2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Berjer de iyi fikir benim salondaki berjer çok rahat besiklerden yer olursa alırım odama ama hiç sanmıyorum besikleri sigdirabilirim inşallah
Odama ben de alamam ancak beşik sığar gündüz bunda emziririm gece yatakta diye düşünüyorum

Hahaha benimki istemez direk alır benden akşamları benim olsun der
Valla ben parasından değil koltuk sonuçta kullanılır yer yok diye almıyorum
Benimki de bu dediğin gibi çok rahat

Masallah canim büyüyor bebisin sende benim gibi cinsiyet öğrenemeyip bekleyenlerdensin
Aslında büyük ihtimal kız dedi bana 1 ay önce ama kesin değildi..Bi türlü kesinleştiremedik..dogumda ogrenmeyelim de bu gidişle kimse kalmadı ögrenmeyen

Kızlar detaylı usg için randevu aldınız mı ben direk kadın Doğuma aldım doğru mu orası yönlendirecek sanırım
Hastaneden hastaneye değişiyor olabilir ama sanırım ayrıntılıya senin doktorun bakmayacaksa ayrı alıyorsun seninki bakacaksa da ayrıntılı usg olduğunu belirtmekte fayda var uzun süreceği için sonraki randevuyu daha geç koymaları adına benim doktorum perinataloga yönlendirdi buradaki cihazların da ayrıntılı için çok uygun olmadığını söyledi tabi ben muğladayım ve tek özel hastane var ama o yüzden aydın ya da Denizli ikisinden birine gideceğim iki yerden isim verdi şu yasaklar netleşsin aydın seyahate açıldı ama Denizli’deki doktorun yorumları daha iyiydi orası da açılır belki diye beklemedeyim

Odama ben de alamam ancak beşik sığar gündüz bunda emziririm gece yatakta diye düşünüyorum
Ben salonda oturmuyorum oturma odasında olurum gündüz oradaki berjerler de hiç rahat değil neyse bi dogsunlar da düşünürüz birde ikiz allahım hangisini emzirecem sıra verirlerdi birbirlerine

Aynı oldu bendede tuzlu ekşi yedim hep geriden geliyodu minikti hep Çin takvimi tuttu Bi tek Bi dahakine ona göre yapcam o yüzden soruyorum herkese
14.haftada doktor bana kıza benziyor ama net degil dedi çin takvimi ve necla erkek dedi yedigim teksey portakaldi asla tatli şeyler yiyemedim gelisimi 1 hafta önden gidiyor haftaya kontrolum var sizce ne cinsiyetimiz

bim e gelecek olan ikea da poang modele benzer şeyi diyorsan o çocuklar için aynısını ikeadan oğluma almıştım, fiyatı gerçekten iyi

Hahaha benimki istemez direk alır benden akşamları benim olsun der
Valla ben parasından değil koltuk sonuçta kullanılır yer yok diye almıyorum Eki Görüntüle 2632146
Benimki de bu dediğin gibi çok rahat

Ben de çocuk odasını doldurmayayım diyorum başka yer yok sonra balkona da koyamam yağmurda çürür koltuk yazık olur

alış veriş olsun diye almaya başlarsan bir sürü alacak şey bulursun ama gerçekten sonra yer arıyorsun nereye koysam, nereye kaldırsam diye ilk başta zaman öyle hızlı geçiyor ki birden büyüyüveriyorlar ve kendilerine has emme stilleri oluyor . Hatta ayakta emmeye kadar varıyor

bim e gelecek olan ikea da poang modele benzer şeyi diyorsan o çocuklar için aynısını ikeadan oğluma almıştım, fiyatı gerçekten iyi
Aaa bu model çocuklar için mi ben emzirme koltuğu sanmıştım nasıl sallanıyor peki ikeadan emzirme koltuğu olarak da bu modeller vardı ama arkaya düşer miyim diye korkmadım değil kullanan biri olarak çocuk da da olsa önerir misin
Allahım yine koltuk inceliyorum kafamdan çık hemen.

Eklentiler

• 68AFE82B-F4CD-4019-8F94-F7F8F862675A.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 31
  • AB8C319C-F9E8-4C59-B575-B6CB16FE16B0.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 28
Kesinlikle haklısın bir de yer derdi var

Sallanan alırsan emerken sallanmaya alışırsa ne yapacaksın alırsan sallanmayan modelinden al çok rahat onlar

Ay burda kendimi gördüm benim oğlum ayakta emiyordu birde memeyi cekistiriyordu ağzı memede aklı oyundaydi sayesinde olmayan meme ucu lastik gibi uzadi

Sallanan alırsan emerken sallanmaya alışırsa ne yapacaksın alırsan sallanmayan modelinden al çok rahat onlar
Sallanma konusunda önerilerin doğrultusunda benim içim hiç gerek yok emzirme koltuğuna berjer bana yeter hem sallanmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…