- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Odama ben de alamam ancak beşik sığar gündüz bunda emziririm gece yatakta diye düşünüyorumBerjer de iyi fikirbenim salondaki berjer çok rahat besiklerden yer olursa alırım odama ama hiç sanmıyorum besikleri sigdirabilirim inşallah
Hahaha benimki istemez direk alır benden akşamları benim olsun derBöyle bir berjer idare etmez mi beniReengarenk içime şüphe düştü şimdi
Eder eder 750 TL’ye başka bir ihtiyacını alayım
Ay eşim de demez mi ben de bir tane istiyorum ben sallanan sandalye çok seviyorum tek bundan istiyorum baba olarak (Yay Burcu işte)
Dedim sana da yok bana da fiyatı görünce birşey de diyemedi
Aslında büyük ihtimal kız dedi bana 1 ay önce ama kesin değildi..Bi türlü kesinleştiremedik..dogumda ogrenmeyelim de bu gidişle kimse kalmadı ögrenmeyenMasallah canim büyüyor bebisin sende benim gibi cinsiyet öğrenemeyip bekleyenlerdensin
Hastaneden hastaneye değişiyor olabilir ama sanırım ayrıntılıya senin doktorun bakmayacaksa ayrı alıyorsun seninki bakacaksa da ayrıntılı usg olduğunu belirtmekte fayda var uzun süreceği için sonraki randevuyu daha geç koymaları adına benim doktorum perinataloga yönlendirdi buradaki cihazların da ayrıntılı için çok uygun olmadığını söyledi tabi ben muğladayım ve tek özel hastane var ama o yüzden aydın ya da Denizli ikisinden birine gideceğim iki yerden isim verdi şu yasaklar netleşsin aydın seyahate açıldı ama Denizli’deki doktorun yorumları daha iyiydi orası da açılır belki diye beklemedeyimKızlar detaylı usg için randevu aldınız mı ben direk kadın Doğuma aldım doğru mu orası yönlendirecek sanırım
Ben salonda oturmuyorum oturma odasında olurum gündüz oradaki berjerler de hiç rahat değil neyse bi dogsunlar da düşünürüz birde ikiz allahım hangisini emzirecem sıra verirlerdi birbirlerineOdama ben de alamam ancak beşik sığar gündüz bunda emziririm gece yatakta diye düşünüyorum
14.haftada doktor bana kıza benziyor ama net degil dedi çin takvimi ve necla erkek dedi yedigim teksey portakaldi asla tatli şeyler yiyemedim gelisimi 1 hafta önden gidiyor haftaya kontrolum var sizce ne cinsiyetimizAynı oldu bendede tuzlu ekşi yedim hep geriden geliyodu minikti hepÇin takvimi tuttu Bi tek Bi dahakine ona göre yapcam o yüzden soruyorum herkese
Ben emzirme koltuğu da alırım diye düşünüyordum ta ki fiyatını görene kadar 750 ve üzeri genelde BİM’e gelecekmiş 200e ama tam sallanan değil sanki çok güvenilir geldi sonradan dedim kaç ay kullanacaksın ki gece yatakta emzir gündüz berjerde sonra bunları kaldıracak yer de lazım deyip almamaya karar verdim
Hahaha benimki istemez direk alır benden akşamları benim olsun der
Valla ben parasından değil koltuk sonuçta kullanılır yer yok diye almıyorum Eki Görüntüle 2632146
Benimki de bu dediğin gibi çok rahat
Bebiş sanki önde gidiyor erkek mi acabaBende bugün kontrole gittim ama 18 cm 194 gram bir pıtırcıktan başka bişi öğrenemedim yine..%100 e tamamlayamadık yani sonraki kontrole artık hayırlısı :)
Hahaha ya iki berjer var evde sallanmasa da dönüyor falan hem bayağı rahat da tv koltuğu gibi onunla idare edeyim dedim listede sona attım maddi duruma göre artık kendime almamak adına sürekli telkinde bulunuyorumbu berjer daha güvenilir uyuyakalırsan düşürmezsin daha rahat öne arkaya sallayamam ama sağa sola sallarım artık
Aaa bu model çocuklar için mi ben emzirme koltuğu sanmıştımbim e gelecek olan ikea da poang modele benzer şeyi diyorsan o çocuklar içinaynısını ikeadan oğluma almıştım, fiyatı gerçekten iyi
Aaa bu model çocuklar için mi ben emzirme koltuğu sanmıştımnasıl sallanıyor peki ikeadan emzirme koltuğu olarak da bu modeller vardı ama arkaya düşer miyim diye korkmadım değil kullanan biri olarak çocuk da da olsa önerir misin
Allahım yine koltuk inceliyorum kafamdan çık hemen.
Ayyy evethayirli olsun canim 3. oğlan. tribleks kaynana.olcaksın valla
Kesinlikle haklısın bir de yer derdi varalış veriş olsun diye almaya başlarsan bir sürü alacak şey bulursun ama gerçekten sonra yer arıyorsun nereye koysam, nereye kaldırsam diyeilk başta zaman öyle hızlı geçiyor ki birden büyüyüveriyorlar ve kendilerine has emme stilleri oluyor . Hatta ayakta emmeye kadar varıyor
Sallanan alırsan emerken sallanmaya alışırsa ne yapacaksınAaa bu model çocuklar için mi ben emzirme koltuğu sanmıştımnasıl sallanıyor peki ikeadan emzirme koltuğu olarak da bu modeller vardı ama arkaya düşer miyim diye korkmadım değil kullanan biri olarak çocuk da da olsa önerir misin
Allahım yine koltuk inceliyorum kafamdan çık hemen.
Kız bebek o bebekDetaylı yarim saat önceliklen.
Diğer dediğin şey bana da oluyor rnp06 ama gaz mi değil mi anlamıyorum. Hep şey de oluyor alt karın bölgemde bir şeyler yer değiştiriyor. Gaz dolanıyor gibi de ama gaz yok yani çözemedim hiç.
Ay burda kendimi gördüm benim oğlum ayakta emiyordu birde memeyi cekistiriyordu ağzı memede aklı oyundaydi sayesinde olmayan meme ucu lastik gibi uzadialış veriş olsun diye almaya başlarsan bir sürü alacak şey bulursun ama gerçekten sonra yer arıyorsun nereye koysam, nereye kaldırsam diyeilk başta zaman öyle hızlı geçiyor ki birden büyüyüveriyorlar ve kendilerine has emme stilleri oluyor . Hatta ayakta emmeye kadar varıyor
Sallanma konusunda önerilerin doğrultusunda benim içim hiç gerek yok emzirme koltuğuna berjer bana yeter hem sallanmıyor daSallanan alırsan emerken sallanmaya alışırsa ne yapacaksınalırsan sallanmayan modelinden al çok rahat onlar
Her çocuk yapıyor sanki omzumdan gelip emiyordu , ayakta durup emiyordu her türlüAy burda kendimi gördüm benim oğlum ayakta emiyordu birde memeyi cekistiriyordu ağzı memede aklı oyundaydi sayesinde olmayan meme ucu lastik gibi uzadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?