Hissiyatın dışında çok zor bi kız gebeliği geçirdiğim için bunda çok farklı Tam tersi yaşıyorum Buda bana erkek düşündürüyor ama nasip kısmet tabi herşey allah herkesin gönlüne göre versinCanım o hissiyat bende de varben de iki doktora gittim ikisinde de göstermedi bebiş, doktorlarda kız diye tahminde bulundu ama ben de erkek gibi hissediyorum. Ama artık detaylıya kadar kurcalamıcam bu işi, artık bugün kız için bir iki bişey aldım olmadı hediye götürürüm
Bende aynı şekilde düşündüm ama teori tutmadı . İlk iki gebeliğim çok benzerdi . Bu tamamen farklı ayy kız geliyor dedimHissiyatın dışında çok zor bi kız gebeliği geçirdiğim için bunda çok farklı Tam tersi yaşıyorum Buda bana erkek düşündürüyor ama nasip kısmet tabi herşey allah herkesin gönlüne göre versin
Ayy hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlarda napalım artık. Bunlar farklı olaydı iyiydi yinedeBende aynı şekilde düşündüm ama teori tutmadı . İlk iki gebeliğim çok benzerdi . Bu tamamen farklı ayy kız geliyor dedimsonuç erkek
Aynen sağlıklı olsunlar inşallah . Büyük konuşmaAyy hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlarda napalım artık. Bunlar farklı olaydı iyiydi yinedebi daha çocuk yapmayı düşünmüyorum valla olduğu kadar artık
Aslında bu da güzelmiş ama ben bide ana kucağı almak istiyorum ilk çocuk güzel bişey alayım diğerlerinde de kullanırım kuzenim prego trio önerdi çok memnun hoşuma gitti otomatik ana kucağı salıncak hemde mama sandalyesine dönüşüyor biraz indirim yakalarsam onu alacağımgüle güle kullansın bebişin ❤benimkiler yatmayı sevmiyordu da o yüzden kestiremedim ne ara kullanılabileceğini Mamaro almıştım ben onu bile en dik seviyede kullanıyordum . Etrafa bakınmak istiyordu
o yataklardan ziyade resimlerini ekledim bunlar daha kullanışlı . İkinci çocuğumda bundan da almıştım . Diklik seviyesi ayarlanıyor . Bakınırken uyuyakalıyordu . Sırtları düz olduğu için içinde uyuyadabiliyorlar ❤
Sut sağma makinesi iyi mi ben de almak istedim ama güvenemedimGünaydın kızlarbugün nerdeyse ilk kez sizden gaza gelip sabah sabah BİM’e gittik daha 8:45 de kapının önünde kuyruk vardı Nerdeyse ilk kez aktüel ürün almak için sıraya girdim yoksa hiç takip etmezdim iş çıkışı bişeyler almak için girdiğimizde işimize yarayan bişey kaldıysa alıp çıkardım bugün şok oldum millet ne kadar erkenden gelip sıra olmuş neyse bizde o akıma kapılıp bi kaç parça bişey aldık şükür istediklerimin hepsini aldım işe yarar veya yaramaz çok bi kaybım olmayacak yaklaşık 150 TL ye baya bişey aldım Eki Görüntüle 2634476
Bende sut sagma makinesi reflu yatagi bi de battaniye aldim makime insallah iyi cikar cok uyguna geldi hepsiGünaydın kızlarbugün nerdeyse ilk kez sizden gaza gelip sabah sabah BİM’e gittik daha 8:45 de kapının önünde kuyruk vardı Nerdeyse ilk kez aktüel ürün almak için sıraya girdim yoksa hiç takip etmezdim iş çıkışı bişeyler almak için girdiğimizde işimize yarayan bişey kaldıysa alıp çıkardım bugün şok oldum millet ne kadar erkenden gelip sıra olmuş neyse bizde o akıma kapılıp bi kaç parça bişey aldık şükür istediklerimin hepsini aldım işe yarar veya yaramaz çok bi kaybım olmayacak yaklaşık 150 TL ye baya bişey aldım Eki Görüntüle 2634476
Oda sicakliginda durmali dolaba koyma ama golge ve serin bir yere koymaya calis 25 derece altinda saklayim dondirmayin diyorkızlar oksapar kan sulandırıcı iğneyi yazın dolaba mı koyuyorsunuz sıcak olmaya başladı evler dolaba koyulabiliyor mu
Aynen canım benim de bir oğlum var bu ikinci, ben de tamamen oğlumdaki gibi bir gebelik geçiriyorum, içime de hep erkek doğuyor haliyle doktorlar da net birşey söylemeyince insan tereddüt ediyor tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasıHissiyatın dışında çok zor bi kız gebeliği geçirdiğim için bunda çok farklı Tam tersi yaşıyorum Buda bana erkek düşündürüyor ama nasip kısmet tabi herşey allah herkesin gönlüne göre versin
Tamam canım sağolOda sicakliginda durmali dolaba koyma ama golge ve serin bir yere koymaya calis 25 derece altinda saklayim dondirmayin diyor
O markanın iyi olduğunu ben de duydum. Uyguma yakalarsam düşünüyorum almayı. Benim de ilk. Acemiyiz dahaAslında bu da güzelmiş ama ben bide ana kucağı almak istiyorum ilk çocuk güzel bişey alayım diğerlerinde de kullanırım kuzenim prego trio önerdi çok memnun hoşuma gitti otomatik ana kucağı salıncak hemde mama sandalyesine dönüşüyor biraz indirim yakalarsam onu alacağım
İyi mi kötü mü bilmiyorumSut sağma makinesi iyi mi ben de almak istedim ama güvenemedim
aaaa gerçekten miGüzel günlerde sağlıkla giysin canım.özelden atmıştım ya sana usg fotosunu hani aynıydı bizimkiler. Erkek demişlerdi banada kıza döndü bizimki sonradan bakalım değişecekmi daha. Güvenip birşey alamıyorum hala erkek hissediyorum bebeği garip Bi şekilde
Ben bir calistirmayi denedim iyi cekiyor gibi ama tabi süt yokken kestiremiyor insan bu arada cok garip bi hismişİyi mi kötü mü bilmiyorumbebek doğarsa deneyip tecrübe etcez artık
Daha önce kullanan veya çevresinde duyan var mıdır acaba ?
Ben uyarılmasın diye göğsüme tutmadım bacağımda denedimBen bir calistirmayi denedim iyi cekiyor gibi ama tabi süt yokken kestiremiyor insan bu arada cok garip bi hismiş
Bende gördüm ama ne bilim ucuz diye kumaşi kötü olmaz mi ki alanlar yazabilirse anlarizBen mi yanlış gördüm sanki e bebekte de ortalama 5-6 TL ye bady alabiliyoruz yoksa onlar farklı mı? Öyleyse hemen inip alayım kız
Ay bunlar ne tatli böyle bayildimmmmben gittim bime yatak cok kücük geldi gözüme zaten pembesi kalmişti almadim bende pemba zaten eltimde var sana vereyim dedi bende alirsam gri falan alirim dedim bende body aldim cit citli 3 takim tanesi 11.50 ucuz bence kumaşida iyidi 100 pamuk yaziyordu zaten bide papuc aldim cok hoşuma gitti 4lü ağiz mendili aldim siz neler aldiniz kiźlar
Nasıl kız ya tavşanlı kız mıSarılısı kız canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?