Kızlar sizinde kulağınızda basınç oluyormu?
Sanki her gün uçağa binmişim gibi özellikle sağ kulağımda basınç oluşuyor..
Doktora sormayı unuttum veb'den de pek birsey bulamadım.. Çok kötü ya biri sağ tarafımda birsey konuşsa duymuyorum verdiği rahatsızlığı bir kenara bıraktım artık duymayan nene'ler gibi kim ne derse neeee diyorum 2, 3 seferde anca duyuyorum
Merhaba arkadaşlar ben bebeği 14 haftalıkken küçük küçük hissederdim ama 1 haftadır sanki hissetmiyorm gibi anlamadım .bu benim ikinci gebelik ve 17 haftalık oldum.sizce normal mi veya Benim gibi olan var mı
Merhaba
Acil müdahale edilmesi lazım. Çünkü kapatınca gidiyor ama sayfa yenilince yine geliyor. Mesajlar hiç okunmuyor 3 4 yerde reklamla doluyo sayfa
İlginiz için teşekkürler
Merhaba
Acil müdahale edilmesi lazım. Çünkü kapatınca gidiyor ama sayfa yenilince yine geliyor. Mesajlar hiç okunmuyor 3 4 yerde reklamla doluyo sayfa
İlginiz için teşekkürler
Gunaydin kizlar. Allah askina ne tetanoz asisiymis yahu. Yok dusuk olur falan. En kotu senaryolari yazip korkutuyorsunuz. Tetanoz en basta bebegin sagligi icin gerekli. Ama yaptirmayan anneler o kdr korkutuyor ki insani dusunduruyor. Benm tetanoz asisi olup bebeklerini saglikla kucagina almis yakinlarim var. keske korkutmasaniz. Zaten herseyden nem kapiyoruz. Yok mu aranizda hic tetanoz olan? Ilk gebeliginde vs. Bi sorunla karsilasildi mi? Allah askina soyleyin
Çok ortak yönümüz var çook mide bulantım bitmiş değil yemekten iki dk sonra yinw bulanıyor sadece azaldı ama iştahım aman yarabbi ben bu iştahla gidersem yuvarlanarak gidecem doğuma
Valla çok canım bir cinsiyette ayrıldık
Kaç yıllık evlisin merak ettim
Benim kusmalar durdu ya şükür canım arada ki bulantıları dert etmiyorum artık iştahım çok açılmadı ama ben de de var kilo alma potansiyeli bakalım kaç kilo alıcaz doğuma kadar
Kızlar sizinde kulağınızda basınç oluyormu?
Sanki her gün uçağa binmişim gibi özellikle sağ kulağımda basınç oluşuyor..
Doktora sormayı unuttum veb'den de pek birsey bulamadım.. Çok kötü ya biri sağ tarafımda birsey konuşsa duymuyorum verdiği rahatsızlığı bir kenara bıraktım artık duymayan nene'ler gibi kim ne derse neeee diyorum 2, 3 seferde anca duyuyorum
Eşimle iftar sonrası arabayla tur atalım dedik bir baktım lcw açık hemen koştum tabi
Hep heves ederdim hamile kıyafeti almaya aldım bugün bir şeyler çok mutluyum
Eşimle iftar sonrası arabayla tur atalım dedik bir baktım lcw açık hemen koştum tabi
Hep heves ederdim hamile kıyafeti almaya aldım bugün bir şeyler çok mutluyum