2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir de ben bebek odası olarak dolabımda yeterli yer olmadığı için bir dolap almayı düşünüyorum sadece beşik olarak da tecrübeli annelere bir sorum olacak. Ben anne yanı küçük beşiklerden ziyade mobilya anne yanı almayı düşünüyorum uzun süre yatabilir diye sonrasında da odasına geçiririm diye düşünerek acaba yatabilirler mi ne kadar süre kullanabilirim bunları

Eklentiler

• 96218786-5CA5-404E-A3FF-763305961A0B.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 609FEE8C-CC18-4073-AE67-A5B3582D1D53.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 24
Evet banada öle dediler çarşambadan gelcekmİş artık koronadan dolayı
Valla öğrendiğim çok iyi oldu ürünlerden beğendiğim çok inşAllah o zamana kadar cinsiyette kesinleşirse başka şeyler de alacağım

Bunların kullanışlı oldugunu söylüyorlar bende aynı sekilde alacağım

Hayır olsun inşallah işin ilginç tarafida o zaten rüyamda bile bebeklerie birsey olacak diyorum kalktım karnım ağrıyordu nasıl dovduysem adamı karnıma ağrılar girdi

Aşağı yukarı üç yaşına kadar kullanabilir beyaz olanın ölçüsü daha büyük duruyor dört yaşa kadar bile çıkabilir kullanma süresi

Sağdaki çok hoş canım baya kullanırsın bunu 1 buçuk iki yaşa kadar..

Allahtan dinlememiş 4 kilo olsa neyse 4 buçuk doğana kadar 5 olurdu herhalde
Olurdu yaa..son günlerinde resmen günlük 80-90 gram alıyodu..39+1 de dogurdum..planlı sezeryandı..Sancıyı falan bekleseydik belki 40 -41 bile olurdu..Allah korusun nasıl cikardı bilmiyorum ama

Bende yanıyorum gece üstümü acıyorum garip garip rüyalar görüyorum bu gece de cami de imamı dövüyordum Allahim ben iyi değilim imam dovmedigim kalmıştı
Kizz evin camiye mi yakın imam efendi ne yaptı. Bu aralar sela salavat dua ezan yatsı vakti uzun mu geldi ne

Şu beşikte çok kullanışlı Bunu da bir inceleyin isterseniz

Eklentiler

• A3BD6240-36C1-436A-84A6-BB129814CAA2.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım ya rahatsız olmam aksine çok severim bize namazı kildiramadi ona kızdım bi kalktım üstüm acik
Hayır olsun canım yaa bende tabi rüyalar görüyorum net kalmio ama aklimda böyle gecen bi yerde okudum bu aralar rüya bol görebilirsiniz diye demekki çok normal durum.Bende bu ara unutkanliklar var sizde de yogun mu?

Hayır olsun canım yaa bende tabi rüyalar görüyorum net kalmio ama aklimda böyle gecen bi yerde okudum bu aralar rüya bol görebilirsiniz diye demekki çok normal durum.Bende bu ara unutkanliklar var sizde de yogun mu?
Bende hep var olan bsy oldugu için farkını anlamam cok zor

Bende normalde de var unutkanlık bazen bir odadan diğerine gidiyorum ben buraya niye geldim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…