2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ay ölesi kötü evet. düşünceli misafiri severim ama öle gelip saatlerce yayılan olsa bende asla istemem

Benimde kan uyuşmazlığı ignesi olmam lazım ama ben hiç birsey anlamadım doktor sadece sana iğne yapmamız lazım diyor okadar
Tetenoz da bu ay yapılacak benim not aldım az kaldı galiba..
Bende her ay bakılıyor ındırek coombs testine ne zaman iğne olacağım söylenmedi

merhaba kizlar sitede yavaşlik varmı sizde sadece bendemi var yoksa bu sorun anlamadim giremiyorum aksamdan beri sayfa acmiyor

Aynen canim dogumdan sonra hastaneye ziyarete gelip gitmeyenler zaten her yerim agriyo bebek emmiyo evdede tek basima kalmak istiyorum kayinvalide hizmet bekliyo annem hem bana hem cocuklara bakiyo yemek yap temizlik uzuluyorum bide misafirle bende toparlanana kadar kimseyi istemiyorum

Benimde kardeşim zaten evin işini gücünü yükleniyor birde kv nin isteklerine koşuyor..
Üstüne birde yemek beğenmiyor pilav yaparim sabah oğlunun yanında pilav yedim şekerim çıktı diye söyleniyor eşim bulgur yapsaydınız diyor pişkin pişkin, bende pilav iyi geliyor bana sütümü arttırdığını farkettim yarım halimle 10 çeşit yemek yapamam diyince sustu hem gelir bir işe elini süremez hemde ara bozmaya çalışır ufacık bebeği kıskanıyordu eşim onu seviyor onunla ilgilenmiyor diye Ayyy desmeyin yaramı yazarsam roman olur acıların lohusa kadını diye

Ben yapmayacağım diye süsleme, hediyelik vs. gibi bebek doğunca misafirlere yapılan hazırlıklardan bahsetmiştim.

Ben çok eskiden ilk haftadan bebek görmeye gitmek hatasını yaptım. Kısa kalıyordum, ikramı da yanımda götürüyordum ama cahillik işte. Sonra durumu anladıkça ilk ay gitmemeye başladım. Yine de yakın arkadaşlardan çağıranlar, hemen gelin diyenler oldu. Kiminin de o ilk haftalarda bir yüz görmeye, heyecanını biriyle paylaşmaya ihtiyacı oluyor. Yanında rahat edeceği kişiyi istekle çağırıyor zaten. Ben de ilk ay bir yüz görmek veya duygularımı paylaşmak için yakın olduğum birkaç kişiyi misafir edebilirim ama onun dışında kırk çıkmadan kimseyi kabul etmeyeceğim. Çevremde buna alınacak kimse de yok sanıyorum.

Bu arada H&M'den aldığım pantolonları denedim. Chino ve slim kot pantolon almıştım. 38 beden H&M chino pantolonlarım var, o yüzden mama serisinden 40 beden aldım ve çok rahat oldu. Göbeği örten penye kısım baya geniş, en büyük göbekleri bile kapatır. H&M'den kotum yoktu o yüzden 40 ve 42 beden sipariş ettim. 40 beden küçük oldu. 42 iyi oldu ama LCW'den aldığım kot hem 40 lira daha ucuz, hem birazcık daha hafif hem de paça boyunu yaptırmaya gerek yok diye LCW'yi seçip H&M kotu iade etmeye karar verdim. Yalnız LCW'nin göbek bandı H&M'e göre daha kısa. İkiz anneleri ya da uzun boylu, yapılı anneler bu açıdan H&M'i daha konforlu bulabilir.

Ben 63 le hamile kaldım. 58 e düştüm. Geçen 2 haftaya kadar. Mide bulantıları azalınca artıyorum şimdi. Bu hızla gitmem inşAllah inanılmaz bi iştah patlaması ve +2 kilo 60 ım şuan
Başlangıç kilona göre kilo almamışsın canım o zaman.Senin boyun vardır

Evet yakın inşallah benim büyük ihtimalle sezeryan olacak ilk çocukta sezeryan oda aynıysa yakın olacak inşallah ☺Senin cinsiyet neydi benim erkek
Benim ilki normaldi canim bi sorun olmazsa buda normal olur büyük ihtimalle 15 haftalıkken kiz olabilir kesin degil demişti bacak arasi kapaliydi tam goremedi bakalim bidaha sefere kesinleşir 1 kızım var 5 yaşında hayirlisi olsun hakkımızda

Sende bi an kendimi gördüm benim bide dikişler açılmıştı çok fena hergun ağlıyordum lohusa iken bide gelip günlerce kalan kv hiç çekilmiyor
seni iyi anlıyorum ama ikincide tecrübeleyiz artık

H&M nin pantolonları bilek boy mu canim
Waikiki ninhep bilek boy boyum uzun ben giyince orço pantolonu gibi duruyor
Oğlumda pantolon bulamadım kendime hep kısaydı bana..

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Kaynana gelip bide hizmet mi bekliyor ay bunu hiç anlamıs değilim o zmn niye geliyorlar ki bence yardım edecek olan gelsin yoksa kimse gelmesin ben kalkıp kimseye çay corba verebileceğimi hiç sanmıyorum beni yoracaklarsa kimse gelmesin diyorum ben

Sende bi an kendimi gördüm benim bide dikişler açılmıştı çok fena hergun ağlıyordum lohusa iken bide gelip günlerce kalan kv hiç çekilmiyor
seni iyi anlıyorum ama ikincide tecrübeleyiz artık
Kaynana yönünden şanslıyım sanırım benim evime düğünden sonra 4 5 ay sonra geldiler uzakta oldukları için ondada cok önemli Bi sınavım vardı ve kursa gidiyordum hem misafir olarak gelip hem yemeğimi filan yapmıstı sağolsun dogum dada cok yardımcı olacagını düşündüğümden gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…