H&M nin pantolonları bilek boy mu canim
Waikiki ninhep bilek boy boyum uzun ben giyince orço pantolonu gibi duruyor
Oğlumda pantolon bulamadım kendime hep kısaydı bana..
Ben de geçen hafta öyleydim ağlamayayım dedikce daha çok agladim saatlerce kendime acıyıp acıyıp ağladım. Dün bir arkadaşım beklentini ilgi isteğini çıkar aklından biz çocukları kendimiz için doğuruyoruz dedi her ne kadar tam olarak katılmasam da doğru gibi. ağlarsam bunu hatırlayacağım.
Zaten öle oluyo ağlamak iyiymiş ama enerji drğiştiriyomus artık tutmuyorum ben ya normalde hiç ağlayan biri değildim en son cenazede ağlamıstım yani o kdr uzaktı hem yaş hem hamilelik fena sarstı beni
Aaa öyle mi bir geçen hafta olmuştu şimdi oldu bide bikaç saniye aslında doktor ağrın varsa içebilirsin diye verdi ama çok ilaç içiyorum hem tiroid hem demir hem vitamin hem d vitamini almadım alayım en iyisi bir problem olur mu acaba böyle olmasının
Al al magnezyum un zararı olmaz. o kasılmalar şimdi olmasa daha iyi . sabah akşam kullanıyorum . Sabah yada akşam olarak başla baktın yetti devam edersin . Hala devam ederse diğer vaktide eklersin
Al al magnezyum un zararı olmaz. o kasılmalar şimdi olmasa daha iyi . sabah akşam kullanıyorum . Sabah yada akşam olarak başla baktın yetti devam edersin . Hala devam ederse diğer vaktide eklersin
Biraz stresli Bi hafta yaşadım 30 yıldır hiç ağlamadım kadar ağlamısımdır heralde ama ona rağmen iyiyim hissetmeye başladıkça moral oluuo hosuma gidiyo
Ya aslında bunun kaynanan olmakla alakası yok insan olmakla alakası var he bide üstüne kaynanalık vasfı eklenince işte böle seyler ortaya cıkıyor sanırım yani aslında insan olan kaynana da olsa yapmaz böle seyler genel olarak karakter bozuk olunca anne kaynana farketmiyor Allah uzak tutsun kocalar iyi olsunda gerisi bos
Zaten insanlıktan nasibini alamamış.. Bizimki değişik ya bize böyle başkasına melek gibi davranır sorun yaşayınca da kimse onun gerçek yüzünü görmüyor biz haksız oluyoruz onun için artık haklı da olsam uzak duruyorum Allah'a havale ediyorum
Walla bende aile yönünden şanssızım benm annemde gelip yapar sonra basıma kalkar 10nsene konusur o yüzden beni ne aileme ne baskasına minnet ettirsin allahım ben hep böle dua ediyorum
Selam hanımlar, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İkili testte ultrasonda ense kalınlığı 1.1 mm çıktı ama kanda yaştan dolayı biraz risk çıkmış yinede doktorum perinatologa yönlendirdi. Aranızda ense ve ultrason ölçümler iyi olup kanda düşük risk çıkan var mi?
Selam canım, yaşın kaç? Benim ikili testim ense kalınlığı 1.9 mm, burun kemiği var çıktı. Kan testimde yaş riski 1/210, ikili risk 1/1360. Doktorum telefonla arayıp bilgilendirdi beni. 1000 ve üzeri olunca riskli saymıyoruz dedi. Ama yaştan dolayı eğer istersen genetik test yaptırabilirsin dedi. Ben yaptırmadım, yaştan dolayı zaten öyle çıkacağını biliyodum. Bu arada yaşım 36.
Zaten insanlıktan nasibini alamamış.. Bizimki değişik ya bize böyle başkasına melek gibi davranır sorun yaşayınca da kimse onun gerçek yüzünü görmüyor biz haksız oluyoruz onun için artık haklı da olsam uzak duruyorum Allah'a havale ediyorum
Zaten varya orasını anlamıyorum herkese karsı melek geline karsı canavar yani çözülmüş bşy değil heralde bu Allaha havale etmek en iyisi Allah kurtarsın dicem ama bu seferde daha skntolar doguyor arkadasım böle dua ediyordu kaynanası öldü sonra kayın baba basına kaldı dedim ölmeleri filanda iyi değil hayırlısını versin rabbim inş
Walla bende aile yönünden şanssızım benm annemde gelip yapar sonra basıma kalkar 10nsene konusur o yüzden beni ne aileme ne baskasına minnet ettirsin allahım ben hep böle dua ediyorum
Bazen anneler de kırıcı olabiliyor malesef.. sen şimdi hamilesin diye duygusalsin hamilelikte ufacık şeylere bile üzülüyor insan hele birde insanın ailesi olunca ikiye katlanıyor sen üzme tatlı canını bebeğini düşün
Selam canım, yaşın kaç? Benim ikili testim ense kalınlığı 1.9 mm, burun kemiği var çıktı. Kan testimde yaş riski 1/210, ikili risk 1/1360. Doktorum telefonla arayıp bilgilendirdi beni. 1000 ve üzeri olunca riskli saymıyoruz dedi. Ama yaştan dolayı eğer istersen genetik test yaptırabilirsin dedi. Ben yaptırmadım, yaştan dolayı zaten öyle çıkacağını biliyodum. Bu arada yaşım 36.
Yaşım 32 ikili test 1:965 yaş riskim 1:625 MaşaAllah düşük çıkmış ama önceki bebeğini trizomi 18 den dolayı kaybettiğiniz için perinatologda görürse iyi olur dendi.
Yaşım 32 ikili test 1:965 yaş riskim 1:625 MaşaAllah düşük çıkmış ama önceki bebeğini trizomi 18 den dolayı kaybettiğiniz için perinatologda görürse iyi olur dendi.
Yine senin de 1000’e yakınmış. Stres yapma hiç. Ben perinatologta yaptırmıştım ikili testimi. Üçlü ve dörtlü yaptırmadım. Perinatolog ayarlayabilirsen randevu al bence. Üçlü ve dörtlü testlerine bakıp ona göre yönlendirirler seni eğer genetik teste ihtiyaç duyulursa.
Aminnnn... Ben de ailemi istemiyorum annem aynısı gene sinirlenicem sütüm kesilecek diye şimdiden düşünüyorum. Millete imreniyorum herkesin biricik annesi var herzelerine koşan. Benimki evde 3 5 parca hediyelikleri toparlamış bunlar bebeğin yeter diyor bide geçen hafta hep ona ağladım zaten
Bazen anneler de kırıcı olabiliyor malesef.. sen şimdi hamilesin diye duygusalsin hamilelikte ufacık şeylere bile üzülüyor insan hele birde insanın ailesi olunca ikiye katlanıyor sen üzme tatlı canını bebeğini düşün
Aminnnn... Ben de ailemi istemiyorum annem aynısı gene sinirlenicem sütüm kesilecek diye şimdiden düşünüyorum. Millete imreniyorum herkesin biricik annesi var herzelerine koşan. Benimki evde 3 5 parca hediyelikleri toparlamış bunlar bebeğin yeter diyor bide geçen hafta hep ona ağladım zaten
Tek bende yokmus demekki bende istemiyorum artık zaten eger son hafrlarda olsaydım kesin dogurmustum o stresle ne süt kalır ne bşy o yüzden hiç görüşmemek en iyisi