benim de ilk doğumdan bir sene sonra çıktı alerjim. ilk zamanlar ilaçla hafif yaşıyordum ama geçen sene mayısta çok rahatsız oldum. burun kaşıntısı hapşırık geniz kaşıntısı uykulardan uyanıyordum. doktor aşı tedavisi önerdi geçen sene temmuzda başladık. sonra rahatladım. şubatta vurulduğum doz sonrası hamilelik girince araya yaptıramadım. geçen hafta gittim doktor devam eden aşı tedavilerinde hiç bir sıkıntı olmuyor gebelerde dedi. bende aşıma devam ettim. yalnız hiç rahatlama yok şu an. ara verince 3 ay ondan sanırım. bir de hamilelik tetikliyor çok. gece yatmadan burnuma deniz suyu sıkıp kenarlarına vicks sürüyorum öle uykuya dalıyorum.sabah bir süre kaşıntı ve hapşırık olup geçiyor.
Ben haftalardır böyleyim burnum sürekli tıkalı geniz akıntisi hapşırmaktan perisanim..ilacta yan etki yapti kestim surekli tuzlu su cekiyorum burnuma ama burnumda kanadıgı icin o da acı veriyor..ne yapacagimi sasirdim
benim de ilk doğumdan bir sene sonra çıktı alerjim. ilk zamanlar ilaçla hafif yaşıyordum ama geçen sene mayısta çok rahatsız oldum. burun kaşıntısı hapşırık geniz kaşıntısı uykulardan uyanıyordum. doktor aşı tedavisi önerdi geçen sene temmuzda başladık. sonra rahatladım. şubatta vurulduğum doz sonrası hamilelik girince araya yaptıramadım. geçen hafta gittim doktor devam eden aşı tedavilerinde hiç bir sıkıntı olmuyor gebelerde dedi. bende aşıma devam ettim. yalnız hiç rahatlama yok şu an. ara verince 3 ay ondan sanırım. bir de hamilelik tetikliyor çok. gece yatmadan burnuma deniz suyu sıkıp kenarlarına vicks sürüyorum öle uykuya dalıyorum.sabah bir süre kaşıntı ve hapşırık olup geçiyor.
benim maalesef bir iki yıllık değil . Çoook uzun süredir yaşadığım sorun alerji . Bahar dönemi ilaçla yaşıyorum . İmminoterapi bende işe yaramadı . Birçok şeye alerjim olduğu için diye düşündüm . Hamilelik değilde bir yıl hafif bir yıl şiddetli geçiyor sanki son beş , altı yıldır bana öyle geldi . Çook uzun yıllar alerjiden çekince bu senede şiddetli seneye denk geldi
Ben haftalardır böyleyim burnum sürekli tıkalı geniz akıntisi hapşırmaktan perisanim..ilacta yan etki yapti kestim surekli tuzlu su cekiyorum burnuma ama burnumda kanadıgı icin o da acı veriyor..ne yapacagimi sasirdim
tuzlu suyu sürekli kullanmakta burun kuruluğunu arttrıyor . Burun mukoza dengesini bozduğu için onuda sürekli yapamıyorum . Hapşırmadan dolayı ince kılcal Damarlar çatlıyor benimde uzun süredir kanıyor
tuzlu suyu sürekli kullanmakta burun kuruluğunu arttrıyor . Burun mukoza dengesini bozduğu için onuda sürekli yapamıyorum . Hapşırmadan dolayı ince kılcal Damarlar çatlıyor benimde uzun süredir kanıyor
Benimde alerjim çok fena hapşırmakta burnumda uçuk gibi bir yara çıkmış peçeteye silerken çok acıyor. Habire hapşırıyorum zararı yoktur dimi burnum tıkalı çok açılmıyor hiç
Ayyy sizdedemi var yaa. Bende çok fenayım okadar hapşıyorum ki özellikle sabaha karşı başlayıp gün içinde devam ediyor. Ne berbat bişey. Hergün ev silip süpürmekten fenalık geldi. Battaniye kullanıyodum kaldırdım artık biraz işe yaradı gibi tam geçmedi bendede sabah saatlerinde ev havalandırmayın gibi bi yazıyada denk geşmiştim belki oda işe yarayabilir.
aynen hissediyorum onu zaten ama surekli burun spreyi sıkmakta iyi degil bi care yapmak zorunda kaliyorum bi onu bi onu..sanki grip olmuş.gibiyim surekli tıkanık burnum nefes alamıyorum ki perisan oldum..Hele dün Bursanin meshur lodosu vardı ne zaman lodos ciksa bas agrisindan olurum biterim..ustunede bu tuz biberi oldu