Mrb kizlar.Kontrole gittim bugun. Bebegin eşi (plesentasi) asagidaymis. 20nci haftadan sonra genelde yavas yavas yukariya cikar dert edilecek birsey degil dedi. Hihiii etmiyorum hatta kesin hic bakmamisimdir netten
Birde ara sira oruc tuttum. Hatta 7gun falan tutmadim.Bebegi ac birakmissin dedi.
Kilomuz 270 gr .)
Geçmiş olsun canım oruç için süre biraz uzun dikkat edersin alır daha kilo üzülme hiç
Plasenta ilerleyen aylarda yukarı çıkıyor bu aralar dikkatli ol ağır iş yapma kanama olabiliyor aşağıda olunca olursa korkma diye yazıyorum panik etmek için değil Tekrar geçmiş olsun
Mrb kizlar.Kontrole gittim bugun. Bebegin eşi (plesentasi) asagidaymis. 20nci haftadan sonra genelde yavas yavas yukariya cikar dert edilecek birsey degil dedi. Hihiii etmiyorum hatta kesin hic bakmamisimdir netten
Birde ara sira oruc tuttum. Hatta 7gun falan tutmadim.Bebegi ac birakmissin dedi.
Kilomuz 270 gr .)
bilmiyorum onla ilgisi olabilirmi de doktoruma sormustum gecen kontrolde ilk gebelikte bi sorun teşkil etmez kan uyuşmazlıği dedi..bana da sonraki kontrolde tekrar immün testi yapıcak..bu gebeligimde isi sıkı tutuyo ona gore simdi igne olcakmisim eger testte sorun cikmazsa tine dogumda olcam
İnşAllah canım. Bence de açılmaz yakın zamanda büyük risk çünkü çocuklar tıklım tıklım tam yayılmalık alanlar
Nasıl riskli ne risk var canım riskli zamanları geçtik
kan uyuşmazlığı kanamaya sebep olmaz . Ama evet kanama olursa 24 değil 72 saat içinde olmalısın . Aynı şekilde doğumdan sonrada iğne olman gerekiyor . Hamilelik içinde kanama olupta iğne olursan üç ay sonra tekrar yaptırılması gerekiyor aklında olsun
kan uyuşmazlığı kanamaya sebep olmaz . Ama evet kanama olursa 24 değil 72 saat içinde olmalısın . Aynı şekilde doğumdan sonrada iğne olman gerekiyor . Hamilelik içinde kanama olupta iğne olursan üç ay sonra tekrar yaptırılması gerekiyor aklında olsun
Eger kan grubunuz negatif eşinizin ki pozitif ise kan uyusmazligi ignesi yapılıyor banada yapılacak. Tetanoz da olacak hepsini olmanın bir sakıncası var mı acaba diye merak ettim bende
Canim kaçkere olmak lazim bana gebeliklerde vurmadi doktorlar dogumda bebek dogunca uyuşmalik cikinca vurdular şimdi hamilelikte kaç kere vurmak lazim anlamdim cevaplarsan cok mutlu olurum canim doktorumda tekrar vurcaz demedi 28 de vurcaz demişler arkadaşa