2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anneler gününüz kutlu olsun değerli anneler ve anne adayları ❤❤

Benim icin buruk bu anneler günü geçen sene ekim ayında 5 buçuk aylık bebeğimi kaybettim bu sene de dogumum ekim ayına denk geliyor rabbimin mucizesi bi hüzün bi sevinç var icimde rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin yavrularimizi insallah

Anneler gününüz kutlu olsun kızlarrr rabbim bebişlerimizi sağlikla kucaklamamızı nasip etsin ❤❤
Aminn, hep buruk geçirirdim anneler gününü bu sene çok Farklı hissediyorum inşallah kucağımıza alacağımız günler de gelir

Kızlar bugün biraz duygulandım ağladım burnum kanadı, burnu kanayan var mı normal mi bilginiz var mı?

Kızlar bugün biraz duygulandım ağladım burnum kanadı, burnu kanayan var mı normal mi bilginiz var mı?
Benim burnumda kaniyor ama sumkurdugumde falan genelde internette okumustum kan basincindan dolayi olabiliyormus diye yaziyordu ben cok takilmadim

Valla 3 aydan sonra hersey bitti bende maşallah deyim sonuna kdr da böle gider inş darısı sizlere
Şükür ben o ilk 3 ayda bile hiç birşey yaşamadım ne mide bulantısı ne kusma nede göğüs ağrısı vs nazar değmesin anneminde böyle geçermiş hamile olduğumu kimse anlamazdı son aylara girdiğinde sen kilo mu aldın derlermiş

ne güzel öle olsa insan cocuk yapmaya korkmazda ben ilk 3 ay baya kötüydüm yaa mideden dolayı :)

Lcw dan hamile kıyafeti aldım 15 gün oldu gelmedi 20 TL kupon vermişler. Siz nerelerden aldınız. H&M de fena değil alan varmı

Lcw dan hamile kıyafeti aldım 15 gün oldu gelmedi 20 TL kupon vermişler. Siz nerelerden aldınız. H&M de fena değil alan varmı
Lcw dan bende memnun kalmadım çok geç geldi ben zıbın ve takım almıştım ama yeğenime aldığım bikaç parça eksik geldi telefonlarıda ulaşılamıyor
kırmızbeyazz.com diye bir siteden avent emzik aldım ertesi güne kargolandı çok uyguna aldım hemde oranın indirimlerini takip edebilirsiniz mustela setler biberon emzik falan ordan almayı düşünüyorum

Ben de lcw'den bir kot aldım, cuma günü kargolandı diye mail geldi ama siz böyle söyleyince bilemedim. Perşembe günü de hm'den 3 parça daha aldım. Onlar henüz kargolanmadı. HM'nin fiyatları lcw ve de facto'ya göre yüksek ama hepsinde beden sıkıntısı var. O yüzden nerden ne bulursam topladım. İki arkadaşım HM'i tavsiye etti. De facto da önerildi. Ama dediğim gibi stok ve kargo sorunları opsiyonu kısıtladığından ne bulursak onu giyeceğiz.

Evet gerçekten öyle insanlar alışverişe vermiş kendini sıkıntıdan mağazalar acılsada gitmeyi düşünmüyorum açıkçası ne bulursak artık

Hadi ya 1 haftada gelse tmm diycem Dr kontrolüne dar pantolonla gittim walla 2 hafta sonra tekrar gidicem ozaman kadar bişeyler almam lazım
Benim de pantolonlar göbek olduğundan olmuyor artık. Dışarı çıkarken giyecek bir şey yok doğru düzgün. Elbise giyip de üşütmek de istemiyorum havalar ısınmadan. Hamile kıyafeti hiç denemedim neye göre netten sipariş edecem bilmiyorumm. Bi kot tulum beğendim lcw'da. Stokta kalmamış hemen tükendi çok üzüldüm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…