2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ayyy bayıldım küçük adam olacak sağlıklı günlerde giysin inşallah

Nasil aliyorum anlamiyorum
Allahtan boydan dolayi farkedilmiyor kili aldigim
Benimde normalde yüzüm tombikleşir fakat şimdilik göbüş haricinde belli değil
Yaa ben dahada inceldim göbek hariç beni gören aaaa ikiz ama hiç kilo almamışsın diyir
Allahtan doktor gelişimleri iyi dedi yoksa gelismiyorlar diye kendimi yerdim

Yaa ben dahada inceldim göbek hariç beni gören aaaa ikiz ama hiç kilo almamışsın diyir
Daha küçükler aslında biz biraz fazla almışız doktorum bile makarna pilav ekmek çok tüketme dedi halbuki tüketmiyorum Bu arada siz hareketleri hissediyor musunuz ikizde nasıl oluyor ikisi aynı anda hareket ediyor mu

Benim belim kalinlasti ,gobegim cikti
Ben de makarna pilav yemiyorum ama ekmek yiyorum sabah oglen

Ben normalde az yemek yiyordum hic acikmazdim ve yillardir kilom hic degismedi.
Gebelikle birlikte 3 ogun yemeye basladim o da etkili oldu kilo almamda

Ben çok erken hissettim hareketlerini ama anlık birsey iki günde bir bir.kere vurup geri cekiliyor sadece solda hissediyorum doktor kontrolunde biri sağda biri soldaydi solda olan erkek..

Ben normalde az yemek yiyordum hic acikmazdim ve yillardir kilom hic degismedi.
Gebelikle birlikte 3 ogun yemeye basladim o da etkili oldu kilo almamda
İlk hamilelikler de oluyor demekki bende ilkinde senin gibiydim birde çok zayıftım yediğimin haddi hesabı yoktu ben yerken etrafımdakiler bir değişik bakıyordu bana

Canım inş bişey yoktur olsa da toparlıyorlar merak etme. Benim oğlumda öyle bi sıkıntıyla doğdu açıklık varmış bişeyde bir yıl olmadan kapandı
Canim hakkaten erkek bebişlerde o kadar gördüm ki hatta kalpte delik leke parlaklik dayilarimin oğularinda kizinda geçti zaten geciyor onlar zaten kontrole cağriyoriçin rahat olsun sorun digil
Evet doğru benim oğlum da kalpte ufak bi açıklıkla doğmuştu bir yıla kalmadan kapanmış. İkinci sene yine bi bakalım dediler hiç bişey kalmamıştı.

Ben çok erken hissettim hareketlerini ama anlık birsey iki günde bir bir.kere vurup geri cekiliyor sadece solda hissediyorum doktor kontrolunde biri sağda biri soldaydi solda olan erkek..
Maşallah canım ben de en çok unutup dizlerimi karnıma çekip otursam hemen bi uyarı alıyorum içerden demekki sıkışıp yer değişmeye çalışıyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…