- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Olabiliyor canım 1 günde 1 kilo almak imkansizSelam kızlar uyanınca aç karnına her gün tartılıyorumama bugün şok oldum dünden bu yana tam 1 kilo almışım böyle birşey nasıl olabilir hiç anlamadım 4 ayda zaten ben toplam 1 kilo almıştım son 1 günde o 1 kilo nasıl oldu çok moralim bozuldu dün extra fazladan birşey de yememiştim. Size sorum bu 1 kilo ödem veya kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi veya kızım kendini kandırma o bal gibi 1 kilo mu diyorsunuz
Canım bunu bizim okulun grubuna da attılar. Yalanmış. Yani baya özenle hazırlanmış ama doğru değil dedilerEki Görüntüle 2634196 Kamuda çalışan arkadaşlar sanırım bayram sonu 27 mayısta işe başlıcaz gibi duruyor. Aslında en azından şu dönemde riskli grupta bulunan hamileler ve kronik hastalığı olanlar 9-16 çalışsaydı en azından herkesin işe gittiği saatlerde yollarda olmazdık bizim burda sabah ve akşam metrotıkış tıkış oluyor 1 hafta içinde hastalığı kapmama ihtimalim yok gibi
Amin İnşAllah canım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımSaglikla kucagina al cnm
Sanirim en cok alan benim, doktorumun tartisina gore 6 kg almisim simdiye kadar. Bundan sonra kilo alimi daha da hizli olur heralde.Kızlar kaç kilo aldınız bu haftalara kadar?Ben her tartıldığımda yavaş yavaş artıyorum.Hiç alışkın değilim böyle şeylere...
Herkes farklı düşünüyor bende günde 50 kere gidip oğluma bakıyordum acaba nefes alıyormu diye paronaya olmuştum ben normal telsiz de almadim ne mantıkla almadiysam.. her gittiğimde de yürüme sesimden uyaniyorduYani işte o konuda kararsız kaldım.Görüntülü görmek gerekir mi diye..çünkü ben 3-4 aylıkken odasına yatırmayı düşünüyorum
Detaylıya giren oldu mu kızlar ?
Beni haziran başında çağırdı doktorum
Ses yeterli olur diyorsun tmm canım sağ olHerkes farklı düşünüyor bende günde 50 kere gidip oğluma bakıyordum acaba nefes alıyormu diye paronaya olmuştum ben normal telsiz de almadim ne mantıkla almadiysam.. her gittiğimde de yürüme sesimden uyaniyordu
Ama simdi düşünüyorum ses yeterli olur görüntüye gerek yok bencede ben baya abartmıştim
Banada bir anda mı alcaz acaba gibi bi his geldiEğer olduysa da benim durum vahimşaka bi yana moralim de bozulmadı değil 165 boy 57 kilo ile hamile kaldım ortalama 55-57 kilo arası gidip gelmişimdir ne daha azı nede daha çoğu olmamıştır çok yerim ama kilom hep bu bantta seyreder hayatımda ilk kez 59 gördüm ağlayasım geldi
Son 2 ayda çok alınıyor canım bebek ozaman hızlı gelişiyorBanada bir anda mı alcaz acaba gibi bi his geldibende 52ydim 54e çıkmışım Kabızlıktandır diye umuyorum 5.aydan sonra azar azar alsak iyiydi
Evet canım öyleymiş bakalım kaçla yapacaz kapanışıSon 2 ayda çok alınıyor canım bebek ozaman hızlı gelişiyor
Ben hamile kalmadan o tecrübeyi yaşadım 1 gün önce 72 ertesi gün 73 cikiyordum ödem oluyor tuvalete çıkmadığın için oluyor normal yani..Ben 18.haftaya kadar 1 kilo aldım.Ama bugün bir tartildım 1 günde 1 kilo daha almışıminanılır gibi değil hatta yattım geri kalktım tartıldım Sonuç değişmedi.2 kilo aldım.18+2 deyim.Ekmek hiç yemiyorum ya da çok çok az oda nadir.Hergün sabah haşlanmış yumurta bol peynir,salata,yeşil ve siyah zeytin kapanışı 1 çay kaşıği fındık ezmesiyle yapıyorum,2 saat sonra 2 muz yiyorum öğlen kahvaltıyı geç yaptığim icin çok aç olmuyorum ekmeksiz yarım tabak yemek ve bir büyük boy bardak ayran içiyorum.2 saat sonra felan 5-6 ceviz ve 1 avuç kuru üzüm yiyorum hergün mutlaka. Yine bir kase kendim yaptığım dondurma.Akşam ekmek yok ne pişirdiysem yemek ve 1 büyük boy bardak ayran içiyorum.En son bebeğim 17+3 199 gramdı.Çok şükür haftası ile uyumlu.Yeme tempom aynıydı ama anlamadım bir günde 1 kiloyu nasıl aldım.
