2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızımda cok kıyafet aldım ilk cocuk bide al al cogu öyle bekledi giydirmedim magazalara baktıkca begendiklerimi aldım yeniden insan dayanamıyor sonsuz bişey bu bunda almıcam ayına göre alıcam frenlicem kendimi

Şimdi bende onu diyordum aynı anda yazmışız

Alabilirsiniz mesela yelek en cok lazım olan sey

Eklentiler

• 8A4525F2-3085-4882-9FCF-DB47A7E1A786.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu sayfayada bakabilirsiniz yorumları hep iyi geçen hafta 10 lu hastane çıkışı indirimde 130du bugün 160 olmuş ben isimden emin olamadığım için bekliyorum ama alana kadar fiyatlar iyice yükselecek heralde
Çok teşekkür ederim ben boya baskı istemedigim için nakislilara bakıyorum gervi bu ara internetten aldığım herşey farklı geliyor en iyisi ya görerek almak yada kendim yaparım

Valla 3 aydan sonra hersey bitti bende maşallah deyim sonuna kdr da böle gider inş darısı sizlere

Elimde degilki fazla duygusalim az önce anneler günümu kutladi birkac sözle benim gozden patır patır yaslar döküldü hemen
Kıyamam ya kanma kız 2 söze kanma şaka tabi mutluluk gözyaşları onlar sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…