2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar saçı dökülen var mı? Doktoruna danışan bir çözüm vs bulan varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Benim dökülüyordu biraz azaldi şimdi demir ilacı iyi geldi.
Doktora sordum doğal yağlar sürebilirsin dedi badem yağı gibi ama ben hiç sürmem öyle seyleri sürdüğüm anda banyo yapma isteği gelir bana..

Eger kan grubunuz negatif eşinizin ki pozitif ise kan uyusmazligi ignesi yapılıyor banada yapılacak. Tetanoz da olacak hepsini olmanın bir sakıncası var mı acaba diye merak ettim bende
Aynen ususmazlik var doktora da söyledim kaçıncı haftada yapılıyor bilgin varmı..
Benim ikinci gebelik ilkinde yapılmadı bana..

Aynen ususmazlik var doktora da söyledim kaçıncı haftada yapılıyor bilgin varmı..
Benim ikinci gebelik ilkinde yapılmadı bana..
28. Haftada yapılıyor diye biliyorum ben de 20. Haftadayim bu hafta tetanoz olacak 28 de kan uyusmazligi benim ilk gebeliğin. Önlem amaçlı yapılacak sanirim

28. Haftada yapılıyor diye biliyorum ben de 20. Haftadayim bu hafta tetanoz olacak 28 de kan uyusmazligi benim ilk gebeliğin. Önlem amaçlı yapılacak sanirim
Teşekkürler canım doktorum öyle biri ki sadece yapmamız lazım diyor tarih hafta belirtmiyor
Bence bir sıkıntı olmaz olsaydı bilgilendirirdi doktorlar..

Benimde kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazım ama ben hiç birsey anlamadım doktor sadece sana iğne yapmamız lazım diyor okadar
Tetenoz da bu ay yapılacak benim not aldım az kaldı galiba..
Eger kan grubunuz negatif eşinizin ki pozitif ise kan uyusmazligi ignesi yapılıyor banada yapılacak. Tetanoz da olacak hepsini olmanın bir sakıncası var mı acaba diye merak ettim bende

ikisi Farklı şeyler birşey olmaz . Ben oldum kan uyuşmazlığı iğnesi . Birkaç ay sonra tekrar olacağım .

kanama olmadığında gebelikte değilde doğumdan sonra yapılıyor aslında . Sekiz hafta geçecek tetanoz ile uyuşmazlık arasında niye tedirgin oldun ki

Teşekkürler canım doktorum öyle biri ki sadece yapmamız lazım diyor tarih hafta belirtmiyor
Bence bir sıkıntı olmaz olsaydı bilgilendirirdi doktorlar..
Yapmamız lazım demesi kanaman fln olursa erken oluyorsun iğneyi . Belki o yüzden zaman söylememiştir .

kanama olmadığında gebelikte değilde doğumdan sonra yapılıyor aslında . Sekiz hafta geçecek tetanoz ile uyuşmazlık arasında niye tedirgin oldun ki
Tetanoz un ikinci dozu 1 ay sonra vuruliyor yani 24. Haftamda arada 2 ay olmayacak. İnsan tedirgin oluyor ister istemez

Tetanoz un ikinci dozu 1 ay sonra vuruliyor yani 24. Haftamda arada 2 ay olmayacak. İnsan tedirgin oluyor ister istemez
24 ten sonra 4 hafta daha var kan uyuşmazlığı iğnesine . Korkmana gerek yok hepsi gerekli zaten bir durum olsa prosedür bu şekilde olmazdı

Yalnız olmadığıma sevindim bugün niye böyle hepimizin tartıyla bi yüzü gülmedi anlamadım çok Sinir bozucu bi durum

Senin boy kaç canım ? Bence gayet zayıfsın dertlenme ben 59 oldum diyorum sen 54 e çıktım diyosun daha 5 kilo alacağın var
Canım benim boyumda kısa 1.50lerde hemen belli ederim çok alırsam top gibi yuvarlanırım diye düşünüyom sana yetişecekmişim bakalım

Yahu kızlar sizdede belli bir saatte açlık geliyor mu ben öğlene doğru 11.12 arası kahvaltı yapıyorum saat 3 dedimi bana bir açlık geliyor hergün aynı saatte bi kaç saat sürüyor

Yapmamız lazım demesi kanaman fln olursa erken oluyorsun iğneyi . Belki o yüzden zaman söylememiştir .
Yok canım hiç bilgilendirmiyor benim kanamam oldu ilk ayda bende bilmiyordum kan uyuşmazlığından olabilirmiş sonradan öğrendim hiç sormadı uyusmazliginiz var mı yok mu diye.. Başka doktordan öğrendim uyuşmazlık durumunda kanama olunca 24 saat içinde iğne yapılması gerektigigini..
Ömrümden ömür gitti birde çektiğim sancılar cabasi düşük tehlikesi de yoktu büyük ihtimalle uyuşmazlıktan oldu kanamam..

kan uyuşmazlığı kanamaya sebep olmaz . Ama evet kanama olursa 24 değil 72 saat içinde olmalısın . Aynı şekilde doğumdan sonrada iğne olman gerekiyor . Hamilelik içinde kanama olupta iğne olursan üç ay sonra tekrar yaptırılması gerekiyor aklında olsun

Sebep olmaz mı diğer doktor da olur dedi ben bu doktorları anlayamıyorum
Bilgiler için Teşekkürler canım

Yeni doğanlar 48 ila 52 cm arası oluya canım normal yani zaten yeni doğan formları taş çatlasın 15 gün giydireceksiniz o yüzden az alın ilk ay bebek çok hızlı büyüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…