Ben biraz fazla ekmek bazlama gözleme yedim.3 kilo aldım.Bir de geceleri hep tatlı yiyorum.Ben de hamuru kessem iyi olacak ama can istiyorrBen 18.haftaya kadar 1 kilo aldım.Ama bugün bir tartildım 1 günde 1 kilo daha almışıminanılır gibi değil hatta yattım geri kalktım tartıldım Sonuç değişmedi.2 kilo aldım.18+2 deyim.Ekmek hiç yemiyorum ya da çok çok az oda nadir.Hergün sabah haşlanmış yumurta bol peynir,salata,yeşil ve siyah zeytin kapanışı 1 çay kaşıği fındık ezmesiyle yapıyorum,2 saat sonra 2 muz yiyorum öğlen kahvaltıyı geç yaptığim icin çok aç olmuyorum ekmeksiz yarım tabak yemek ve bir büyük boy bardak ayran içiyorum.2 saat sonra felan 5-6 ceviz ve 1 avuç kuru üzüm yiyorum hergün mutlaka. Yine bir kase kendim yaptığım dondurma.Akşam ekmek yok ne pişirdiysem yemek ve 1 büyük boy bardak ayran içiyorum.En son bebeğim 17+3 199 gramdı.Çok şükür haftası ile uyumlu.Yeme tempom aynıydı ama anlamadım bir günde 1 kiloyu nasıl aldım.
Bende normalde hiç ekmek tüketmem . İçime sinmediği için Hazır almıyoruz çocuklara tost ekmeğini fln kendim yapıyorum susamlı , çörekotlu .. tahıllı bir lezzetli geliyor anlatamamBen biraz fazla ekmek bazlama gözleme yedim.3 kilo aldım.Bir de geceleri hep tatlı yiyorum.Ben de hamuru kessem iyi olacak ama can istiyorr
Kızlar merhaba benim randevum pazartesiydi ama resmi tatil ilan edildi bugün doktora gittim ve ŞOK erkek dedi cinsiyeteDoktor değiştirdim önceki 13+4 te %90 kız demişti ama tam görememişti tabi ben durur muyum eşe sürprizden tutta ufak tefek şeylere hep pembe aldım Ama bugün erkek dedi tereddütü de yoktu şaşırdık baya. Açıkçası ben pipi göremedim bacağını tam açtı bişeyler vardı ama uzun göremedim Ama doktor erkek dedi yine de bir şey almayacağım üçlü testi de verdik 2 hafta sonra gidince kesinleşir inşAllah
Biraz öyle olacak gibiayyy grubun çoğunluğunun birkaç defa cinsiyet değişti galibahayırlı olsun , pembişli şeyleride kullanırken gülersiniz
Benimde kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazım ama ben hiç birsey anlamadım doktor sadece sana iğne yapmamız lazım diyor okadarkızlar merhaba. Ben tetanoz asisi olacağım hem de kan uyusmazligi ignesi vurulmam gerekiyor. Aranızda Hem tetanoz hem kan uyusmazligi igneso olacak olan var mi? Bir sakıncası var mı bilgisi olan
Eger kan grubunuz negatif eşinizin ki pozitif ise kan uyusmazligi ignesi yapılıyor banada yapılacak. Tetanoz da olacak hepsini olmanın bir sakıncası var mı acaba diye merak ettim bendeBenimde kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazım ama ben hiç birsey anlamadım doktor sadece sana iğne yapmamız lazım diyor okadar
Tetenoz da bu ay yapılacak benim not aldım az kaldı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?