2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende maxi cosi baston tipi ikiz arabasi dusunuyorum cnm,ustu ile katlanan araba olmali o da cok onemli bence

Bende maxi cosi baston tipi ikiz arabasi dusunuyorum cnm,ustu ile katlanan araba olmali o da cok onemli bence
Yan yana olanlardan mi alacaksın ben arka arkaya olanları düşünmüştüm acaba çok mu büyükler
Ortam duzelseydi ebebege gidip inceleyecektim en çok pregonun ki begenilmis bakalım canlı görmek lazım kesin almak için..

Arka arkaya olanlar katlanirken oturma kisimlari tek tek cikiyor ,dogal olarak arabada ve evde cok yer kaplayacak .Biz yurtdisinda yasadigimiz icin 4ayda bir ucak yolculugu yapacagiz dolayisiyla oyle bebek arabasi ucakta zor olacak
Bunu dusunuyorum canim

Güzel bunlar ama istanbulda sokaklar dar olduğu için zorlanirim bizim apartman müsait oğlumun arabasını kapıda bırakıyorum tek daire olduğu için komşular da rahatsız olmuyor asansör de var bakalım dediğim gibi gidip bakmak lazım

Ozmn senin icin farketmez icine sineni al cnm.
Bizim yolculuklar cok sIk olacagi icin ona uygun almam lazim

Teşekkürler canım çok uygunmus bazı arkadaşlara daha yüksek fiyat söylemişler bende bir araştırayım
Valla benm doktoumla anlasmalı oldugu için belki o fşyattır dicem ama sanmıyorum dısarda biri arasa ne kdra yapar bilmiyorum tabi aramak lazım

Kızlar e bebekte indirim var hastane çıkışlarında biz sepete ekleyene kadar çok ay tükendi ama yine de bakın isterseniz.

Alerjim çok fena Şimdiden bu şekilde azdı ( dışarıya çıkmadığım halde ) yaz nasıl geçecek

güle güle giysin bebiş çok güzel gözüküyor

Hanımlar merhaba birşey danışmak istiyorum. B12 vitamin değerim rutin gebelik testimde 187 çıkmış minimum referans aralıgı ise 197 sen başlıyor. Düşük mü benzer durum yaşayanlar var mı? 17+4 hamileliğim

ne güzel bebişle tam tanışma :)
ama 21. haftayla 24. hafta arası değilmiydi detaylı ultrason?

bende 22 de tavsiye edildiğini hatırlıyorum
bende ilkinden 6 yıl geçti çok anımsamıyordum ama dün randevu almak için aradık doktora haziran 3 verdi daha erken olmaz dedi.. bana kalsa hergün 1 posta gidip görüp geri gelicem

Valla benm doktoumla anlasmalı oldugu için belki o fşyattır dicem ama sanmıyorum dısarda biri arasa ne kdra yapar bilmiyorum tabi aramak lazım
Cnm doktorun adını mesaj atabilir misin?yasak değilse birde kan tahlili verdin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…