2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
En iyisi ikiz ya. Hazır oyun arkadaşı oluyor bence.
Öbür türlü evde sıkılıyor bebeler

Kızlar az az alıyorum ihtiyacı olacakları fakat elinde liste olan var mı internette sadece isim yazıyo kaç tane almamız gerektiği yok takım, tulum, body, alt falan

Kızlar az az alıyorum ihtiyacı olacakları fakat elinde liste olan var mı internette sadece isim yazıyo kaç tane almamız gerektiği yok takım, tulum, body, alt falan
Ben listelere bakmıyorum artık canımın istediği gibi aldım 2 takım hastane çıkışı ve 1-3ay bikac tulum ve takım ve çıtçıtlı kısa kollu body 2 tane de yenidoğan body aldım. Birde müslin ve banyo havlusu aldim onun dışındakileri de daha zaman var denk geldikçe bakıcam.

Bende aldım bikaç fakat kafama göre liste yapıp ona göre tamamlayım 9 aylık bile var en azından lazım olanları alayım önce

bence de az al canım. özellikle 0-3ayı çok alma birden boy atıyorlar çünkü. iç bodyler baya lazım oluyor. bence şimdiden çok alma doğduktan sonra alırsın ileriki ayları

Yenidoğan çok almamak lazım, tahmince alınabilir sayısı yoktur bu işin diye düşünüyorum

az almak en iyisi . İlk çocuğumda henüz kurutma makinası almamıştık . O zaman hergün bir body ( iç zıbın ) bir tulum giydirsem dedim 0-3 ay 7 tane almıştım ev içi için . Kendimce öyle hesap yapmıştım . Bir iki Veya üç parça gezmeye giderken dedim aldım . İkincide kurutma makinası vardı iki parça ile bile idare olurdu . Abisinden kalanlar vardı beğendiğim şeyleri aldım doğduktan sonra da bebiş ile alış verişte çok keyifli

Açıklık derken cnm o nerde ve nasıl oluyo Allah büyük olanından sakınsın ufak tefek seyler düzeliyor diye içimi rahat tutmaya çalısyorum

Bende aynıyım yalnız değilmişim
Bende 4 kilo aldım ilk zamnalr cok yiyordum hızlı kilo aldım su an normal zamanıma döndüm normalde ne kdr yiyorsa yine aynı yiyorum biraz Ya basladı 1 aydır 56 kilodayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…