2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Oglun kucuk mu ben benimkine pek esya tasimiyorum artık 10 yasinda kendi esyasini kendi tasisin valla o yuzden yeter diye dusundum aslinda
Senin canta cok guzel..iyi de inmis fiyatı gule gule.kullan insallah
Evett 3.5 yaşında benimki seninki büyümüş Allah uzun ömürler versin

Bende bagmori ve e bebekte bi çanta beğenmiştim İkisi arasında kaldım e bebekte %20 indirime girmiş hemde sitesine girince indirim çarkından indirim geldi öyle aldım bakalım
Güle güle kullan E bebek e bakmamıştım çanta için. İyi yapmışsın indirime girdikçe alıp koymak lazım kenara

Gunaydin kizlar dün gece sag bacagima bir agri girdi romatizma agrisi gibi yasayanlar bilir yağmur yağacağı zaman olur genelde sızlar 4 5 saat hic gecmedi burda havalar cok sicak yagis falanda yok bunun gibi ağrısı olan varmi ne çözüm buldunuz

Oglun kucuk mu ben benimkine pek esya tasimiyorum artık 10 yasinda kendi esyasini kendi tasisin valla o yuzden yeter diye dusundum aslinda
Senin canta cok guzel..iyi de inmis fiyatı gule gule.kullan insallah

ayy 10 yaşındaysa ne taşıyacaksın benim biri 4 olacak diğeri 8 olacak ben Bile taşımıyorum kaç yıldır

magnezyum almayı dene , benimde sağımda solumda öyle ağrılar vardı magnezyum başladım sabah akşam magnorm efervesan tablet iyi geldi

Evett 3.5 yaşında benimki seninki büyümüş Allah uzun ömürler versin
Bezden çıkınca ben taşımayı bırakıyorum çantayı hatta bezli ikende bebek arabası almadıysam arabada bırakıyorum çantayı yine almıyorum yanıma yürüten çocuk ile çanta büyük angarya

Tüp bebekle ne ilgisi var acaba. Benim de 2 li test yaptırdı sonuç iyi 3 lüye gerek yok dedi bilmiyorum
benim embriyolarım 4 sene önce donduruldu. o zaman yaşım 31di.şimdi 35yaşındayım.yani taze transfer değil üzerinden yıllar geçmiş. o sebeple uygun görmüyormuş çoğu kaynak testi

doktordan magnezyum takviyesi isteyebilirsin. ya da her gün doğal maden suyu içebilirsin. o da iyi geliyor. bir de muzu söylerler bu durumlarda

Çok terliyo benim oglan kucukken kac takim tasirdim yanimda halenn devam ediyor ama pek terlemesini sallamiyon artık
Benimki de çok terliyordu takmayınca gecti
İllallah ettiriyordu her gittiğim yere iki takim yedek kıyafetle gidiyordum en son sırt çantası aldım ona takımı da 1e düşürdüm onu bile giyimiyoruz artık ne olur ne olmaz diye yanıma alıyorum artik

Şuan nasıl giyiniyor oğlun , uzun kol / kısa kol , atlet giyiyor mu
atlet bile giydiremiyorum iki gündür..şortla geziuor öyle..çok atesli benimki kışin bile yanar asla kazak triko hayatinda giymedi giydiremiyorum ..Kisin ortasinda sanki menapoza girmis kadin gibi sıcak basar balkona atar kendini

Aynen öyle benimki gecmedide gunduz pek sallamiuom artik.. hic bir care bulamadim benimkinin terlemesi normal degildi kac kere doktora goturdum hicbisey yok..yataga yapismis.kalkiyor sabah izi belli tepeden tırnaga terler..gece muhakkak degistiriyorum halen üstünü

Cok zor terleyen çocuk benim oğlumda yatınca biraz terliyor rahatsız edecek gibi değil.
Ama oda senin oğlan gibi sıcağı sevmiyor gece üstünü ortuyorum örtme diye söyleniyor örtmek için uykuya dalmasını bekliyorum
Fenalar çok fena

Siyatik ağrısı gibi mi? Öyleyse bel ve bacak kaslarını esneten hareketler yapabilirsin. Youtube da çok video var.

Bu arada benim.2li testimde bir sorun cikmamisti ama yine de 3 lu de yapti doktorum dedim ya doktora gore degisiyor sanirim

Erkek çocukları çok terliyor benimkilerde öyle . Bazı arkadaşlarda şikayet ediyor , çocuklarda atlet , uzun kollu .. terliyorsa ona giydireceksin rahat edecekleri gibi . Benimkilerde uzun süredir atletsin , kısa kollu , şortlu

Ben nedense doğuma kadar mağazalara gidemeyecekmişiz gibi hissediyorum evde durmaya alıştım ondan mı korku mu bilmiyorum ama bişey alasım da yok. Arkadaş bir liste verdi mutlaka almam gereken şeyleri 6. ay başlayınca onlara başlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…