2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tatlim sen ankarada mısın? Kumaşi aldığın yeri benimle paylaşır misin?Babynest banada gereksiz geliyor.Gorumcem birtek mevludde kullandı birdaha hic kullanmadik çünkü minderi vardi.reflu icinde bas kismini katlayip kullandi minder cok islevli oldu.

Yok canım İstanbuldayım..
Bende ufak bir yastık yapıyorum reflu için bebek büyüdükten sonra boşa gitmiyor istediğin şekilde kullaniyorsun benim oğlumun minderi duruyor mesela onu açıp yeniden yapicam..
Babynest ilk çıktığında bende güzelliğine kapılıp ablama dikmistim birde çok güzel dantelli etrafı şerit incili çok şık oldu hiç kullanmadı desem yeridir

İstanbul’un neresinde canım bu kumaşçın? Yakınsa bende bi bakim. İntaşlar var internetten kumaş satan, alan kızlar vardı forumda beğenmişlerdi. Ama gidip görüp almak başka tabi.

Kızlar benim sağ kasığım çok acıyor hareket edince sabahtan beri.Oturunca,uzanınca geçiyor.Korkuttu beni ya
Canım bendede oluyor kaşık ağrısı ve böyle değişik ağrılar bazen alttan ağrı giriyor bazen yandan yatınca geçiyor benimde

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum bende...günüm bebeğimiz için alışveriş sitelerine bakmakla ve kızımla etkinlik yapmakla geçiyo benim ikinci çocuk oldugu için bir iki bişey yazmak istedim..0-3 ay kıyafetleri çok almayın..1 ay 45 gün anca giyiliyolar..meme uçlarınız yara olmasın diye philips avent göğüs kalkanını araştırın mutlaka..benim kurtarıcım olmuştu

İstanbul’un neresinde canım bu kumaşçın? Yakınsa bende bi bakim. İntaşlar var internetten kumaş satan, alan kızlar vardı forumda beğenmişlerdi. Ama gidip görüp almak başka tabi. ☺
Esenler de canim diğer yerlere göre biraz pahalı ama kumaşları çok güzel ordan aldığım kumaslar ben burdayım diyor yanılmıyorsam instagram satışı da var ismi aklıma gelmedi şimdi poşetini bulursam atarım sana..

İstanbul’un neresinde canım bu kumaşçın? Yakınsa bende bi bakim. İntaşlar var internetten kumaş satan, alan kızlar vardı forumda beğenmişlerdi. Ama gidip görüp almak başka tabi. ☺
Alse kumaş canım instagram hesabı da var alse kumaş diye geçiyor satış varmı yokmu bilmiyorum instagram kullanmıyorum be..

Hangi hastaneye aldın canım
Cnm ben istanbulda ikamet ediyorum..orda erdem hastanesine gidiyodum ama şimdi koronadan dolayı ıspartaya geldim, burdan özel hastaneden aldım..istanbulda yaşayan biri olarak burda her doktora gittiğimde şok oluyorum..daha az para veriyorum ve hayatımda görmediğim ilgi alakayı görüyorum doktora allah razı olsun gerçekten çok ilgilendiniz dedim,kadın şaşırdı

Bende istanbul da oturuyorum Malum burda fiyatlar pahalı dediğiniz gibi ,bende zeynep Kamilden almaya çalışıyorum ama daha bulamadım

Bende istanbul da oturuyorum Malum burda fiyatlar pahalı dediğiniz gibi ,bende zeynep Kamilden almaya çalışıyorum ama daha bulamadım
Zeynep kamilede gidiyodum ben..orda bi doktorun asistanı var..çok iyi bakıyodu..sevmiştim onuda..doktor zeynep kamilde yerinden kalkmıyodu, bana öyle denk geliyodu belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…