2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bebek yatakları konusunda bir öneriniz var mı? bir de reflü yatağında öneriniz var mı?
Yatak konusu kullanacağınız mobilya yada beşik gibi ürüne bağlıda. reflü yatağı gereksiz olabilir. 1. Reflü olmayabilir bebeğiniz. 2. Düz yatağının altına kullanmadığınız bir yastık vb. koyup baş kısmından hafif kaldırmanız yeterli oluyor reflü olursa eğer. Benim gibi kalabalık eşya sevmeyenlere bu pratiklik iş görüyor

Hangi tarayıcıdan giriyorsun canım? Ben operadan giriyorum, hiç reklam yok.

Hayırlı olsunn ne şok oluyor dimi insan. Ben 1 ay oğlum diye sevdim adı bile hazırdı bi sonraki ay kız çıktı bizim bebiş Şimdi kaçıncı haftadasın acaba. %90 da büyük bi oranmış Nasıl değişiyor karışıyor bu cinsiyetler anlamıyorum ya insan olumsuz etkileniyor

Doktorların söylediği her şeyin doğru olmadığını yaşayarak öğrendim.neden yapıldığını biliyorum ama yan etkilerinin olumlu yönlerden daha çok olduğunu biliyorum.herkesin kendi tercihi tabi...ama kesinlikle yaptırmayacağım.

Çok fazla. Her yerde reklam var sayfada

Kaç haftaliksin canim banada 15+3 te kiz olabilir kesin degil dedi bende beklemedeyim bakalim hayirlisi olsun hakkımızda
Şu an 16+4 canım Aslında tam göstermemişti ama eşimin doğum günü olunca ben bekleyemedim Hayırlısı olsun artık bir dahakine kesinleşir heralde gerçi doktora göre kesin ama ben haka şoktayım

Koruyuculuğu üç ay olduğu için , 3 ay sonra tekrarı yapılmalı . Acilde yapılınca iğne ücreti ödediniz mi
Teşekkur ederim hayir beni uzman doktor vardi nöbetci ona yönlendirdiler kan verdik sonuçlari cikinca vuruldum tekrari yapilmali demedi bana ama kaç kere muayne oldum kendi doktorumda durumu biliyordu soylemedi bisey ona şaşirdim

kanama olmazsa 28. Haftada tedbiren iğne yapıyorlar . Veya takibi yapılıyor ( coombs testi , pozitif çakmazsa ) hamilelikte değilde doğumdan sonra iğne yapıyorlar.
ama hamilelikte kanama olursa iğne 28. Hafta beklenmeden yapılıyor. Ve koruyuculuğu üç ay olduğu için 28. Hafta değilde iğneyi oluş tarihine göre üç ay sonra tekrar ediliyor ve yine doğumdan sonra tekrar yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…