2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benm gecti cnm tamamen 13 14 lerde gecmeye baslamıstı su an normal zamanına döndüm sadece biraz büyüdüler
Yaa benim geçen iki aydaki gibi ağrı yok ama hâlâ hassasiyet var. Senin hamileliğin maşAllah süper geçti he ne bulantı ne hassasiyet oh valla hep balayı ben hâlâ bugün bi ilaç içmiyim hafifledi heralde bişe olmaz dedim ama demez olaydım

Kızlar bikaç siteye baktım bebek kıyafetleri için hep tükenmiş bedenler en küçükler kalmış onlar da çok kullanılmaz. Bu ne ya kıyafet kıtlığı mı var

Kitapkurdu20 kesinlikle zara panço chicco cok memnun kaldım kızımda hiç bi renk solma küçülme tüğlenme yapmadı ama kalıpları dar oluyor genelde bu markaların 3senedir hastane cıkışı bekliyor hala ilk günkü gibi babymall sitesinde chicconun ürünleri var uygunda bakabilirsin

Kızlar bikaç siteye baktım bebek kıyafetleri için hep tükenmiş bedenler en küçükler kalmış onlar da çok kullanılmaz. Bu ne ya kıyafet kıtlığı mı var
Canım bebek tek değil çocuk ta yok oğluma pijama takımı alayım diyorum nereye baktiusam stok yok özellikle 5,6 yaş virüsten dolayı her yer kapandı üretimde durmuştur büyük ihtimalle çok zor zamana denk geldi bebişlerimiz..

Buna baktımda bedeni yokki cnm en küçük bedeni var sadece oda carters İn kalıpları çok küçük oluyor
Aaa ben seçenekleri görünce stokta var sandım tıklayınca farkettim sadece prematüre var bu aralar stok durumu kampanyalardan dolayı bitmiş olabilir 23 nisan anneler günü derken alışveriş de sadece online olunca çok indirim kampanyaları oldu ondan belki de ya da indirimden dolayı stoğu az gösteriyorlar çocuk kıyafetlerinde çok fazla üretimi durdurmazlar sanırım sadece fiyatların bayramdan sonra epey artacağının sinyalleri bunlar sanki

Zara’dan baktım indirimli ürünler var ama çoğu yazlık yeni sezonlar geldi tabi çok tatlı elbiseler vardı ablam da Zara’dan alırdı iyi evet hatırlıyorum onu h&m de iyi deniyor ama bana pahalı geldi biraz stoklar güncellenmiş deniyordu H&M’in haziranda indirimi oluyormuş aklımızda kalsın haberdar ederiz gruptan da

Bir de eskiden mothercare vardı şimdi sitesini ben mi bulamadım diyordum ama bir iki haber gördüm Türkiye’den çekilmiş sanırım marka o da çok iyi bir markaydı çekildi mi bilen var mı

Bir de eskiden mothercare vardı şimdi sitesini ben mi bulamadım diyordum ama bir iki haber gördüm Türkiye’den çekilmiş sanırım marka o da çok iyi bir markaydı çekildi mi bilen var mı
Çekildi geçen sene kapandı heryerde mağazalarıda. Evet güzeldi o hakkaten yıka , kurut hiç birşey olmuyordu

Aynen öyle maalesef bi bitseydi bu illet de hayat normale dönseydi

Bu ikisini buldum sarı 9 ay ama olsun büyüdüğünde giyer artık bulabildiklerimin en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_20200510_003319_trendyol.com.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20200510_003312_trendyol.com.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 41
Çekildi mağazalarını kapattı kanzda öyle cok kaliteli ürünleri vardı

Babymall sitesinde chicco kanzın ürünleri var stoklar güncelleniyor uygun fiyatlarda aşırı pahalı değil mammarammada güzel us poloda hiç bişey olmuyor senelerdir

Bu ikisini buldum sarı 9 ay ama olsun büyüdüğünde giyer artık bulabildiklerimin en iyisi
Büyük beden alırken mevsimi gözet diyecektim ki carters olduğunu hatırladım sen bunları 5-6 da giydirirsin ben şaşırdım 3 ay tulum almıştım sanki yeni doğan gibi beden küçük yorumlarını görerek üç ay aldım ama tahminden küçük geldi 6 ay bile alınırmış carters dan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…