2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen ayın başlarındasın daha kızların çoğu 17 18 haftalarında.24.hafta başlarlar heralde şeker yüklemesiyle birlikte.

Siz sorun etmediyseniz bende korkmiym o halde tetanoz yapilcak kan uyismazligi yapilcak cok igne gibi geliyor bana ya

gerekli hepsi normalde başım ağrıdığında dayanıp ağrı kesici içmeyen biriyim ama bu iğneler mühim . Boşuna kendine dert arıyorsun

Geçmiş olsun canım oruç için süre biraz uzun dikkat edersin alır daha kilo üzülme hiç
Plasenta ilerleyen aylarda yukarı çıkıyor bu aralar dikkatli ol ağır iş yapma kanama olabiliyor aşağıda olunca olursa korkma diye yazıyorum panik etmek için değil Tekrar geçmiş olsun

Bende de aynı sıkıntı var bana da plasenta aşağıda dedi.cok dikkat ediyorum. Iliski yasak .Ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dediler ama...

E

ilklerde birde vücut daha sağlıklı oluyor sanırım öyle düşünmeye başladım
bilmiyorum onla ilgisi olabilirmi de doktoruma sormustum gecen kontrolde ilk gebelikte bi sorun teşkil etmez kan uyuşmazlıği dedi..bana da sonraki kontrolde tekrar immün testi yapıcak..bu gebeligimde isi sıkı tutuyo ona gore simdi igne olcakmisim eger testte sorun cikmazsa tine dogumda olcam

Hamileler izinli olur insallah olmasa da rapor alicam benim riskli biraz.ki açılacağını düşünmüyorum.
İnşAllah canım. Bence de açılmaz yakın zamanda büyük risk çünkü çocuklar tıklım tıklım tam yayılmalık alanlar
Nasıl riskli ne risk var canım riskli zamanları geçtik

Aynen bende var kanama gördüm 5.6 haftaliktim hemen acilde iğnemi yaptilar

Bana 5.6 haftalikken vurdular şimdi 3 ay geçti tekrar mi yapilmasi lazim doktor bana böyle bişey demedi ama

Eger kan grubunuz negatif eşinizin ki pozitif ise kan uyusmazligi ignesi yapılıyor banada yapılacak. Tetanoz da olacak hepsini olmanın bir sakıncası var mı acaba diye merak ettim bende
Bende de var ama doktor kanama olunca vurdu bana kacinci ayda vurulmasi lazim dedi size

ikisi Farklı şeyler birşey olmaz . Ben oldum kan uyuşmazlığı iğnesi . Birkaç ay sonra tekrar olacağım .
Canim kaçkere olmak lazim bana gebeliklerde vurmadi doktorlar dogumda bebek dogunca uyuşmalik cikinca vurdular şimdi hamilelikte kaç kere vurmak lazim anlamdim cevaplarsan cok mutlu olurum canim doktorumda tekrar vurcaz demedi 28 de vurcaz demişler arkadaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…