2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar saç boyama işine ne diyorsunuz benim ombre var saçımda kasım ayında yaptırmıştım dibi ana saçımla aynı fakat aralarda beyazlar var az da olsa kamufle edebiliyorum tam dip yatıracakken hamile olduğunu öğrendim kaldı öyle. Sonra tereddüt ettim araya virüs girdi kuaförler kapandı derken hala yaptırsam mi yaptırmasam mi bilemiyorum. Bir de doğumdan sonra boyatırsam bebeği kendimden uzaklastirirmisim gibi geliyor kokusu malum

Ayyy bu gerçekmi elma sokmakla ne yapmaya çalışıyorlar
Bir yaşıma daha girdim

Bu konuda doktorlarin fikri degisik bende 2 doktordan onay alip yaptirmiyorum aytica tetenoz asisi ulkemizde zorunlu dunyada bir cok ulkede degil kisacasi herkez kendini nasil guvende hissediyorsa ona gore davranabilir

Bende her zaman hissetmiyorum , birkaç gündür hiç hissedemedim. Yorulmak ile de ilgili sanırım , yorgun olunca hepten hissedilmiyor
Anlamadım Canım aslında çok yorulmuyorum ama hissetmiyorum .sabah bulantılar olduğu icin kendi kendime diyorum sorun yok

Bu konuda doktorlarin fikri degisik bende 2 doktordan onay alip yaptirmiyorum aytica tetenoz asisi ulkemizde zorunlu dunyada bir cok ulkede degil kisacasi herkez kendini nasil guvende hissediyorsa ona gore davranabilir
Tabi ki herkes nasıl hissediyor veya istiyorsa ona göre hareket eder. Ama söz konusu tetanoz aşısı yaptıranlarda düşük olur gibi bi argüman yok. Arkadaş öyle dediği için bu kadar açıklama yaptım.

Tabi ki herkes nasıl hissediyor veya istiyorsa ona göre hareket eder. Ama söz konusu tetanoz aşısı yaptıranlarda düşük olur gibi bi argüman yok. Arkadaş öyle dediği için bu kadar açıklama yaptım.
Canim merhaba sen benim gibi düşünüyorsun:) isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz ama gelip kotu senaryolar yazıp hamileleri uzmeye gerek yok :) seker yuklemesi gibi birsey buda.. fikir ayrılığı açısından. Onuda yaptıran var yaptırmayan var. En iyisi doktoruna danışarak ilerlemek sanirim

Merhaba arkadaşlar ben bebeği 14 haftalıkken küçük küçük hissederdim ama 1 haftadır sanki hissetmiyorm gibi anlamadım .bu benim ikinci gebelik ve 17 haftalık oldum.sizce normal mi veya Benim gibi olan var mı
Ben 19. Haftada hissetmeye başladım doktorum 20den sonra hissedersin demişti. Zaten sürekli bir hareket yok arada bir nadir oluyor. Sanirim büyüdükçe siklasir

Bana doktorum saç boyamak yasak demişti bilemem tabi başka doktor başka birsey diyebilir

Hanımlar Demir hapını ilk defa bugün kullandım çok fena mide krambı geçirdim karnıma da vurdu hep ağrıdı zor dayandım Sizede böyle oldunu

Elma sebeppp?

Kuaföre gidip boyatcaksan hiç o riske girme bence..kendin evde organik bir boyayla boyayabilirsin ama artık

Hanımlar Demir hapını ilk defa bugün kullandım çok fena mide krambı geçirdim karnıma da vurdu hep ağrıdı zor dayandım Sizede böyle oldunu
Bende olmadı öle seyler sabah ac karnına alıyorum 20 dk sonra kahvaltı yapıyorum hiç yan etkisini görmedim hatta korkuyıdum vitamin gibi oda midemi bulandırır diye ama açkrn aldıgım için pek algılayamadım ne yaptıgını

Bende de öyle yaptı doktoruma söyledim gece yatmadan önce al dedi şimdi rahatım böyle

Bende yapmadı doktorum sabah içemem diye gece icmemi önermişti ben sabah daha etkilidir diye sabah içtim çok şükür dokunmadı Bana...

Kimi doktor bitkisel boya yapabilirsiniz diyor ama ben yinede yapmama taraftarıyım..
Bazı boyalara bitkisel boya diyorlar ama saça uygulayinca hem çok kötü kokuyor hemde hafif yakıyor bitkisel ürün olsa bunlar olmaz diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…