2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar dr a gittim ❤ Kanamanı sebebi plesanta biraz aşağıda inşallah yukarıya çıkar cinsiyeti büyük uğraşlar sonucu öğrendik . Oğlumuz olacak inşallah

Necla kız demiştin
Sağlıkla al kucağına insallah benimde bi öncekinde plesanta aşağıda olduğu için kanamaya sebebiyet vermişti erkek bebeklerde oluyor sanırım bu durum

Sağlıkla al kucağına insallah benimde bi öncekinde plesanta aşağıda olduğu için kanamaya sebebiyet vermişti erkek bebeklerde oluyor sanırım bu durum
Amin inşallah yukarı çıktı mi plesanta yoksa aşağı da mi kaldı

üşüme bende de var evdekilerin üzerinde tişört var ve içlerinde atlet fln yok . Bende Hırka var şuan
Ayy bende yanıyorum valla normalde temmuz ayına kdr elim ayagım ısınmazdı yangın Ayşe (inş Ayşe yoktur aramızda varsada o bakmasın ))gibiyim birden basıveriyor sıcak ben atlet don geziyorum gecede ayaklarım yanmasından uyuyamıyorum

Son düzenleme:
Ayy bende yanıyorum valla normalde temmuz ayına kdr elim ayagım ısınmadı yangın ayar gibiyim birden basıveriyor sıcak ben atlet don geziyorum gecede ayaklarım yanmasından uyuyamıyorum
Bende yanıyorum gece üstümü acıyorum garip garip rüyalar görüyorum bu gece de cami de imamı dövüyordum Allahim ben iyi değilim imam dovmedigim kalmıştı

Ben de beğendim büyük ihtimal bunu alırım sadece rengi azıcık canlı mı olsa dedim ama eşler de kullanacaktır

Benimki 3 buçuk kilo olunca doktor az ye normal doguramazsin demişti zaten doğurmadım bilseydim önüme geleni yerdim
Ben o kilodayken hala doktoruma.ısrarla normal dogurcam ben deyip duruyodum neye guveniyosam artik ..Allah tan doktorum aklı salim biri de duymazliktan geldi beni direkt biletimi kesti

Ben o kilodayken hala doktoruma.ısrarla normal dogurcam ben deyip duruyodum neye guveniyosam artik ..Allah tan doktorum aklı salim biri de duymazliktan geldi beni direkt biletimi kesti
Allahtan dinlememiş 4 kilo olsa neyse 4 buçuk doğana kadar 5 olurdu herhalde

Kızlar BİM’e gelecek göğüs pompasını almayı düşünüyordum çevremde Bim yok annem ilçeye sordu gelecek mi diye onlarda iyiki sordunuz 15 i cumaya geliyor ama sokağa çıkma yasağı başlayacağı için çarşambadan gelecek demişler. Mutlaka alın çok güzel demişler bizim oralarda çalışanlar tanıdıklar oluyor Yani bu ihtimale karşı almayı düşünüyorsanız 15 mayıs ürünlerinden bunu bir sorum derim tarih değişebiliyormuş yani

Evet banada öle dediler çarşambadan gelcekmİş artık koronadan dolayı

Ben diğer ikisinde öyleydim . Soğuk su ile duş alıp , klima açardım

Hahahah koptum bende cok rüya görüyorum ama keske böle seyler görsem benimkiler cok ciddi bende havuza girmişim sonra güya cocuk ayagın kolunu ittiriyo karnımdan iki metre cıktıgını görüyorum ama canım acıyo büyük ihtimal kasıklarım agrıdı gece onuda rüyam da öle gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…