günaydın :) benim doktorum sırt üstü yatmama izin vermedi çocuk beslenmez dedi. bende sağa sola dönüp yatamıyorum. çok zorlanıyorum ama bebek için herşey mübah
günaydın :) benim doktorum sırt üstü yatmama izin vermedi çocuk beslenmez dedi. bende sağa sola dönüp yatamıyorum. çok zorlanıyorum ama bebek için herşey mübah
Eki Görüntüle 2634196
Kamuda çalışan arkadaşlar sanırım bayram sonu 27 mayısta işe başlıcaz gibi duruyor. Aslında en azından şu dönemde riskli grupta bulunan hamileler ve kronik hastalığı olanlar 9-16 çalışsaydı en azından herkesin işe gittiği saatlerde yollarda olmazdık bizim burda sabah ve akşam metro tıkış tıkış oluyor 1 hafta içinde hastalığı kapmama ihtimalim yok gibi
Biz yarın 20ye grcecegiz ben ancal hissedebildim net. Nasil bir sey oldugunu bilmediğimiz için kucuk olanlari anlamiyoruz galiba aslinda sen de hissediyorsundir da ona yormuyorsun. Benim gibi sert bir tekme yemek gerekiyor olabilir. Bebisler duysun lutfen
Biz yarın 20ye grcecegiz ben ancal hissedebildim net. Nasil bir sey oldugunu bilmediğimiz için kucuk olanlari anlamiyoruz galiba aslinda sen de hissediyorsundir da ona yormuyorsun. Benim gibi sert bir tekme yemek gerekiyor olabilir. Bebisler duysun lutfen
Arkadaşlar ebebekten aldığım ürünler geldi çok güzel ürünler ve tavsiye ederim .benim ürünlerin eksik gelmesinin nedeni şubeden kalmayınca başka şubeden gönderiyor o yüzden eksik geliyor sonra tamamlıyorlar .kesinlikle tavsiye ederim hala bu ürünlerden var bakabilirsiniz
Kizlar bulantilarim azaldi ama hala nadiren cikariyorum. Uc kilo vermistim onu tekrar aldim hamile kaldigim kilodayim. iki gun oruc tutuyorum bi gun tutmuyorum . Umarim bebek besleniyordur. Oruc bana iyi geliyo yemek yedigimde hem midem yaniyo hem bulantim cogaliyo. Boylede halsiz kaliyorum ama diger sikayetlerden iyi . Bebisimi de bi gorsem iyiydi ama.. detayliya daha cok var. Haziranda... Bi kac tanidigimda da korona cikti. daha bi evham yaptim hic hastnye gitmeyi gozum kesmiyo.