ay ölesi kötü evet. düşünceli misafiri severim ama öle gelip saatlerce yayılan olsa bende asla istememBenim imkanım olsa gelme diyeceğim o derece rahatsız ediyorlar beni
Yeni doğan bebek ziyaretine gidilir çay tatlı ikramı yeterli olur hatta bazen anne yorgun diye meyve suyu tatli verilir ama bizimkiler yemeğini, çayını, meyvesini yemeden gitmezler, bebeği kucağıma alıcam diye mizmizlanan çocukmu dersin, vermiyorum diye surat asan anne mi dersin, bu bebek doymuyor diyen kaynana mi dersin ay düşünmesi bile beni deli ediyor istemiyorum kimse gelmesin bana
Bende her ay bakılıyor ındırek coombs testine ne zaman iğne olacağım söylenmediBenimde kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazım ama ben hiç birsey anlamadım doktor sadece sana iğne yapmamız lazım diyor okadar
Tetenoz da bu ay yapılacak benim not aldım az kaldı galiba..
Negatifse Doğuma kadar iğne yapılmayabiliyor, negatifse korkmaBende her ay bakılıyor ındırek coombs testine ne zaman iğne olacağım söylenmedi
Aynen canim dogumdan sonra hastaneye ziyarete gelip gitmeyenler zaten her yerim agriyo bebek emmiyo evdede tek basima kalmak istiyorum kayinvalide hizmet bekliyo annem hem bana hem cocuklara bakiyo yemek yap temizlik uzuluyorum bide misafirle bende toparlanana kadar kimseyi istemiyorumBenim imkanım olsa gelme diyeceğim o derece rahatsız ediyorlar beni
Yeni doğan bebek ziyaretine gidilir çay tatlı ikramı yeterli olur hatta bazen anne yorgun diye meyve suyu tatli verilir ama bizimkiler yemeğini, çayını, meyvesini yemeden gitmezler, bebeği kucağıma alıcam diye mizmizlanan çocukmu dersin, vermiyorum diye surat asan anne mi dersin, bu bebek doymuyor diyen kaynana mi dersin ay düşünmesi bile beni deli ediyor istemiyorum kimse gelmesin bana
Bende de var bir saat girmiyor sayfaya..merhaba kizlar sitede yavaşlik varmı sizde sadece bendemi var yoksa bu sorun anlamadim giremiyorum aksamdan beri sayfa acmiyor
Benimde kardeşim zaten evin işini gücünü yükleniyor birde kv nin isteklerine koşuyor..Aynen canim dogumdan sonra hastaneye ziyarete gelip gitmeyenler zaten her yerim agriyo bebek emmiyo evdede tek basima kalmak istiyorum kayinvalide hizmet bekliyo annem hem bana hem cocuklara bakiyo yemek yap temizlik uzuluyorum bide misafirle bende toparlanana kadar kimseyi istemiyorum
Ben yapmayacağım diye süsleme, hediyelik vs. gibi bebek doğunca misafirlere yapılan hazırlıklardan bahsetmiştim.ev için şöyle hazırlık yapabilirsin ; dolaba börek sarıp koyabilirsin , sarma sarıp koyabilirsin . Çıkartıp yanına bir çorba yaptığında öğle/akşam yemeği hazır olur. veya sabah kahvaltı için börek çıkarıp yaptığında kendine pratik kahvaltı hazırlamış olursun . Aynı şekilde dolmalık biber fln doldurup koyabilirsinilk zamanlar özellikle ilk bebekte yemek konusunda sıkıntı olabiliyor
Onu da melek kanatlı yaptırmayı düşünüyorum çok tatlilar
Biraz stresli Bi hafta yaşadım 30 yıldır hiç ağlamadım kadar ağlamısımdır heralde ama ona rağmen iyiyim hissetmeye başladıkça moral oluuo hosuma gidiyoKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Sen nasılsın dişin agrıyo Du yanlıs hatırlamıyorsam gectimiKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Başlangıç kilona göre kilo almamışsın canım o zaman.Senin boyun vardırBen 63 le hamile kaldım. 58 e düştüm. Geçen 2 haftaya kadar. Mide bulantıları azalınca artıyorum şimdi. Bu hızla gitmem inşAllah inanılmaz bi iştah patlaması ve +2 kilo60 ım şuan
Benim ilki normaldi canim bi sorun olmazsa buda normal olur büyük ihtimalleEvet yakın inşallah benim büyük ihtimalle sezeryan olacak ilk çocukta sezeryan oda aynıysa yakın olacak inşallah ☺Senin cinsiyet neydi benim erkek
Evet ama başlangıçta çok kilo almıştım rahatsız oluyordum artık. Niye vardırBaşlangıç kilona göre kilo almamışsın canım o zaman.Senin boyun vardır
Sende bi an kendimi gördüm benim bide dikişler açılmıştı çok fena hergun ağlıyordum lohusa iken bide gelip günlerce kalan kv hiç çekilmiyorBenimde kardeşim zaten evin işini gücünü yükleniyor birde kv nin isteklerine koşuyor..
Üstüne birde yemek beğenmiyor pilav yaparim sabah oğlunun yanında pilav yedim şekerim çıktı diye söyleniyor eşim bulgur yapsaydınız diyor pişkin pişkin, bende pilav iyi geliyor bana sütümü arttırdığını farkettim yarım halimle 10 çeşit yemek yapamam diyince sustu hem gelir bir işe elini süremez hemde ara bozmaya çalışır ufacık bebeği kıskanıyordu eşim onu seviyor onunla ilgilenmiyor diye Ayyy desmeyin yaramı yazarsam roman olur acıların lohusa kadını diye
H&M nin pantolonları bilek boy mu canimBu arada H&M'den aldığım pantolonları denedim. Chino ve slim kot pantolon almıştım. 38 beden H&M chino pantolonlarım var, o yüzden mama serisinden 40 beden aldım ve çok rahat oldu. Göbeği örten penye kısım baya geniş, en büyük göbekleri bile kapatır. H&M'den kotum yoktu o yüzden 40 ve 42 beden sipariş ettim. 40 beden küçük oldu. 42 iyi oldu ama LCW'den aldığım kot hem 40 lira daha ucuz, hem birazcık daha hafif hem de paça boyunu yaptırmaya gerek yok diye LCW'yi seçip H&M kotu iade etmeye karar verdim. Yalnız LCW'nin göbek bandı H&M'e göre daha kısa. İkiz anneleri ya da uzun boylu, yapılı anneler bu açıdan H&M'i daha konforlu bulabilir.
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Kaynana gelip bide hizmet mi bekliyorAynen canim dogumdan sonra hastaneye ziyarete gelip gitmeyenler zaten her yerim agriyo bebek emmiyo evdede tek basima kalmak istiyorum kayinvalide hizmet bekliyo annem hem bana hem cocuklara bakiyo yemek yap temizlik uzuluyorum bide misafirle bende toparlanana kadar kimseyi istemiyorum
Kaynana yönünden şanslıyım sanırım benim evime düğünden sonra 4 5 ay sonra geldiler uzakta oldukları için ondada cok önemli Bi sınavım vardı ve kursa gidiyordum hem misafir olarak gelip hem yemeğimi filan yapmıstı sağolsunSende bi an kendimi gördüm benim bide dikişler açılmıştı çok fena hergun ağlıyordum lohusa iken bide gelip günlerce kalan kv hiç çekilmiyor
seni iyi anlıyorum ama ikincide tecrübeleyiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?