2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Her kaynana aynı değil canim ama kıskanç bir kaynana tam bu saydıkları mızı yapıyor
İnşallah seninki öyle değildir

Her kaynana aynı değil canim ama kıskanç bir kaynana tam bu saydıkları mızı yapıyor
İnşallah seninki öyle değildir
Az cok insanları tanıdıysam öle olmadıgını düşünüyorum yani ne biliyim gidecekleri gün bile kalmıs kendi kahvaltısını kendi hazırlamış ben calısıyorıçum bide kursa gidiyordum ACAYİP yogundum yemek bile yapmadım işten geliyordum yemek hazır oluyordu

İnşallah Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah bağışlasın inşallah bu sefer gösterir artık bayramdan sonra artık

Ne güzel ozaman sıkıntı olmaz yardımcı olurlar..
benim kv bide yaşlı bir saat oturup kalkamıyor yani kendine hayrı yok bana el atmasını beklemiyorum ama ortalığı karıştırmasıni hazmedemiyorum çok sorun yaşadık doğumumda daha hastanedeyken eşim niye gidip onu almamış diye bana laf saymaya başladı
Büyük eltim sizinki benimkinin önünde hicbirsey diyor 4 kilo bebeği evde doğurmus etmedikleri zulüm kalmamış..
Allah affetsin bukadar insanın günahı ile nasıl rahat uyuyor anlamıyorum..

Evet sanslisin galiba
Benim kaynanada aynı şehirde olmadığımız icin uzaktan geliyor yemek temizlik filan yapıyor ama ne kadar içtenlikle yapıyor onu bilemiyorum ve esim bana ilgi gosterince bi sogumalar falan o yüzden ben gelmesini istemiyorum nedense minnet etmek istemiyorum kimseye kendi ailem dışında sonra biz şu kadar gün baktık falan diyordur eminim
Senin kiler gayet samimi şekilde davriyodur onu bilemem canim bunu insan anlayabiliyor sonuçta torunu olacak nihayetinde bende hepten gelmesin demiyorum ama gunlerce de kalmalarına anlam veremiyorum ya

Evet bizimki de tam olarak bu, esimin bize ilgisini görünce çıldırıyordu.. Bilmiyorum bizde kaynana olucaz acaba kiskanacakmiyiz gelinimizi torunumuzu bana yazması bile garip geldi

Oyle geleceklerse hic gelmesinler daha iyi kv niye yük edeyim kendime herseyi ben yaptiktan sonra kara kaşına mi hasretim

Biraz stresli Bi hafta yaşadım 30 yıldır hiç ağlamadım kadar ağlamısımdır heralde ama ona rağmen iyiyim hissetmeye başladıkça moral oluuo hosuma gidiyo
Aglama canim aglayinca bebeğinde huzursuz oluyormus dogduktan sonrada huzursuz bebek oluyormus

Ben de geçen hafta öyleydim ağlamayayım dedikce daha çok agladim saatlerce kendime acıyıp acıyıp ağladım. Dün bir arkadaşım beklentini ilgi isteğini çıkar aklından biz çocukları kendimiz için doğuruyoruz dedi her ne kadar tam olarak katılmasam da doğru gibi. ağlarsam bunu hatırlayacağım.

Kızlar rahimde batma gibi durumlarınız nasıl benim iki gündür falan böyle rahim içinden sol taraftan, özel bölgemin üst kısmından sol tarafı diyim yani ordan bir batma gibi birşeyler oluyor

Kızlar karnımın bir tarafı sanki geriliyo geriliyor bikaç saniye acıyo resmen sonra düzeliyor bebek mi yapıyor sizde de oluyor mu

Walla bende aile yönünden şanssızım benm annemde gelip yapar sonra basıma kalkar 10nsene konusur o yüzden beni ne aileme ne baskasına minnet ettirsin allahım ben hep böle dua ediyorum

Kızlar karnımın bir tarafı sanki geriliyo geriliyor bikaç saniye acıyo resmen sonra düzeliyor bebek mi yapıyor sizde de oluyor mu
Bende de oluyor . Magnezyum kullanıyor musun ? Onun ileriki haftalarda olması lazım bende farkettim hemen magnezyum başladım

Ya aslında bunun kaynanan olmakla alakası yok insan olmakla alakası var he bide üstüne kaynanalık vasfı eklenince işte böle seyler ortaya cıkıyor sanırım yani aslında insan olan kaynana da olsa yapmaz böle seyler genel olarak karakter bozuk olunca anne kaynana farketmiyor Allah uzak tutsun kocalar iyi olsunda gerisi bos

Bende de oluyor . Magnezyum kullanıyor musun ? Onun ileriki haftalarda olması lazım bende farkettim hemen magnezyum başladım
Aaa öyle mi bir geçen hafta olmuştu şimdi oldu bide bikaç saniye aslında doktor ağrın varsa içebilirsin diye verdi ama çok ilaç içiyorum hem tiroid hem demir hem vitamin hem d vitamini almadım alayım en iyisi bir problem olur mu acaba böyle olmasının

Selam hanımlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İkili testte ultrasonda ense kalınlığı 1.1 mm çıktı ama kanda yaştan dolayı biraz risk çıkmış yinede doktorum perinatologa yönlendirdi. Aranızda ense ve ultrason ölçümler iyi olup kanda düşük risk çıkan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…