2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben hissediyorum ama geceleri sırt üstü yatarken çok hafif kayma GB bişey oluyor bi kerede net hissettim
günaydın :) benim doktorum sırt üstü yatmama izin vermedi çocuk beslenmez dedi. bende sağa sola dönüp yatamıyorum. çok zorlanıyorum ama bebek için herşey mübah

Bu nu nerde gördünüz doğruluk payı nedir acaba

16+5iz şuan ben kıpırtı vs anlayamıyorum sizinki gibi net bir tekme bekliyorum:) Buradan bebeğime de duyurayım
Biz yarın 20ye grcecegiz ben ancal hissedebildim net. Nasil bir sey oldugunu bilmediğimiz için kucuk olanlari anlamiyoruz galiba aslinda sen de hissediyorsundir da ona yormuyorsun. Benim gibi sert bir tekme yemek gerekiyor olabilir. Bebisler duysun lutfen
Geçmedi Canım malesef hala cekiyorum
Bol su tüketiyor musun peki

Tabi çok su içen biriyim

Arkadaşlar ebebekten aldığım ürünler geldi çok güzel ürünler ve tavsiye ederim .benim ürünlerin eksik gelmesinin nedeni şubeden kalmayınca başka şubeden gönderiyor o yüzden eksik geliyor sonra tamamlıyorlar .kesinlikle tavsiye ederim hala bu ürünlerden var bakabilirsiniz

Eklentiler

• B6780BF5-42C0-473D-9FE3-B229ED62FB34.webp
    61 KB · Görüntüleme: 71
Kızlaar Migros’ta legolarda indirim var özellikle oğluş anneleri haber vereyim dedim

Kizlar bulantilarim azaldi ama hala nadiren cikariyorum. Uc kilo vermistim onu tekrar aldim hamile kaldigim kilodayim. iki gun oruc tutuyorum bi gun tutmuyorum . Umarim bebek besleniyordur. Oruc bana iyi geliyo yemek yedigimde hem midem yaniyo hem bulantim cogaliyo. Boylede halsiz kaliyorum ama diger sikayetlerden iyi . Bebisimi de bi gorsem iyiydi ama.. detayliya daha cok var. Haziranda... Bi kac tanidigimda da korona cikti. daha bi evham yaptim hic hastnye gitmeyi gozum kesmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…