2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizinde burnunuz tıkanmiyor mu ? Kuru ve tıkalı zaten yaz aylarında hep böyle olur benim şimdi daha da arttı..
yok canım benimki tıkanıyor..
Merhaba herkese. Bugun bizde kontrole gittik erkek bebegim olacakmis☺
hayırlı olsun ogludun
Bende gördüm ama ne bilim ucuz diye kumaşi kötü olmaz mi ki alanlar yazabilirse anlariz
E bebegin kumaşları güzel oluyor genelde bayadır gitmedim ama tekstil ürünleri çok kaliteli duruyor aldıklarıma memnun kaldım yani..

Son düzenleme:
R rnp06 gozun aydin canım bizde son gittiğimizde doktor 10 15 dakika kontrol etti bebekleri uzun sürünce daha güzel oluyor hiç bitsin istemiyor insan
Bu arada nekadardi ayrıntılınin fiyatı bende düşünüyorum ikili taramayi yapmadım ikizlerde kesin sonuç vermiyor diye ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum ama fiyattan bi haberim..

Kızlar bu arada bebek arabası konusunda kafam karışık netten bakarken bu iki model marka arasında kaldım tabi yakından incelmedim hiç bilmiyorum
Ben iki yıldır kraft fit kullanıyorum çook memnunum arkadaşım tavsiye ederim çok konforlu bebek için, boyu da yüksek bebekle yakın temas kurulabiliyor. Oğlum kilolu bir bebek ve hala kullanıyor çok sağlammış hiç daha tık demedi

arkadaşlar merhaba

her ne kadar kasım annesi gibi gözüksem de 2.gebeliğimde sezeryan olacağı için Reengarenk arkadaşımın davetiyle sizin aranıza katıldım. 2.çocuğum olacak. 4 yaşında kızım var. bununda cinsiyeti erkek dedi doktor büyük ihtimalle. tüp bebekle hamile kaldım ikisindede35 yaşımdayım samsundan katılıyorum

Hoş geldin kuzum

gozun aydin olsunn..sevindim herseyin yolunda olmasina

Hoşgeldin

Ben 450 TL verdim doçent yaptı bilgiliydi baya anlatıyor da ben o güveni aldım cnm ama Ankaradayım ben eger gidecekseniz arastırıp gidin yoksa can sıkıcı seyler söyleyen doktorlar çok

Ben 450 TL verdim doçent yaptı bilgiliydi baya anlatıyor da ben o güveni aldım cnm ama Ankaradayım ben eger gidecekseniz arastırıp gidin yoksa can sıkıcı seyler söyleyen doktorlar çok
Teşekkürler canım çok uygunmus bazı arkadaşlara daha yüksek fiyat söylemişler bende bir araştırayım

bebek arabası bizde kızımdan kalan joie nitro var. ona uygun joie puset alıp onu kullanıcam. benim nacizane tavsiyem koca tekerli büyük arabalardan uzak durun. sonra rahat bir araba arayışına gireceksiniz çünkü. travel sistemler falan cezbedici ama belli süre sonra zorluyor açması kapaması saklaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…