2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben olmak istemiyorum. doktorumla daha konuşmadım ama ilk bebeğimde de olmamıştım :)
Dogum esnasinda anneye yada bebeğe enfeksiyondan yada başka bir nedenden mikrop enfeksiyon kapmasin diye tebdir amaçli yapilan iğne ama gerekli bence tabi sen bilirsin bende iğneye aşiya karşi biriyim onemli olduğu için yaptircam aşilarda korunsunlar bozulmasinlar diye sentetik var diye mesela karşiyim ama yapcam o riskki göze alamam şahsen

11 haftalıkken kız 14 haftalıkken erkek demiştin canım ☺ Bayram sonrasını beklemem gerekiyor sanırım
Bak doğru cikmiş dedigim burda bana yanildin diyen kaç kişide meğerse tahminim doğruymuş kesinlesince doğruluyorlar benisen en iyisi ayrintiliyi bekle canim ne olur ne olmaz

bilgilendirme için teşekkür ederim doktorumla konuşacağım :)

bebek yatakları konusunda bir öneriniz var mı? bir de reflü yatağında öneriniz var mı?

bilgilendirme için teşekkür ederim doktorumla konuşacağım :)
Ben de tetenoz yaptırmayacağım araştırmalarıma göre düşüğe neden oluyor.bircok yan etkisi var.en son bir arkadaşım doktoru da yaptırma düşüğe neden oluyor diyince tam vazgeçtim.

Plasenta aşağıda ve ikiz bebeklere hamileyim.
Anladım canım yaa ikiz demek çok tatlı oluyo ikizler maşAllah palsenta da yukarı çıkar inşAllah canım birçok gebelikte oluyor o sonradan yukarı çıkıyor. Hatta burda bikaç kişi de yazdı

Ben de tetenoz yaptırmayacağım araştırmalarıma göre düşüğe neden oluyor.bircok yan etkisi var.en son bir arkadaşım doktoru da yaptırma düşüğe neden oluyor diyince tam vazgeçtim.
Ben de tetanoz aşısı olmuyorum ama ben hamilelikten önce 4 doz yaptırmıştım. 10 yıl koruduğu için doktorum gerek yok dedi. Tetanozun düşük ihtimalini hiç duymadım. Doğumda ne olacağı belli olmadığı için bütün doktorlar önerirler genelde. Çünkü metal aletlerle dikiş atıldığı için, tetanoz aşısı olmak çok gerekli aslında.

Canim hic korkma benim kizimda dr beni tekaslandirmisti kalbinde beyaz bi leke gozukuyo diye Ankarada cok iyi bir hastanrye yonlendirdi dr korkmana hic gerek yok 6.ayinda falan geciyo dedi gercekten oyle oldu ama dogana kadar icim icimi yedi sende endiselenme bence

Kızlar bu reklamlar sizin sayfada da bu kadar cokmu..mesaj okuyamiyorum artik mesaj arası reklam degil reklam arası mesaj olmuş.alttan.kapatıyodi sayfayı bide simdi ustten kapatmis bu aksam oldu yeni..bu nedir yani bu kadar hicbir yerde gormedim ben boyle bisi

Kaç haftaliksin canim banada 15+3 te kiz olabilir kesin degil dedi bende beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun hakkımızda

Yok zaten ayni anda vurmuyorlar tetanozu 20. Ve 24. Haftada olucam kan uyusmazligi 28de aralarinda bir kac hafta var ama ben yinede danismak istedim benim gibi olan var mi diye
Tetanos koldan kan uyuşmazlığı kalcadan diye biliyorum arasında hafta varsa sıkıntı olmaz.Ben gecen sene tetanos oldum o yüzden olmayacağım. Kan uyuşmazlığı kanamam olunca 6. Haftada olmuştum.şimdi 28. Haftayı bekliyorum.

Hakkaten bunedir ya

Kızlar aşağıdaki fotolara bakın bayıldım bayıldım o kadar çok çeşit var ki ben bikaç tane atcam. Bi de fiyatı nasıl sizce daha uygun isimli hastane çıkışı seti biliyosanız tavsiyelere açığım. Biz ayıcıklı pilotlu olanı çok beğendik

Eklentiler

• Screenshot_20200515-024406_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200515-023128_Chrome.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200515-022321_Chrome.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200515-022807_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
Tatlım fotolar nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…