2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin teşekkürler canım ama kız şeysi dediler ya üzdüler bizi
Kız takim diye yaziyordu bir yerde görmuştum ama zaten kızlar erkekler ortak giyiyor bütün renkleri unisex olanlardan senin aldiğin tarz canim güle güle kullan üzülme bir takim için kız

Yok canim kiz.seysi olurmu hic..aslinda renklerin cinsiyeti olmaz cok sacma..benim ogluma mesela pembe gomlek cokk yakisiyorr
Bence de renklerin cinsiyeti olmamalı ama işte hep öyle alışmışız
Renklerle kız erkek olmuyor yaa takılma böyle şeylere zaten giyeceğide üç beş sefer ayrıca yenidoğan bebeklerin hepsi birbirine benziyor
Şaka yapıyorum kuzum ya. Kız gibi görünse ne olur minnacık tatliş bebek onlar
Kız takim diye yaziyordu bir yerde görmuştum ama zaten kızlar erkekler ortak giyiyor bütün renkleri unisex olanlardan senin aldiğin tarz canim güle güle kullan üzülme bir takim için kız
Şaka yaptım kız ne üzülmesi ben hâlâ erkek takımı diyorum çünkü erkek bebiş tarzı gibi geldi bana. Sarılı tavşanlı yani bak yanında pembe var o değil aldığım. İçinde accık pembe puantiyeler var ama genel olarak siyahlı sarılı yani

Hamilelikte alerjik rinit olayını nasıl aşacağız gerçekten bir çözüm bulan var mı

Yok walla bsyler hissediyorum ama gaz mı değilmi anlamadım bide amnşyo sıvısı biraz fazlasymıs üst ısnırnayakın dedi o yüzden gec hissedebilirsin o sıvı biraz engeller dedi
Bi biz kaldık herhalde herkes hissetmeye başladı evet kilo da engel oluyor diyolar bikaç haftaya hissederiz artık

Bi biz kaldık herhalde herkes hissetmeye başladı evet kilo da engel oluyor diyolar bikaç haftaya hissederiz artık
Yaa aslında mesela az önce böle içimde bşy döndü sanki kasıklarım da hissettim gaz sanıyorum ama su an pek gazda yok Bi anda saniyelik oldu ama işte anlayamıyosunki doktor normal 20 21de hissedersin su an hareketli hareketlerini begendm dedi hissetmiyosanda sağlıksız anlamına gelmiyo yani benm kafama takılan su kalpte parlaklık ve böbrek genişliği ciddiye alınacak kdr bsy değil dedi ama korktum biraz acıkcası

Ben onu çok gördüm canım onları diyorlarmış geçiyor genelde delik falan da diyorlar doğduktan sonra kapanıyormuş bişey olmaz inşallah ama internete çok bakma saçma şeyler çıkıyor her konuda

Ben onu çok gördüm canım onları diyorlarmış geçiyor genelde delik falan da diyorlar doğduktan sonra kapanıyormuş bişey olmaz inşallah ama internete çok bakma saçma şeyler çıkıyor her konuda
Aynen bende cok duydum forumda da cok var bilgi amaçlı söledim dedi doktor cok önemsemedi ZTen

Canim hakkaten erkek bebişlerde o kadar gördüm ki hatta kalpte delik leke parlaklik dayilarimin oğularinda kizinda geçti zaten geciyor onlar zaten kontrole cağriyoriçin rahat olsun sorun digil

Kızlar kızlar kızlar
Dün aks çok güzel bir şey oldu. Bebek hareketleri ilk kez çok şiddetli hissettim. Elimi koydum avucumda bile sert hissettim. Eşimi cagirdim hemen minik kipirtilari hissedemiyordu hiç. Bizim oğlan bir tekme attı yine hiç acimadan babası da ilk kez hissetti. Ilk temas oldu babasıyla ayy çok heyecanlı ya ayağıyla vurduğunu tahmin ettik o derece belirgin geldi

günaydın güne güzel haberlerle başladık:) darısı başımıza inşallah ben de hevesle bekliyorum o günleri

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ??benim iki gündür baş agrımdan nasıl geçti anlamadım migren gibi Tutmuş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…