtırcıktan başka bişi öğrenemedim yine..%100 e tamamlayamadık yani sonraki kontrole artık hayırlısı :)
Bende almak istiyordum ozamanlar hem pahalı geldi hemde yerim yok diye almadım ama keşke alsaydım oğlumda, insan emzirince rahat etmek istiyor birde ben emzirirken uykuya çok dalıyordum başım habire öne düşüyorduBen emzirme koltuğu da alırım diye düşünüyordum ta ki fiyatını görene kadar 750 ve üzeri genelde BİM’e gelecekmiş 200e ama tam sallanan değil sanki çok güvenilir geldi sonradan dedim kaç ay kullanacaksın ki gece yatakta emzir gündüz berjerde sonra bunları kaldıracak yer de lazım deyip almamaya karar verdim
Ekonomiği canlandırma adına sanırım artık bu 7 şehirde hafta sonu da yasak yokKeşke kaldirmasalar yasakları hem neden Seyehat yasağı kalkıyor anlamıyorum bayramda da sokaga çıkma yasağı var zaten..
Hahaha ya iki berjer var evde sallanmasa da dönüyor falan hem bayağı rahat da tv koltuğu gibi onunla idare edeyim dedim listede sona attım maddi duruma göre artık kendime almamak adına sürekli telkinde bulunuyorumBende almak istiyordum ozamanlar hem pahalı geldi hemde yerim yok diye almadım ama keşke alsaydım oğlumda, insan emzirince rahat etmek istiyor birde ben emzirirken uykuya çok dalıyordum başım habire öne düşüyordu
Kv'em oturarak uyurdu hep bende nasıl uyuyorsun böyle diyordum ona taaki bende oturarak uyuyana kadar beni görse yaaa oturarak böyle uyuyorsun der
Ooo güzel yarım saat ultrasyonda bakiciğiz yaniCanım bende de oluyor doktor zayıf olduğun için hareket edince ne tarafta olduğunu daha kolay farkediyorsun rahmin o dedi ben de daha hiç hareket hissetmedim dediğim yığılmaları sabah daha net hissediyorum gaz değildir ama gaz olunca sıkıştığı için daha net hissediyoruz onu farkettim ya da tuveletim varsa
Detaylı usg de tüm organlar ve damarlar ayrıntılı inceleniyorya yaklaşık 30 dk sürüyormuş
Ben gazı anlıyorum ya kent orkestrası gibi oldugum için bu daha Bi değişik bsy Bi ağırlık varmıs gibi ama gazada benziyor da gaz değili eminimDetaylı yarim saat önceliklen.
Diğer dediğin şey bana da oluyor rnp06 ama gaz mi değil mi anlamıyorum. Hep şey de oluyor alt karın bölgemde bir şeyler yer değiştiriyor. Gaz dolanıyor gibi de ama gaz yok yani çözemedim hiç.
Böyle bir berjer idare etmez mi beniBende almak istiyordum ozamanlar hem pahalı geldi hemde yerim yok diye almadım ama keşke alsaydım oğlumda, insan emzirince rahat etmek istiyor birde ben emzirirken uykuya çok dalıyordum başım habire öne düşüyordu
Kv'em oturarak uyurdu hep bende nasıl uyuyorsun böyle diyordum ona taaki bende oturarak uyuyana kadar beni görse yaaa oturarak böyle uyuyorsun der
Teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım kuzularımızı inşallahHayırlı olsun canim gözün aydin ne guzel olmus bir kiz bir erkek saglikla kucagina al insallah
Masallah canim büyüyor bebisin sende benim gibi cinsiyet öğrenemeyip bekleyenlerdensinBende bugün kontrole gittim ama 18 cm 194 gram bir pıtırcıktan başka bişi öğrenemedim yine..%100 e tamamlayamadık yani sonraki kontrole artık hayırlısı :)
Berjer de iyi fikirHahaha ya iki berjer var evde sallanmasa da dönüyor falan hem bayağı rahat da tv koltuğu gibi onunla idare edeyim dedim listede sona attım maddi duruma göre artık kendime almamak adına sürekli telkinde bulunuyorumbu berjer daha güvenilir uyuyakalırsan düşürmezsin daha rahat öne arkaya sallayamam ama sağa sola sallarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?