Ben ilk günden ayrı odada yatırdım oğlumu, aşamaları zorlamadı. Aynı odada olmasının bazı sıkıntıları doğabiliyor sonradanKızlar bişe sorcam. Bebek odası yapcakmısınız ilk etapta. Bizim çocuk odamız var fakat ev borcumuz var şimdilik. Doğumdan önce de yapabiliriz ama sıkışırız biraz. Fazla eşyaları yatak döşek vs. ordan almak için dolap yaptırmam lazım önce. Doğumdan bikaç ay sonra rahat yapabiliriz. Ben sadece beşik almayı düşünüyordum 5 6 ay sonrada odasını kurarım diyordum ama geçen bi akadaşım sonradan odaya zor alışıyor felan dedi. İlk bebeği olanlar nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ve tecrübeli anneler nasıl yaptınız nasıl daha iyi ?
Doktorum bana da senin ki gibi söyledi canim yüzde vermedi bacak arasi kapali kiz olabilir kesin degil dediBanada yüzde 60 kız diyelim ama bacak arasi gözükmüyor ben tahminen öyle dedim dedi 3 hafta sonra gel dedi pazartesi öğrenirim insallah herkes öğrendi bir ben kaldim diye sıkıntıya girdim
Yukarı cıktı çıkmasına da ben erken doğumda kaybettim melek oldu bebeğimAmin inşallahyukarı çıktı mi plesanta yoksa aşağı da mi kaldı
Kent orkestrası mıBen gazı anlıyorum ya kent orkestrası gibi oldugum için bu daha Bi değişik bsy Bi ağırlık varmıs gibi ama gazada benziyor da gaz değili eminim
Ama Necla nasıl anlıcamKız bebek o bebek
Yanıyorumüşüme bende de varevdekilerin üzerinde tişört var ve içlerinde atlet fln yok . Bende Hırka var şuan
Benim oğlumda böbreğime yatınca, böbreğim 2 katına çıktı normal doğum için beklerken hemen sezeryana alındımSezeryanların çoğu planlı oluyor zaten
R rnp06 kızlar rüya muhabbetiniz beni gülmekten öldürdü söylemeden edemicem.İmam secdeye giderken Allahu Ekber demiyor hepimiz ayakta kalıyoruz birde üstüne bize kızıyor bende sen ne biçim imamsın diye dövüyordum adamı tövbe yarabbi yorumlara baktım iyiye işaret bunun neresi iyi onu anlamadim
Güzel gerçekten ben de beğendim ama gerçekten pahalı düşsede 100-150 düşmez sanırım ben o fiyatlar da birşey alırım diye düşünüyorumCanım ben şunları çok beğendim ama fiyatları biraz yüksek. Bazen indirim oluyo, o zaman almak mantıklı. Kaliteli çantalar çünkü.
Peki erkek derken pipi gormus muydu ?Erkek demiştin bana canım, ama kızmış. Tabi geçen hafta aynı doktor erkek demişti. Bu hafta kız dedi.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah.
Skip hop favorimCanım ben şunları çok beğendim ama fiyatları biraz yüksek. Bazen indirim oluyo, o zaman almak mantıklı. Kaliteli çantalar çünkü.
Venuseva Haklısın canım bunlar çok büyük ama ne övgü yağdırıyorlar. Bende sırt çantası bakayım. Ne kadar süre bu çantalar kullanılıyor?
Yok canım o fiyatlara düşmez. Ama bazen güzel indirimler oluyor. Takip etmek lazım.Güzel gerçekten ben de beğendim ama gerçekten pahalı düşsede 100-150 düşmez sanırım ben o fiyatlar da birşey alırım diye düşünüyorum
Yok canım ya bu pipisi demedi. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, sana kötü haberim var erkek seninki dedi. Bir hafta sonra da kız dedi.Peki erkek derken pipi gormus muydu ?
Bana da ikisi erkek dedi pipileri dedidegisir mi acaba
Bende çok beğeniyorum. İndirimde yakalarsam kaçırmak istemediğim şeylerden.Skip hop favorim
Özel de ki doktorum 3 hafta sonra gel 4 boyutlu için yönlendiricem dedi bende fiyatını bilmediğim için devlete randevu aldım bilemedim kiHastaneden hastaneye değişiyor olabilir ama sanırım ayrıntılıya senin doktorun bakmayacaksa ayrı alıyorsun seninki bakacaksa da ayrıntılı usg olduğunu belirtmekte fayda var uzun süreceği için sonraki randevuyu daha geç koymaları adına benim doktorum perinataloga yönlendirdi buradaki cihazların da ayrıntılı için çok uygun olmadığını söyledi tabi ben muğladayım ve tek özel hastane var ama o yüzden aydın ya da Denizli ikisinden birine gideceğim iki yerden isim verdi şu yasaklar netleşsin aydın seyahate açıldı ama Denizli’deki doktorun yorumları daha iyiydi orası da açılır belki diye beklemedeyim
Yani ben ssnssiz anne mi oluyorumValla canım, bu çantalar her zaman kullanılıyor. Yani çocuk 3-5 yaşına geldiğinde arabayla seyahat ettiğinde yanına yine böyle bi çanta almak zorunda kalıyosun, valiz hariç. O yüzden kaliteli bişey almayı düşünüyorum ben. Kraftın yorumlarını okudum, çoğu kişi memnun değil, dikişlerde vs açılma oluyomuş. Mesela yazın denize giderken yine çocuk için yanına bir sürü eşya almak durumunda kalıyosun. Böyle çantalar heryerde iş görür. ☺
Yok canım o fiyatlara düşmez. Ama bazen güzel indirimler oluyor. Takip etmek lazım.
Yok canım ya bu pipisi demedi. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, sana kötü haberim var erkek seninki dedi. Bir hafta sonra da kız dedi.
Bende çok beğeniyorum. İndirimde yakalarsam kaçırmak istemediğim şeylerden.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Yaa üzüldüm niye fazla çıkmış ki sende ailede var mı. Genetik oluyor genelde yüksek pıhtılaşma.Kemankolik canım test moleküler genetik analiz raporu diye geçiyor kanda pıhtı oranına bakıyorlar. Coraspinede başladım. Doktor doğumdan sonrada devam et dedi yani hep iç coraspini beyin kanaması, kalp krizi riskine karşı benim biraz fazla çıkmış pıhtım
Nasıl sıkıntılar alışamama felan mıBen ilk günden ayrı odada yatırdım oğlumu, aşamaları zorlamadı. Aynı odada olmasının bazı sıkıntıları doğabiliyor sonradan
Bence de küçücük çocuk yani bi müddet ağlar zorlanır belki ama çocuk sonuçta alışır yani. Bilmiyorum ben de işte arkadaşım öyle dedi bilemedimMaalesef odasi olmayacak 1 2 yil yanimda beşikte yatacak sonra ayrı odaya alışıyor yegenim sıkıntı hiç cekmedi.kısmet bakalim.Birde geceleri 2 3 saatte bir başka odaya gitmek zor gelir bana.
Gaz cok cabuk yer değiştiriyor bu agırlık hemen yer değiştirmiyor hatta elimle filan bastırıyorum azcık yine gitmiyoe sonra kendiliğinden kaybolduKent orkestrası mıBenden de bi güzel bir opera ekibi çıkar he Seninki bebek bence de ama çünkü gaz olmadığına emin olabiliyorsun
Ama Necla nasıl anlıcamSanki gaz hareketi de aynı gibi ama çözemedim ben bunu ya, ikisi de içeride hissedilen şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?