2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizinde kulağınızda basınç oluyormu?
Sanki her gün uçağa binmişim gibi özellikle sağ kulağımda basınç oluşuyor..
Doktora sormayı unuttum veb'den de pek birsey bulamadım.. Çok kötü ya biri sağ tarafımda birsey konuşsa duymuyorum verdiği rahatsızlığı bir kenara bıraktım artık duymayan nene'ler gibi kim ne derse neeee diyorum 2, 3 seferde anca duyuyorum

Merhaba arkadaşlar ben bebeği 14 haftalıkken küçük küçük hissederdim ama 1 haftadır sanki hissetmiyorm gibi anlamadım .bu benim ikinci gebelik ve 17 haftalık oldum.sizce normal mi veya Benim gibi olan var mı
Bende şuan seninle aynı durumdayım 15 haftalıkken çok güzel hissediyordum bu aralar hissetmedim hic 2.gebeligim buarada. Bebeislerimiz iyidir insallah

Merhaba,
Konuyu Google ile paylaştık en kısa sürede gerekli müdahaleyi yapacaklardır. Bu reklam tamamen bizim dışımızda gelişmiştir.
Merhaba
Acil müdahale edilmesi lazım. Çünkü kapatınca gidiyor ama sayfa yenilince yine geliyor. Mesajlar hiç okunmuyor 3 4 yerde reklamla doluyo sayfa
İlginiz için teşekkürler

Merhaba
Acil müdahale edilmesi lazım. Çünkü kapatınca gidiyor ama sayfa yenilince yine geliyor. Mesajlar hiç okunmuyor 3 4 yerde reklamla doluyo sayfa
İlginiz için teşekkürler

Az önce problem bulundu ve düzeltme yapıldı.

İlk gebeliğimde oldum Hiç bi sorun olmadı ayın sonunda gene vurdurucam

Çok ortak yönümüz var çook mide bulantım bitmiş değil yemekten iki dk sonra yinw bulanıyor sadece azaldı ama iştahım aman yarabbi ben bu iştahla gidersem yuvarlanarak gidecem doğuma
Valla çok canım bir cinsiyette ayrıldık
Kaç yıllık evlisin merak ettim
Benim kusmalar durdu ya şükür canım arada ki bulantıları dert etmiyorum artık iştahım çok açılmadı ama ben de de var kilo alma potansiyeli bakalım kaç kilo alıcaz doğuma kadar

aynisi bende de oluyo neden acaba cok garip esim diyo hergun farkli bişey oluyo sana bi gun bas agrisi bigun kasinti bigun kulakta basinc

aynisi bende de oluyo neden acaba cok garip esim diyo hergun farkli bişey oluyo sana bi gun bas agrisi bigun kasinti bigun kulakta basinc
Tatlım benimde eşim aynısını diyor acaba erkekler klübü var oradan mi dert yaniyorlar

Basınç konusu bende de oluyordu saçım ıslak yatınca sabah kulak tıkanıyordu.Sanırım üst solunum yolunda sıkıntı olunca kulaga vuruyor.

İnşallah mühim birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…