Bende 4 kilo aldım ilk zamnalr cok yiyordum hızlı kilo aldım su an normal zamanıma döndüm normalde ne kdr yiyorsa yine aynı yiyorum biraz Ya basladı 1 aydır 56 kilodayım
Zayıf olmanın avantajı bende başlarda mide bulantım geçti diye sevindiğim için yemiştim sanırım ipin ucu orda kaçtı şimdi dikkat ediyorum ama gram gram alıyorum sanki
Bende 4 kilo aldım ilk zamnalr cok yiyordum hızlı kilo aldım su an normal zamanıma döndüm normalde ne kdr yiyorsa yine aynı yiyorum biraz Ya basladı 1 aydır 56 kilodayım
Ay benimde bugun sol kasiğim oyle yuruyunce bile ağriyor ama normal ya bebek o bölgededir yada rahim buyuyor bu zamanlarda rahim hizli buyucek ağri coğalcak
Ay benimde bugun sol kasiğim oyle yuruyunce bile ağriyor ama normal ya bebek o bölgededir yada rahim buyuyor bu zamanlarda rahim hizli buyucek ağri coğalcak
Benden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
Aynen var mesela bende önceden beri var gitmiştim sol tarafim cok ağriyor hareket edemiyordum dedim doktor sol tarafima ultrasonu koyunca gelcektende bebek ordaydi poposunu sıkıştırmiş ağri yapmasi ck normal dedi bide rahim buyume ağri bu dönemlerde cok olur duşununce orda bir can buyuyor yeri genişliyor kaslar geriliyor ağri olur yane dedi dinler gecer
Benden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
Kızlar az az alıyorum ihtiyacı olacakları fakat elinde liste olan var mı internette sadece isim yazıyo kaç tane almamız gerektiği yok takım, tulum, body, alt falan
0-3 ay çok giyilmiyor 3 zibin takımı 3 tulum 5,6 çıtçıtlı body bir kaç tane de sade alt yeterli oluyor sade alt tavsiye ediyorum çünkü üste uzun kollu body ve bir kat daha giydiriyorsun altta iki kat olması lazım.. 3-6 ay çok lazım oluyor onuda şimdiden alabilirsin..
Bende bugün alayım diye çıktım ama e bebek e gittim eşim yanimdaydi pek baktirmadi.Ah bu erkekler ..Yalniz 0 3 ay olan tulumlarda yazlık işaret vardı bizimkiler kışa gelecek nasıl yapacaz bilemedim.yarın da muayeneden sonra bakacam.yenidoğan 50 cm yazıyor küçük değil mi ya ?yenidoğan hiç almasak 03 ay mi alsak bilemedim.Birde muslin bez vardi 2 cesit 1 i çok yumusak pamuklu öbürü sertti.yumusak olan 45 tl civarı metre işi ucuz oluyor inşallah öyle yumusak kumaşı bulabilirim.icinizde müslin kumaşı metre isi alan oldu mu?yumuşaklik kalite konusu aklimo cok karıştırdı
Bende bugün alayım diye çıktım ama e bebek e gittim eşim yanimdaydi pek baktirmadi.Ah bu erkekler ..Yalniz 0 3 ay olan tulumlarda yazlık işaret vardı bizimkiler kışa gelecek nasıl yapacaz bilemedim.yarın da muayeneden sonra bakacam.yenidoğan 50 cm yazıyor küçük değil mi ya ?yenidoğan hiç almasak 03 ay mi alsak bilemedim.Birde muslin bez vardi 2 cesit 1 i çok yumusak pamuklu öbürü sertti.yumusak olan 45 tl civarı metre işi ucuz oluyor inşallah öyle yumusak kumaşı bulabilirim.icinizde müslin kumaşı metre isi alan oldu mu?yumuşaklik kalite konusu aklimo cok karıştırdı
Benim kumascim var eşim şimdi bırakmıyor çıkayım bayramdan sonra kumascima gidip bakicam hem örtü hem mendil yaparım.. herşey den 2 tane lazım bize ben babynest almayacağım kumaş alıp normal minder yapicam daha kullanışlı oluyor ablama babynest dikmistim fazla kullanışlı gelmedi bana eskilerden şaşmayacaksin
Benim mide bulantısı filan engellemedi başlarda cok yiyordum kusma yoktu bende avantajım o yönde oldu su an iyi ya sağlıklı olsunda kilo alımına gerek yok o kdr