2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım benimde olur o ağrı arada eşime masaj yaptırıyorum bi iki gün sürüyor bazen kendi kendine geçiyor sonra

Aynen canım bugün bir şey kalmadı ağrılardan

Kızlar ebebekte Vtech Dijital Bebek İzleme Cihazı var.584 lira.Ninni,termometre ve görüntülü izleyebilme olanağı var.Eşime dedim bunu alayım diye.O da sen bilirsin ama eski android telefonlarımızdan kuzenim yapsın bize telsiz dedi.Kuzeni kendi bebeğine de yapmıştı bize kalmaya geldiklerinde görmüştüm çok hassastı hemen sesi alıyordu.Kararsız kaldım.Sizin fikirlerinizi merak ettim.Bu durumda sadece ses algılar.

Selam kızlar uyanınca aç karnına her gün tartılıyorum ama bugün şok oldum dünden bu yana tam 1 kilo almışım böyle birşey nasıl olabilir hiç anlamadım 4 ayda zaten ben toplam 1 kilo almıştım son 1 günde o 1 kilo nasıl oldu çok moralim bozuldu dün extra fazladan birşey de yememiştim. Size sorum bu 1 kilo ödem veya kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi veya kızım kendini kandırma o bal gibi 1 kilo mu diyorsunuz

Havalar sıcak, ödem tutmuş olabilirsin. 1 kg takılma tuvalete çıkmak zaten yarısını götürüyor :)

Ay bunu öğrendiğim iyi oldu benimde agrılarım oluyor arada adet olacak gibi .doktora soracaktım o zaman gerek kalmadı

Bende de öyle bir liste var. Bir arkadaşım ben son ayda aldım her şeyi dedi. Belki yine salgın olur diye o kadar geçe bırakmaya cesaret edemem ama 6. ayın başı mantıklı geldi. Belki hediye gelen veya ikinci el verilenler olur onları almam diye de düşünüyorum.

öyle bir imkan varsa kuzen yapsın bence

Yok yaaa terleyen cocugu giydirmek mumkunmu zaten durdugu yerde akıyo cocuktan ter..yaz kış cıbıl gezer benim oğlan..ben onu bebekken bile giydirmedim ben neysem o da o..kış bebeğiydi incecik tek kat penye tulumla geçti bebekligi..Kışin balkona atletle çıkıyo ne diyorum o derece benimki

varsa öyle bi imkan niye o kadar para veresin ki..başka ihtiyaclarini alirsin o parayla

Yani işte o konuda kararsız kaldım.Görüntülü görmek gerekir mi diye..çünkü ben 3-4 aylıkken odasına yatırmayı düşünüyorum
evin küçükse ve dubleks diilse telsiz gereksiz oluyor. ben de almıştın odalarımız yanyana kızımla. 1 kere bile kullanmadım. 3-4aylıkken odasına yatırmak için de erken aslında. 1 yaştan önce çok önerilmiyor yine de sen bilirsin tabiki.

Yani işte o konuda kararsız kaldım.Görüntülü görmek gerekir mi diye..çünkü ben 3-4 aylıkken odasına yatırmayı düşünüyorum
O odasında yatarken sende uyursun büyük ihtimal ses yeterli bence . Ben iki üç aylıkken yatırmıştım odasında doğal sesiyle idare etmiştim

Bende tam bunu düşünüyordum canım bir kilo almıştım şimdi dünden beri 1kilo daha almışım habire tartılıyorum ama kabızlıktan olabilir bende de var kabızlık yani yemeklerden olduğunu düşünmüyorum 1günde yani olmamalı

Eğer olduysa da benim durum vahim şaka bi yana moralim de bozulmadı değil 165 boy 57 kilo ile hamile kaldım ortalama 55-57 kilo arası gidip gelmişimdir ne daha azı nede daha çoğu olmamıştır çok yerim ama kilom hep bu bantta seyreder hayatımda ilk kez 59 gördüm ağlayasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…