2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bgn detaylı ultrasyona girdik tam 19 hafta bitti 2 gün önce gidiyor yarım saat izledik keyifle elini ayagımı kafasını yüzünü herseyi aşırı hareketli değildi zaten ama sürekli sırtını döndü kalbi beyin gelişimi elleri ayaklarında sıkıntı yok şükür 280 gram olmus böbrekleri hafif büyük görünüyor ama erkek bebeklerde bu cok yaygın dogumdan sonra düzeliyor dedi bide kalbinde ufak Bi nokta gördüm ama riskli denecek kdr bşy değil oda dogumdan sonra kayboluyor biz Asyalılalarsa cok önemli değilmiş amniyonsıvısı biraz fazla üst sınıra yakınmıs o yüzden hala hissedemiyo olabilirmişim şimdilik ni sıkıntınyok şükür rahatladım walla

Hadi gözün aydın canım hep böyle sağlıklı haberler alalım

Sen neler aldın canım ? Acaba başka ne alınabilir hiç bilmiyorum burda sizin yorumlardan yola çıkarak aldım
Ben bebek için süt sağma makinesi, çıtçıtlı badi, çorap, patik aldım. Bizim evde bir de abimiz var onun için de bambu çubuklardan aldımçıtçıtlı badi BİM’e geçenlerde de gelmişti o zaman da almıştım malı çok güzel seri yapıyorum artık

Ben de gittim valla 3 tane bim gezdim göğüs pompası için. Gitmişken bir de badilerden, 5li hastane çıkışı ve battaniye aldım.

Ben de gittim valla 3 tane bim gezdim göğüs pompası için. Gitmişken bir de badilerden, 5li hastane çıkışı ve battaniye aldım.
Her BİM’e 1 tane gelmiş pompadan canım, kaçırmış olmana üzüldüm. Ama bebek ürünleri 2-3 ayda bir geliyor böyle. İnşallah bir daha ki sefere

Ay bunlar ne tatli böyle bayildimmmmben gittim bime yatak cok kücük geldi gözüme zaten pembesi kalmişti almadim bende pemba zaten eltimde var sana vereyim dedi bende alirsam gri falan alirim dedim bende body aldim cit citli 3 takim tanesi 11.50 ucuz bence kumaşida iyidi 100 pamuk yaziyordu zaten bide papuc aldim cok hoşuma gitti 4lü ağiz mendili aldimsiz neler aldiniz kiźlar

Hayirli olsun canim valla bende gittim millet baya erken gitmisti 6 tane body aldim onlar hem cok uygum hemde kalitesi güzeldi senin papucun grisini bende aldim cok tatliş bide ağiz silme mendilini

Bambu çubuklar nasıl güzelmi

Her BİM’e 1 tane gelmiş pompadan canım, kaçırmış olmana üzüldüm. Ama bebek ürünleri 2-3 ayda bir geliyor böyle. İnşallah bir daha ki sefere
Yok kız yakaladım.3 tane gezdim. Üçüncü sağ olsun olan bir şubeye yönlendirdi bizi Çok uygundu kaçıramazdım.

Kızlar merhaba instagramda gezerken mochi diye bir süt sağma aleti gördüm. Fikrinizi almak istedim.
Ben bundan alacağım.
Kullanan anneler çok memnun acısız ağrısız süt sağıyormuş.
Çalıştığım için bir de elektrikli almam gerekecek sanırım

Bende yatak aldım annem reflü yatağını beğenmedi bu ne böyle sünger diyo bide askılık aldım bizim burda da hepsi duruyordu kimsede bakmıyor
Hayirli olsun canim kaç santim yaziyor mu ustunde yaziyorsa soyler misin

kızlar oksapar kan sulandırıcı iğneyi yazın dolaba mı koyuyorsunuz sıcak olmaya başladı evler dolaba koyulabiliyor mu

Yok canım yazmıyor heralde bulamadım ama güzel internettekiler çok pahallı geldi
Tesekkur ederim cevap içinben bunu buldum trendyoldan yastiği kafa gelişimi için ortasi delik hoşuma gitti sizce nasil

Eklentiler

• Screenshot_20200513-123605_Trendyol.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
Güle güle kullanın canım göğüs pompası ilk girdiğimiz markette yoktu bizde en yakın şubesinden sordurduk ve ayırttık hemen gidip aldık evimizin etrafında 4 tane olunca sıkıntı yaşamadım yoksa millet gerçekten kapış kapış almış bide bu marka hiç tanınmış bi marka değil biz dahil iyi güvenip aldık inşAllah bi işe yarar da çöp olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…