2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayy çok güzel bi haber darısı bizlere inşAllah Bende haftaya cuma günü detaylıya gitçem çok merak ediyorum birazda endişeliyim umarım bebeklerimiz sağlıklıdır

Hayirli olsun canim valla bende gittim millet baya erken gitmisti 6 tane body aldim onlar hem cok uygum hemde kalitesi güzeldi senin papucun grisini bende aldim cok tatliş bide ağiz silme mendilini
Ağız silme mendili olarak müslin bez mendil almayı düşünüyorum canım o yüzden almadım elimde gitmedi değil gerçi o müslin bez olayımızda bu grupta duydum bi alayım bakayım nasılmış Resimde çok koyu çıkmış galiba benim puf papuçlarda biri mavi beyaz diğeri gri canım

Bu arada herkes bady almış ben onu her yerde ortalama bu fiyata bulabiliyoruz diye almadım ama aşağı inip alsam mi acaba ? Bim bizim sitenin altında terlikle bile inerim al diyorsanız

Canim bence al body tanesi 12 15 tl falan bunlar ikili 11.50 cok uygun tanesi 6.25 geliyor kalitesinide beğendim güzel ben 03 ve 3 6 aldim

Detaylı usg randevusunu telefonlamı aldınız kızlar doktor söylediğinde, yoksa hastanedeyken mi aldınız. Doktor bana Bi kağıt imzaladı verdi ama muaynedeyken cinsiyetle alakalı ufak çaplı Bi şok geçirdiğim için hiç düşünmeden çıktım hastaneden. Birde ist/Avrupa yakası fiyatlar nasıl acaba ? Fiyatını bile bilmiyorum gittiğim hastanenin.. Yenibosna Nisa’ya gidiyorum..

BEnde BİM’den nasiplendim kızlar zıbın aldık hastane çıkışı battaniye çorap alt açma askılık
Güzel günlerde sağlıkla giysin canım. özelden atmıştım ya sana usg fotosunu hani aynıydı bizimkiler. Erkek demişlerdi banada kıza döndü bizimki sonradan bakalım değişecekmi daha. Güvenip birşey alamıyorum hala erkek hissediyorum bebeği garip Bi şekilde

Bende yatak aldım annem reflü yatağını beğenmedi bu ne böyle sünger diyo bide askılık aldım bizim burda da hepsi duruyordu kimsede bakmıyor
Bu yataklar Pek kullanışlı gelmiyor bana ama ne zaman için kullanılacak Gündüz mü gece mi

Bu yataklar Pek kullanışlı gelmiyor bana ama ne zaman için kullanılacak Gündüz mü gece mi
Gündüz Herhalde bazıları beşiğin içine koyuyormuş valla bende bilmiyorum reflü yatağı mı bu mu alsam dedim annem de reflüyü saçma buldu eğimleştirirsin ne var sünger gibi bu daha renkli korunaklı bunu al dedi

E

Evet canım geldi önce Farklı bir model gönderdiler sonra ben arayınca aldığım modeli gönderdiler çok beğendim takımı
Bende o takımı beğenmiştim güzel günlerde kullansın bebiş o zaman indirime girerse bakayım yinede teşekkür ederim

Nasıl erkekti kıza döndü ben erkek diye o kadar alışveriş 🛍 yaptım bide kız çıkarsa kuzum hep erkek Kıyafetleri yiyecek yapcak bişey yok şaka bi yana bana 13. Haftada ve 15.haftada iki kez Farklı doktorlar ikiside kesin erkek dedi benim bebiş sürekli bacakları havada açık duruyordu daha doktor söylemeden ben kesin erkek bu diye bariz görmüştüm ama burda sizin gibi olanları görünce bi benim de oğlan kıza dönerse diyorum sizin kaçıncı haftada erkek dendi ve sonra kız çıktı ?

Canım o hissiyat bende de varben de iki doktora gittim ikisinde de göstermedi bebiş, doktorlarda kız diye tahminde bulundu ama ben de erkek gibi hissediyorum. Ama artık detaylıya kadar kurcalamıcam bu işi, artık bugün kız için bir iki bişey aldım olmadı hediye götürürüm

Kızlar en son 15.haftada gitmiştim o zaman çektiğim videoda kendi gördüğüm cinsiyet tahminin buna göre yapmıştım hani doktorlar bebeği her taraftan tek tek bakıyor ya bu anda bacaklarına bakıyordu bi bakar mısınız bacak arasında ki çıkıntı kordon olabilir mi ? Cidden kafam karıştı bide daha yeni o kadar para verip güzel bi hastane çıkış seti almıştım

güle güle kullansın bebişin benimkiler yatmayı sevmiyordu da o yüzden kestiremedim ne ara kullanılabileceğini Mamaro almıştım ben onu bile en dik seviyede kullanıyordum . Etrafa bakınmak istiyordu
o yataklardan ziyade resimlerini ekledim bunlar daha kullanışlı . İkinci çocuğumda bundan da almıştım . Diklik seviyesi ayarlanıyor . Bakınırken uyuyakalıyordu . Sırtları düz olduğu için içinde uyuyadabiliyorlar

Eklentiler

• 21B3D793-104A-4CCD-A904-3C40D0E0D21C.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 68244C24-0201-4576-A9D4-13526B218039.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 32
Yok yok sizin dönmez artık 15.haftada yanılma payı olmaz artık bence 12de erkek bi sonraki kontrolde 16da bi kaç gün önceydi kız dedi. Kordonla karışmıştır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…