2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar erken ama ben simdiden lohusa pijama takımı terlik kapı süşu falan bakıyorum var mi incelediğiniz bir şeyler fikir verelim bende kendi beğendiklerimi atayım
Sadece kapı süsü makrome bayılıyorum bu tarz eğer bizim doğuma korona biterse hastaneye gelenlerede bunların anahtarlık süslerini hediyelik beğeniyorum bakalım

Eklentiler

• 0A012BDA-0C4F-4BE5-A3A5-59A4D62D6098.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
Sadece kapı süsü makrome bayılıyorum bu tarz eğer bizim doğuma korona biterse hastaneye gelenlerede bunların anahtarlık süslerini hediyelik beğeniyorum bakalım
Çok güzel canım inşallah sağlıkla doğsunlar yapalım genel olarak şu iki model geziyor intagramda

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-17-03-00-21-1.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2020-05-17-03-03-47-1.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 25
Güzelmiş. Ben etaminden yapcam galiba. Çok seviyorum salon süsü de yapmıştım. Aşağıdaki gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum ama daha sadesini

Eklentiler

• images (13).webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 25
  • images (12).webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar erken ama ben simdiden lohusa pijama takımı terlik kapı süşu falan bakıyorum var mi incelediğiniz bir şeyler fikir verelim bende kendi beğendiklerimi atayım
Bende bakıyorum yarıladık artık bakılabilir bence isimde belliyse ben de isim işlemeli yeni doğan bakıyorım

Ben bu ayın 7 sinde gitmiştim canim 10 gun oldu daha sükür bebiş iyiydi o zaman
Bi dahaki kontrolum bayramdan sonraya kaldı senin ne zman ?
Anladım bende ayın 3 de gittim en son Ve bende bayramdan sonra giderim inşallah akşam doktoruma mesaj attım durumu belirttim normal dedi merak etmeyin 10 gün içinde hissedersiniz dedi ama inşallah bir şey yoktur

Canım modeller bayağı var ama İntegramin varsa sevimin_renkli_tasarimlari diye adaşim olan bir bayan var çok güzel ve uygun ürünleri var .ilk oğlumun ürünleri de onda yapmıştım tavsiye ederim çok iyi ve güvenilir bir anne

Eklentiler

• 259D2F13-001E-4BA9-A5B9-EDE554FD828A.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 28
  • DDD293B2-8109-4B9F-9F1C-4BDE966ADBA5.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 034D7A68-C912-4DEF-82D6-ED92BCDBB713.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 31
  • CB79A06A-4193-40C4-8AF8-F0F01702621A.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar ben de hamile taytı aldım n11 de indirim de İnşAllah güzel gelir

Eklentiler

• 19DEC29A-F03F-452A-8C88-48C74FC2E531.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 29
günaydın herkese
ben o işleri sona bırakıyorum. corona bitecek mi bitmeyecek mi belli değil. sonbaharda 2.dalga deniyor. öle bir durum olırsa hastane için hazırlığa gerek yok. lohusa takımım ilk kızımdan duruyor ekru renk zaten giyebilirim.

bebek yatakları konusunda bir öneriniz var mı? bir de reflü yatağında öneriniz var mı?
Chicco,kraft,yada suny baby nin anne yanı beşikleri kendinden ayarlanabilir yataklı yani eğer bebek reflüyse ona göre pozisyon verebiliyosun yatağa eğer değilse sorun yok zaten yalnız chicco biraz pahalı ama diğer iki markada iyi.ben kraftınkini almayı düşünüyorum kızkardeşim geçen yıl doğum yaptı çok memnun kaldı.

sadev benim kızımdan kalan kraft park yatak var. onu kullanıcam. ben çok çok memnun kaldım. bir yere giderken kalacaksak eğer onu da götürdüm yanımda.

Anladım bende ayın 3 de gittim en son Ve bende bayramdan sonra giderim inşallah akşam doktoruma mesaj attım durumu belirttim normal dedi merak etmeyin 10 gün içinde hissedersiniz dedi ama inşallah bir şey yoktur
Insallah canim buarada tahmini dogum tarihimizde yakin seninle

Ben de ne hastane ne ev için hiçbir hazırlık yapmayı düşünüyorum. İkinci dalga gelmese bile hepsi boşa gidiyor gibi geliyor bana. En sevdiğim arkadaşlarımın bebek hediyelerini bile ayıp olmasın diye aldım ve birkaç hafta sonra attım (bir tek oda kokusu vardı onu kullandım :))

ben ilk doğumumda kolonya ve anahtarlık hazırlatmıştım çikolatayla beraber. magnetli süsler çok kullanışlı olmuyor ama kolonya tarzı şeyleri kullanıyor herkes. hele şimdi çok lazımo havlu terlikleri falan bende kullanamadım. takı yastığı kapı süsü çöp oldu hep. bu sefer kendim birşeyler yaparım belki de.

ev için şöyle hazırlık yapabilirsin ; dolaba börek sarıp koyabilirsin , sarma sarıp koyabilirsin . Çıkartıp yanına bir çorba yaptığında öğle/akşam yemeği hazır olur. veya sabah kahvaltı için börek çıkarıp yaptığında kendine pratik kahvaltı hazırlamış olursun . Aynı şekilde dolmalık biber fln doldurup koyabilirsin ilk zamanlar özellikle ilk bebekte yemek konusunda sıkıntı olabiliyor

Ya bende öyleyim.
Oda süslemek falan bana çok tuhaf geliyor. Zaten corona olsun olmasın kimseyi hastaneye davet etmeyi düşünmüyorum.

en büyük hazırlığım buzlıuk için olacak
Kek börek yapıp atacağım buzluğa misafir gelirse pratik olsun dite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…