2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ilk günden ayrı odada yatırdım oğlumu, aşamaları zorlamadı. Aynı odada olmasının bazı sıkıntıları doğabiliyor sonradan

Banada yüzde 60 kız diyelim ama bacak arasi gözükmüyor ben tahminen öyle dedim dedi 3 hafta sonra gel dedi pazartesi öğrenirim insallah herkes öğrendi bir ben kaldim diye sıkıntıya girdim
Doktorum bana da senin ki gibi söyledi canim yüzde vermedi bacak arasi kapali kiz olabilir kesin degil dedi ogrenirsen yazar misin buraya
kontolume çok var ya

Ben emzirme koltuğu yaptırıyorum, ilerleyen dönemlerde de kullanabileceğim gibi... yapılıp gelince paylaşırım fotoğrafını. Oğlumda da kullandım çok işlevsel oluyor ben hiç yanıma almadım. O ağladı kalktım emzirdim... odayı evet anne kendine yapıyor ama süsten çok işlevselliği düşünerek almak gerekiyor. Oğlumun beşiğini ikea dan alımıştık. 5 yaşına kadar yattı neredeyse. Şimdi kızımın gönlüme göre odasını yapmaya çalışıyorum. Çünkü en uzun zamanı orada ben geçireceğim inşallah Rabbim

Ben gazı anlıyorum ya kent orkestrası gibi oldugum için bu daha Bi değişik bsy Bi ağırlık varmıs gibi ama gazada benziyor da gaz değili eminim
Kent orkestrası mı Benden de bi güzel bir opera ekibi çıkar he Seninki bebek bence de ama çünkü gaz olmadığına emin olabiliyorsun
Kız bebek o bebek
Ama Necla nasıl anlıcam Sanki gaz hareketi de aynı gibi ama çözemedim ben bunu ya, ikisi de içeride hissedilen şeyler

R rnp06 kızlar rüya muhabbetiniz beni gülmekten öldürdü söylemeden edemicem. Meajları yeni okuyorum da geriden geliyorum

Erkek demiştin bana canım, ama kızmış. Tabi geçen hafta aynı doktor erkek demişti. Bu hafta kız dedi.

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah.
Peki erkek derken pipi gormus muydu ?
Bana da ikisi erkek dedi pipileri dedi degisir mi acaba

Venuseva Haklısın canım bunlar çok büyük ama ne övgü yağdırıyorlar. Bende sırt çantası bakayım. Ne kadar süre bu çantalar kullanılıyor?

Valla canım, bu çantalar her zaman kullanılıyor. Yani çocuk 3-5 yaşına geldiğinde arabayla seyahat ettiğinde yanına yine böyle bi çanta almak zorunda kalıyosun, valiz hariç. O yüzden kaliteli bişey almayı düşünüyorum ben. Kraftın yorumlarını okudum, çoğu kişi memnun değil, dikişlerde vs açılma oluyomuş. Mesela yazın denize giderken yine çocuk için yanına bir sürü eşya almak durumunda kalıyosun. Böyle çantalar heryerde iş görür.
Güzel gerçekten ben de beğendim ama gerçekten pahalı düşsede 100-150 düşmez sanırım ben o fiyatlar da birşey alırım diye düşünüyorum
Yok canım o fiyatlara düşmez. Ama bazen güzel indirimler oluyor. Takip etmek lazım.
Peki erkek derken pipi gormus muydu ?
Bana da ikisi erkek dedi pipileri dedi degisir mi acaba
Yok canım ya bu pipisi demedi. Şanslı annelerin ilk çocuğu kız olur, sana kötü haberim var erkek seninki dedi. Bir hafta sonra da kız dedi.
Skip hop favorim
Bende çok beğeniyorum. İndirimde yakalarsam kaçırmak istemediğim şeylerden.

Özel de ki doktorum 3 hafta sonra gel 4 boyutlu için yönlendiricem dedi bende fiyatını bilmediğim için devlete randevu aldım bilemedim ki

Yani ben ssnssiz anne mi oluyorum iki erkek anasi olacagim 8 yil ugrasin sonunda
Napalim allah 3.de nasip eder belki
Skip hop cantalar cok yukseldi buaralar malesef

Tamam canım çok teşekkür ederim. Yaa üzüldüm niye fazla çıkmış ki sende ailede var mı. Genetik oluyor genelde yüksek pıhtılaşma.

Kızlar bebek ne zaman yukarı çıkıyor hep göbeğin altında mı hissediyorsunuz

Maalesef odasi olmayacak 1 2 yil yanimda beşikte yatacak sonra ayrı odaya alışıyor yegenim sıkıntı hiç cekmedi.kısmet bakalim.Birde geceleri 2 3 saatte bir başka odaya gitmek zor gelir bana.
Bence de küçücük çocuk yani bi müddet ağlar zorlanır belki ama çocuk sonuçta alışır yani. Bilmiyorum ben de işte arkadaşım öyle dedi bilemedim

Gaz cok cabuk yer değiştiriyor bu agırlık hemen yer değiştirmiyor hatta elimle filan bastırıyorum azcık yine gitmiyoe sonra kendiliğinden kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…