2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
ben..cinsiyetini ogrenmeden hicbisi alasim yok..bebek bakim urunleri falan onlari sonraya birakmak istiyorum o yuzden hic bakmiyorum simdilik onlara.ama biran once ogrenip giyecek biseyler almak istiyorum ilk once

ben..cinsiyetini ogrenmeden hicbisi alasim yok..bebek bakim urunleri falan onlari sonraya birakmak istiyorum o yuzden hic bakmiyorum simdilik onlara.ama biran once ogrenip giyecek biseyler almak istiyorum ilk once
Benimkinin de cinsiyeti kesin öğrenemedim. sadece bebek çantası siparişi verdim o yüzden. Bagmori marka bebek çantaları trendyolda indirimde buara ilgilenen olursa bakabilir

Hayirli sahurlar kizlar bisi sorucam 2 li test yapildi bugunde doktor 1 ay sonra ayrintili bakicam dedi normalde 3 lu olmasi gerekmiyo mu yoksa ayrintili ile 3 lu ayni sey mi

Açıklık derken cnm o nerde ve nasıl oluyo Allah büyük olanından sakınsın ufak tefek seyler düzeliyor diye içimi rahat tutmaya çalısyorum
Canım duktus mu yazıyodu öyle bişey raporları bulursam atarım. İçini kesinlikle rahat tutmalısın ayrıntılı ultrason ne zaman senin

Hayirli sahurlar kizlar bisi sorucam 2 li test yapildi bugunde doktor 1 ay sonra ayrintili bakicam dedi normalde 3 lu olmasi gerekmiyo mu yoksa ayrintili ile 3 lu ayni sey mi
Ayrıntılı ultrason başka bir şey canım tüm organlara detayli bakılıyor ayrıntılara ve 20.haftadan sonra bakılıyor . eğer 2 li test normal çıktı ise 3 lu testi pek yaptıran yok ama sen bilirsin yine de tabi

Benimkinin de cinsiyeti kesin öğrenemedim. sadece bebek çantası siparişi verdim o yüzden. Bagmori marka bebek çantaları trendyolda indirimde buara ilgilenen olursa bakabilir☺
inceledim simdi hemen begendim ama klasik spor bi sırt cantası kullancam ben yine sanirim oglumda ki gibi ekstrem bi bebek cantası almayı dusunmedim hiç

Bildiğim kadarıyla ikili test zaten iyi sonuç verdiği için bazı dr lar üçlü istemeyebiliyor. Öyle okumuştum

inceledim simdi hemen begendim ama klasik spor bi sırt cantası kullancam ben yine sanirim oglumda ki gibi ekstrem bi bebek cantası almayı dusunmedim hiç
Bu çantalar baya büyük valiz gibi biberon gözü falan var. Buarada bende de bi oğluş var. İkisinin eşyalarını birden koyarım baya iş görür gibi düşündüm. Bayadır gözüm vardı ama indirim bekliyodum,hoş yine pahalı ama kullananlar değeceğini söylüyor bakalım

Benim doktorum 14den sonra bakılmıyor dedi canım emin misin 2li olduguna 17de gittigimde 4lü yaptı

Oglun kucuk mu ben benimkine pek esya tasimiyorum artık 10 yasinda kendi esyasini kendi tasisin valla o yuzden yeter diye dusundum aslinda
Senin canta cok guzel..iyi de inmis fiyatı gule gule.kullan insallah

Bende bagmori ve e bebekte bi çanta beğenmiştim İkisi arasında kaldım e bebekte %20 indirime girmiş hemde sitesine girince indirim çarkından indirim geldi öyle aldım bakalım

Doktorum 2 liyi yaptırdı 3 lu yapamadan onumuzddki ay detayli bakicam dedi ondan ayni mi acaba diyr düşündüm

Kızlar benim sağ kasığım çok acıyor hareket edince sabahtan beri.Oturunca,uzanınca geçiyor.Korkuttu beni ya
Benimde farkli yerlerimde agrilarim oluyordu doktora dun gidince sordum adet agrisi gibi agrilarin olacak endiselenme.olur bu zamanlar dedi uygun pozisyonda yatinca gecen agrilari cokta takmamak gerekir gecmeyen agri biraz daha sikintili gibi geliyor bana

Merhaba ben 12+3te 2li test yaptridim dün de 16+5 te 3lü test yaptirdim doktorum baska kan almayacagini son test oldugunu soyledi ayrintili da 20.haftadan sonra oluyor sanirim cogu kisi sadece 2li yaptirmis anladigim kadariyla doktora gore degisiyor sanki kimi 2li 4lu yapiyor kimi 2lu 3lu anlayamadim.gitti

günaydın kızlar

ben ikili test yaptırmadım. 12.haftada ayrıntılı olarak baktı doktorum. şimdi 16.haftadan sonra çağırdı. o da 3lü test haftası dedi onda da detaylı bakıcam dedi bana. tüp bebek olduğu için testlerin doğru sonuç vermediğini düşünüyor. o yüzden yaptırmıyoruz.

Tüp bebekle ne ilgisi var acaba. Benim de 2 li test yaptırdı sonuç iyi 3 lüye gerek yok dedi bilmiyorum

K
Benden başka bebeğine bir çöp dahi almamış olan var mı? Kargo bedava yapmak için hamile kotunun yanında göğüs pedi almıştım, ama o da bana sayılır galiba.
Hicbisey almadim sayilir canim kendimede almadim alasimda yok ben gezip gormek oyle almak istiyorum ama nerdeeee

2 li de sorun cikmazsa 3 lu yapilmiomus
Aynen canim. Ya doktora gore degisiyo yada bebegin saglik durumuna gore degisiyo demekki bende anlamadim 3 lu test yapmasını beklerken 1 ay sonra gel ayrinrili bakcam dedi. Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun saglikli sihhatli alalim bebeislerimizi kucagimiza da baska bisi istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…