2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sizde çok kötü mü oldunuz benim karnım sertleşti ağladım resmen çok kötüydü midemden geçmedi sancı
Bende bulantı yaptı çok fena miğdem tuhaflaştı baş ağrısı yaptı hiç iyi değildim gündüz içerken aç karna demedim olmadı kahvaltıdan sonra denedim olmadı hep çıkarttım gece içiyorum şimdilik sorun olmadı

Bugün açılmıştı ya kimse bilmediğinden midir pek kalabalık değildi bide mağaza büyük baya ferahtı içi sorun olmadı ama maskesiz ve ateş ölçmeden almıyorlar

İlk gebeliginizde kaç doz oldunuz? İkinci gebelikte gene aynı dozları mi oluyorsunuz? Bilgim olsun diye soruyorum:)
İnanın hatırlamıyorum ilk gebeliğimde 2dozdu sanırım bundada 2doz sanırım bilmiyorm ayın sonunda gidicem

Ayy kendimi gördüm resmen eşime diyorum azıcık sitenin parkına insek sanki ne olacak havalar aşırı sıcak zaten bunaldık iyice

Yaa çok şekersin
Gerçekten öyle ben de gezmeyi yürümeyi çok severim ev zor geliyor hemen basıyor bide sıcaklar da geldi zor

Yok canım ☺
valla ben de yeni çıkıyorum zaten hep evdeydim
Kusura bakmayın yeni gördüm sonradan yazdıklarınızı.. çok şükürki vaka yokmuş olduğunuz yerde. Bizim ev çatı katı okadar sıcak oluyorki Allah sabır Versin bu yasaklarda. Sizin Olduğunuz gibi bi yerde olsam akşamdan akşama eve girerdim

Ayy kendimi gördüm resmen eşime diyorum azıcık sitenin parkına insek sanki ne olacak havalar aşırı sıcak zaten bunaldık iyice
Yaa çok şekersin
Gerçekten öyle ben de gezmeyi yürümeyi çok severim ev zor geliyor hemen basıyor bide sıcaklar da geldi zor
Ay bir de sicak olayi da eklendi. Benim yaşadığım yerde nem olayi bastırmaya başladı zaten vantilatör calistiriyoruz evde.
Bi dedim ki yemek masasını balkona taşıyayım ki her yemek yediğinde dışarıya çıkmış gibi hissedeyim. Ama masa kapıdan geçmedi çok mutsuzum.

Canım ama bu da doğru değil yürüyüş yapanlar o kadar fazla ki vaka yok ama her an olabilir sonuçta Ama sizin için turlucam sitede söz

Aynen çok çok sıcak havalar mayıs ayında bu kadar olmazdı valla bir an önce bitip sokaklara akın etmemiz dileğiyle

off zaten şu 14 ilin ne günahı var da hiç bir gevşeme yok anlamıyorum. karadenizde bir tek samsunda mı vaka var acabayasak kelimesinden nefret ediyorum artık. hele haftaya bize sokağa çıkma olup da diğer illerde böyle bir yasak olmazsa bence çok saçma bir durum olur. madem yasak var her ile uygulanmalı.
yine depresyona girdim karantinada
alerjüm tavan bugun. şu an kulağıma kadar kaşınıyor genizim

Kızlar bi arkadaş paylaşmıştı..20 mayısta idari izinlilerin durumu görüşülecekmiş diye..doğruymuş o duydugum kadarıyla
Ben paylaşmıştım İşe gitmek istiyorum açıkçası evde çok bunaldım hiç bana göre değilmiş. Ancak tamamende izinler kaldırılmasın riskli gruba esnek çalışma uygulaması getirilsin isterdim.

Sen de öğretmen misin. Boşver hiç başlamayalım yani inşAllah pandemi geçer ama okula dönmek hiç istemiyorum
Yanlış anlama canım ama sen neden bu kadar dertleniyorsun okullar açılsa bile zaten hemen yaz tatiline gireceksiniz bakan bey öğrencilerin tatilini elinden almıcaz dedi senin yerinde olsaydım işe başlamayı kafaya takmazdım. Zaten okullar tekrar başlayana doğum izni zamanı yaklaşıyor onu kullanırsın yine okula gitmezdin diye düşünüyorum

Yanlış anlamam canım niye yanlış anliyim ya bizim okul çok yoğun benim hamileliğim de biraz zor geçiyor ayriyetten idare sıkıntı okul kakalabalık vs.bu durumlardan dolayı yani

Bende bir halk olarak okulların açılmasını istemiyorum
Veli de değil halk olarak,

Şu virüs bitseydi de öyle açılsaydı daha iyi olurdu okullar çok kalabalık oluyor hele bizim burdaki okul çocukların giriş çıkış saatinde sokak trafiğe kapalı hale geliyor

Kızlar erken ama ben simdiden lohusa pijama takımı terlik kapı süşu falan bakıyorum var mi incelediğiniz bir şeyler fikir verelim bende kendi beğendiklerimi atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…