2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya bende öyleyim.
Oda süslemek falan bana çok tuhaf geliyor. Zaten corona olsun olmasın kimseyi hastaneye davet etmeyi düşünmüyorum.

annen haricinde babanın bile hastaneye gelmesi hç hoş olmuyor bence normal doğumda olsa bir operasyondan çıkıyorsun. Bebek geliyor odaya heyecan var ama acında var , bebeği emzirmeye çalışıyorsun . Yok memeyi tuttu , tutamadı... ne kadar az kişi o kadar rahatlık gelen eve gelsin sonra .

Normal doğum olursa bile son dakika haber vereceğim aileme. Beni öyle sancı içinde görsünler istemiyorum.
Annem dayanamayıp ağlayıp ah vah ederse ben strese gireceğim bu sefer.
En güzeli sadece eş olacak yanında.
Gerçekten öyle kuzenimde mahşer kalabalık vardı bebek memeyi tutsun diye uğraşıyoruz millet sürekli kapıyı açıp bakıyordu. Gerek yok

Ben de zaten öyle oda süsleme hastane süsleme falan bana coki abartı geliyor oglumda magnet bile yapmadım ben nasıl olsa atiyolar sadece kapı süşu bir de çikolata yaptım misafir için. Şimdi kızım da ise yine sadece kapı süsü ve baş ucuna fiyokn düşünüyorum magnet yine yaptırmam ama kolonya mantıklı geldi

Çok teşekkür ederim inşallah Biz yanımıza almayacağız, oğlumuzuda öyle büyüttük. Yaylı yataklar bizde bir kaç markaydı ama şimdi milyon tane var ve kafam çok karıştı fikir almak istedim

Kızlar erken ama ben simdiden lohusa pijama takımı terlik kapı süşu falan bakıyorum var mi incelediğiniz bir şeyler fikir verelim bende kendi beğendiklerimi atayım
Bende oğlumda kirpi şeklinde renkli sabun ve küçük cam şişede rengarenk kolonya yaptırmıştırmıştım. Sonra kimseye vermek istememiştim çok güzel olmuşlardı çokta güzel kokuyorlardı. Hala evde var anı olarak saklıyorum.

benim ilkinde annem yanımdaydı. İkincide haber vermedim
Kesinlikle rahatlık olmuyor annede . Benim açılmam olmuyor , gidip gelip sancıyı arttırıyorlar annem karşımda doğuramıyorum diye ağlıyor İkincide ben doğuma girince haber verdim . Gelmişlerdi , annem ,babam , kardeşim ... aynen öyle kuzenin gibi oda cümbüş ameliyathanede giydiriyorlar Altını çarşaf ile kapatıyorlar odaya geldim oramı buramı mi toplayayım . İçimde çizikler olmuştu çok canım yanıyordu fln gelmeleri hiç keyif vermemişti

yumuşak olmasın , güvenilir markanın bebek yatağını alabilirsin abisinden kalan yok mu

Benim ilkinde çok Farklı uğraşlarım vardı hiç böyle kapı süsü, hediyelik , sıfır hazirlık yapmıştım ikincisinde ilkinde yapmadım diye yapmak istemiyorken son dk karar verip (39. Haftada) mercan yokuşunda çok güzel bir şişeci var , gidip oradan bir kolonya için birde badem şekeri için birbirine uyumlu şişe almıştım . Sonra gelene bir bir şişe kolonya , bir şişe badem şekeri vermiştim .

Kesinlikle süsleri dolap süsü felan hiç sevmiyorum. Ayıp olmasın diye atmıyorum ama atasım var bence herkes öyle hissediyor. Kullanılışlı bişeyler çok mantıklı. Geçen bi arkadaşım çikolata ve magnet açacak yaptırmıştı. Biz kullanıyoruz çok kullanışlı. Ben de onu yaptırmayı düşünüyorum

en büyük hazırlığım buzlıuk için olacak
Kek börek yapıp atacağım buzluğa misafir gelirse pratik olsun dite
İnşallah misafir gelmez bu hazırlıkları kendimize yapariz

Saka maka insan lohusayken az derdi varmış gibi birde misafiri düşünüyorsun özellikle eşimin tarafı gelirler taa geceye kadar kalırlar virüs bitmezse kimseyi kabul etmeyeceğim

bende su böreği yaptırıp buzluğa atmıştım. sarmayı da biz sarıp atmıştık annemle. bşr de tatlı yaptırmıştım. valla gelmek isteyeni geri çeviremiyorsun. insanlar hayırlı olsun demek istiyor gelip. ama virüs işi devam ederse eskisi gibi olmaz birşey.

Benim imkanım olsa gelme diyeceğim o derece rahatsız ediyorlar beni
Yeni doğan bebek ziyaretine gidilir çay tatlı ikramı yeterli olur hatta bazen anne yorgun diye meyve suyu tatli verilir ama bizimkiler yemeğini, çayını, meyvesini yemeden gitmezler, bebeği kucağıma alıcam diye mizmizlanan çocukmu dersin, vermiyorum diye surat asan anne mi dersin, bu bebek doymuyor diyen kaynana mi dersin ay düşünmesi bile beni deli ediyor istemiyorum kimse gelmesin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…