2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar merhaba. Ben tetanoz asisi olacağım hem de kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyor. Aranızda Hem tetanoz hem kan uyusmazligi igneso olacak olan var mi? Bir sakıncası var mı bilgisi olan
İkisini aynı anda vurdurmaktan çekiniyorsan tetanozu 27.haftaya kadar erteleyebilirsin.Doktoruna danışıp.

Arkadaşlar saçı dökülen var mı? Doktoruna danışan bir çözüm vs bulan varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Canım benim çok dökülüyordu bemix bepanthen ve evigen amp üçlüsünü badem yağı ile karıştırdım saç maskesi yaptım istersen saf zeytin yağı da koyabilirsin çok öneriliyordu ablam da denedi memnundu dökülmeler ciddi azaldı tararken bile çok az dökülüyor yumuşacık oldu saçlarım da 4-5 saat bekletip yıkıyorsun 2 haftada bir yapacağım bir süre sonra ayda bir

Ben de bir ara baya kullandım biraz kötü kokuyor ama kepek varsa kepeği önlüyor dökülme varsa dökülmek sivilce varsa sivilceyi kısacası çok etkili aynı zamanda yunustaiyor da biraz da renk acıyor

Bu tetenoz aşısı sa cok kötüymüş 2 gün oldu hala kızarık şiş ve agrıyor dokunuldugunda filan dün üstüne yatamadım walla felçli gibi gezdim
Evet canım bir kaç gün ağrıyor hemisere kızarıklık ve sis için bir şey yapmanı önemermedimi?

Mrb kizlar.Kontrole gittim bugun. Bebegin eşi (plesentasi) asagidaymis. 20nci haftadan sonra genelde yavas yavas yukariya cikar dert edilecek birsey degil dedi. Hihiii etmiyorum hatta kesin hic bakmamisimdir netten
Birde ara sira oruc tuttum. Hatta 7gun falan tutmadim.Bebegi ac birakmissin dedi.
Kilomuz 270 gr .)

İkisini aynı anda vurdurmaktan çekiniyorsan tetanozu 27.haftaya kadar erteleyebilirsin.Doktoruna danışıp.
Yok zaten ayni anda vurmuyorlar tetanozu 20. Ve 24. Haftada olucam kan uyusmazligi 28de aralarinda bir kac hafta var ama ben yinede danismak istedim benim gibi olan var mi diye

plesanata aşağıda olmasıyla ilgili başka birşey dedi mi

Yok zaten ayni anda vurmuyorlar tetanozu 20. Ve 24. Haftada olucam kan uyusmazligi 28de aralarinda bir kac hafta var ama ben yinede danismak istedim benim gibi olan var mi diye
Var yalnız değilsin hatta ben üç doz olacağım uyuşmazlık iğnesini bu hamileliğimde

28. Haftada yapılıyor diye biliyorum ben de 20. Haftadayim bu hafta tetanoz olacak 28 de kan uyusmazligi benim ilk gebeliğin. Önlem amaçlı yapılacak sanirim
ben ilk gebeligimde hemen dogum sonrası oldum uyuşmazlik ignesini hamileyken olmadım ..genelde ilk cocukta sorun cikmiyor zaten ikincisi icin hazirlik o igne

ben ilk gebeligimde hemen dogum sonrası oldum uyuşmazlik ignesini hamileyken olmadım ..genelde ilk cocukta sorun cikmiyor zaten ikincisi icin hazirlik o igne

Bende ilk hamileliğimde düşük yapmıştım sonrasında kürtaj yaptılar, çıkarken ipne vurdular uyuşmazlık için. Iki üç kere de hatırlattı.
Şimdiki doktorumız da 28. Haftada vurucaz dedi .

Kacıncı haftasınki benim 19+0da gittim 285 gramdı gayet iyi dedi kilosu oruc tutma diye demiş olabilirimi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…