2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Güle güle git canım. Neler var hamile kıyafeti olarak? Neler aldın sen? ☺
Sağ ol canım benim. Kot aldım bir tane yumuşak çok güzeldi hamile kotu çok rahattı. Bir tane baby is coming diye tatlı bir tişört vardı ondan aldım bir tane de dışarı için uzun altı fırfırlı tunik aldım.

E o kadar faklılık da normal iki ihtimal var zati
Temmuzda 2 yıllık olcaz canım. Sen ? O da birbirine yakın oluyomuş
Evet aynen kusmalar durdu benim de Allahım dünya varmış diyorum işte kusmalar durunca ben de başladım yemelere yemek yemeyi ve meyve yemeği acaip seven biriyim. Transa geçiyorum resmen özellikle yaz meyveleri Allahım

17 temmuz desem benim de 2. Yılım olacak inşallah ayy ne güzel tevafuklar böyle
Ben de yav meyvelerine bayılıyorum şimdi aldırdım bürsürü yicem hepsini

17 temmuz desem benim de 2. Yılım olacak inşallah ayy ne güzel tevafuklar böyle
Ben de yav meyvelerine bayılıyorum şimdi aldırdım bürsürü yicem hepsini
25 temmuz hahah baya tevafuklu bi forumdaşlık
Ye ye afiyet bal şeker, sana değil bebişe kilo olsun

Yasak yok benim bulunduğum ilde canım maske ile çıkabiliyorsun
Neresi ise orası ben de gelmek istiyorum ya
Daha ilk gün bugün bir de ama benim içim daralmaya başladı. 4 gunluk 2 tane yasak nasil gececek
Kusura bakma valla böyle yasak günlerinde çöküyorum. Mesajını görünce bir umut dayanamadım
Çocuğumun ismini umut mu koysam ki? Yok yok ben hiç iyi değilim

Bence bende çok yemiyorum ama hamurişi çok yaptı bu aralar annem kayınvalidem bende hüplettim valla ondan olabilir :)

Yok canım ne kusuru
Aslında ben 2 aylık karantinada iğne vurunmak dışında hiç çıkmadım seni çok iyi anlıyorum çok çok daralmıştım sen de dayan inşallah geçecek çok az kaldı benim bulunduğum ilde vaka 15 gündür yok ve buna dayanarak çok gevşediler bu da doğru değil ama insan da nefes almak istiyor işte

aynisi bende de oluyo neden acaba cok garip esim diyo hergun farkli bişey oluyo sana bi gun bas agrisi bigun kasinti bigun kulakta basinc
ah bir bilsem eşim birsey söylüyor nee. Demekten sıkıldım normalde mikrofon yutmuş gibi konuşur ben böyleyim diye içinden konuşur oldu evde kalınca saracak birini ariyor
Eşimle iftar sonrası arabayla tur atalım dedik bir baktım lcw açık hemen koştum tabi
Hep heves ederdim hamile kıyafeti almaya aldım bugün bir şeyler çok mutluyum
bosmuydu waikiki bizim burdaki çok kalabalık gidemiyorum

Eşimle iftar sonrası arabayla tur atalım dedik bir baktım lcw açık hemen koştum tabi
Hep heves ederdim hamile kıyafeti almaya aldım bugün bir şeyler çok mutluyum
Sağlıcakla kullanın sizin oralarda kısıtlama yokmu ya biz tıkıldık kaldık evde

Ay çok zor gerçekten ya . Neyse ki bulunduğun ilde kalkmış. En azindan sen mutlu ol. Oradaki gebeler mutlu olsun.
Yani evet çıkıp gezmek için uygun zamanlar değil tabi ama insan sosyal bir varlık evde aylarca dayanması zor yasak olmayınca ben mahallede turluyorum o bile o kadar iyi geliyor ki. Eşim araba ile gezdiriyor bebek gibi
Şeye benzetiyorum kendimi köpeğimiz ile evde kalırken o hep balkondan dışarı bakıyordu yavrum icerliyordu dışarı bakıp. Ben de adeta bir evcil hayvan gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…