2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hissiyatın dışında çok zor bi kız gebeliği geçirdiğim için bunda çok farklı Tam tersi yaşıyorum Buda bana erkek düşündürüyor ama nasip kısmet tabi herşey allah herkesin gönlüne göre versin

Bende aynı şekilde düşündüm ama teori tutmadı . İlk iki gebeliğim çok benzerdi . Bu tamamen farklı ayy kız geliyor dedim sonuç erkek

Bende aynı şekilde düşündüm ama teori tutmadı . İlk iki gebeliğim çok benzerdi . Bu tamamen farklı ayy kız geliyor dedim sonuç erkek
Ayy hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlarda napalım artık. Bunlar farklı olaydı iyiydi yinede bi daha çocuk yapmayı düşünmüyorum valla olduğu kadar artık

Ayy hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlarda napalım artık. Bunlar farklı olaydı iyiydi yinede bi daha çocuk yapmayı düşünmüyorum valla olduğu kadar artık
Aynen sağlıklı olsunlar inşallah . Büyük konuşma belli olmaz belki fikrin değişir . İkincilerde çok bir başka oluyor şimdi ki heyecan ise daha bir başka Geçen gün düşündüm de çocuk olayına çook uzaktım ben sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah

Aslında bu da güzelmiş ama ben bide ana kucağı almak istiyorum ilk çocuk güzel bişey alayım diğerlerinde de kullanırım kuzenim prego trio önerdi çok memnun hoşuma gitti otomatik ana kucağı salıncak hemde mama sandalyesine dönüşüyor biraz indirim yakalarsam onu alacağım

Sut sağma makinesi iyi mi ben de almak istedim ama güvenemedim

Arkadaşlar e bebekten mail attım Ve şikayet dilekçesi oluşturdum Ürünlerimi kargoya vermişler bu arada e bebekten internette indirim var bakmanızı tavsiye ederim .en azından gönderiyorlar sorun yok artık

Birde BİM’denden aldım bayağı şeyler inşallah ebebekten son şeyler gelsin resim atacam size

Bende sut sagma makinesi reflu yatagi bi de battaniye aldim makime insallah iyi cikar cok uyguna geldi hepsi

kızlar oksapar kan sulandırıcı iğneyi yazın dolaba mı koyuyorsunuz sıcak olmaya başladı evler dolaba koyulabiliyor mu
Oda sicakliginda durmali dolaba koyma ama golge ve serin bir yere koymaya calis 25 derece altinda saklayim dondirmayin diyor

Aynen canım benim de bir oğlum var bu ikinci, ben de tamamen oğlumdaki gibi bir gebelik geçiriyorum, içime de hep erkek doğuyor haliyle doktorlar da net birşey söylemeyince insan tereddüt ediyor tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması

O markanın iyi olduğunu ben de duydum. Uyguma yakalarsam düşünüyorum almayı. Benim de ilk. Acemiyiz daha

aaaa gerçekten mi bende ultrasonun başında kız dedi sonra erkek dedi ama geçen Benin’de aklıma geldi ya kızsa diye haftaya çarşamba gidiyorum umarım değişmemiştir

Kızlar bu arada bebek arabası konusunda kafam karışık netten bakarken bu iki model marka arasında kaldım tabi yakından incelmedim hiç bilmiyorum

Eklentiler

• 75DDC627-9D30-47C0-9F03-ECD3F632A5B3.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 134EAE58-90BC-435E-AD3F-0663BFC42128.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 82
Sarılısı kız canim
Nasıl kız ya tavşanlı kız mı aşağıdakinin farklı rengini aldım ama tavşanlı olan erkek ya sarılı bi de pembeli vardı. Pembeli kız dedim sarılıyı aldım
Ben de göğüs pompası için gittim bissürü şey aldım anne yanı yatak çok tatlı geldi bana onu aldım. Bahsettiğin badilerden ben de aldım biri 9-12 ay 12-18 ay. Bence de gayet iyi pamuklu hem de 2 tanesi 11 liraya süper uygun çorap aldım 2 tane. Emzik aldım biberonu benden önceki kadın kaptı alamadım onu neyse foto atayım aldıklarımı. Islak mendil de çok uygundu bence. Çok kalabalık değildi. Benim gittiğim bimde 4 kişi vardı bekleyen ama özellikle bebek eşyaları için gelmişlerdi. Kapmaca oynadık. Ben anne yanı yatağı aldıktan sonra 3 4 kişi onu sordu satıldı dediler. Ben kıskıs güldüm napim erken geleydi

Eklentiler

• 20200513_165411.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…