- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ay beni de bir büyüğüm korkuttu çok doğum için. Patavatsizlik bence ya anne adayı birini korkutacak şeyler söylemek.İzlediğim video çok güzel anlatmıştı aslında, arkadaşım korkuttu ama kişinin doğumuna göre ve kişinin acı eşiğine göre değişen bişey bu durum. BakalıminşAllah bi avazda ve kolay olur hepimizin doğumu
Hadi gözün aydın.Kızlar ben 1 haftadır bebeği çok net hissediyorum artıkilk seferde korktum biraz canım acıcak sandım ama acımadı
Ay mesajları yeni görüyorum yaArkuatın ne olduğunu bilmiyordum. Netten baktım kalp rahim demekmiş. Sıkıntı olmicak inşAllah canımolumlu düşünelim öyle olsun.
Hiç yapamayız tabiki. Ben çok merak ediyorum doğumu. Hem korku hem merak
Tatlım anne karnında birçok ameliyat yapılabiliyor. hicbirimizin bebeği için böyle bir müdahale gerekli olmasın insallahAma ben gereksiz demedim ki. Siz de beni yanlış anlamayın. İçimiz rahat olsun diye yaptırıyoruz zaten testleri. Şeker ve tansiyon genelde genetik oluyor. Anomalisi olmayan bebeklerin annelerinde de olabiliyor. Müdahale edilen durumlar hangileri ki ? Şeker ve tansiyon dışında anne karnında müdahale edilen bi durum bilmiyorum yok bence. Şeker ve tansiyon sıkıntısı çıkınca da zaten normal ultrasonda bebek haftasına göre gerideyse tansiyon, şeker testinden sonra da şeker diyeti yaptırılmaya dikkat ediliyor. Takip eden doktor iyi takip etmeli. Haftasına göre geride mi değil mi diye ve dikkatli bakması önemli. Detaylıyı yaptırmak tabiki önemli iyi ama illa yaptırmak gerekli diye bişe yok.
İnsan korkuyor dimiHadi gözün aydın.
Ben hala sert yapınca korkuyorum valla.
Evet ama doktor gerekli gördüğü takdirde normal ultrason muayenesinde de tespit edebilir. Kemankolik yaşadığı yer itibarıyla böyle bir tercihte bulunmuş. Doktor gerekli kontrolleri yaptığı takdirde ki yapıyordur büyük ihtimalle bir şey kaybetmeyecek.Tatlım anne karnında birçok ameliyat yapılabiliyor. hicbirimizin bebeği için böyle bir müdahale gerekli olmasın insallahBunu kesinlikle yaptırmalı diye söylemiyorum. Ama anne karnında yapılması gereken operasyon olabilir, doğum anında vakit kaybetmeksizin yapılması gereken bir müdahale olabilir. Anladığım kadarıyla bu ihtimalleri görebilmek için yapılıyor bu detaylı. Bir de eğer poz verirse doğum öncesi yakışıklı bir foto hatıra kalıyor
Bence de inşAllah bize soranlara anlatacak kötü bi anımız olmaz hep güzel anlarımızı anlatırızAy beni de bir büyüğüm korkuttu çok doğum için. Patavatsizlik bence ya anne adayı birini korkutacak şeyler söylemek.
Beni korkuttuğu şeyleri kardeşime sordum sonradan tıp okuyor kardeşim dedi ki abla oyle bir sey mumkun değil. Art niyet ariyorum burada o zaman
Youtube doğum hikayeleri izliyorum ben kimse kötü bir şey demiyor. Doğum sonrası yeniden doğmuş gibi oluyolar hep.
Tıpkı ilk gece gibi doğum için de çok şehir efsanesi farkettim.
Öyleymiş. Ben sanıyordum ki herkes hareketi duyunca mutlu oluyor. Bir gün elim göbeğimde televizyona dalmışım. En sert tekmelerinden birine denk geldim. Elimin hareketini net hissettim yani öyle bir korktum ki içim gittiiİnsan korkuyor dimi
Aynen bir değişik oluyor insanÖyleymiş. Ben sanıyordum ki herkes hareketi duyunca mutlu oluyor. Bir gün elim göbeğimde televizyona dalmışım. En sert tekmelerinden birine denk geldim. Elimin hareketini net hissettim yani öyle bir korktum ki içim gittii
HahahAy mesajları yeni görüyorum ya
Inşallah valla Kemankolik teyzesi ufaklığa güveniyorum ben
Ben ilk muayenelerimi hatırlıyorum da vajinal ultrasonla doktora çok acıyacak mi diye sordum kaç defa. Doktor da dedi ki bu da anne olacak.
Inşallah güzel anılarımız olurBence de inşAllah bize soranlara anlatacak kötü bi anımız olmaz hep güzel anlarımızı anlatırızDediğin gibi ilk gece gibi efsanevi şeyler de var. Art niyet de olabilir de şöyle düşünüyorum ben mesela ilk gecede ağrı olmuyor mu ? bi an o herkeste oluyor yani. Ama karşıdaki insanın davranışlarına göre değişiyor bu durum. Karşıdaki insanla başka güzel anları olmazsa sadece o acıyı anlatacak. Bakış açısı gibi yani biraz. Doğumda da acı olmicak mı elbette olacak ama bebeğe ve sonrası yaşanacak güzel anlara odaklanırsak o acıyı unutabiliriz
teşekkür ederim saolasın.. yok o kız demişti o da yanıldı :)livaneli1608 hayırlı olsun.bu arada doktor yanıldı @Necla34 gene yanılmadı galiba o sana oğlan demişti yanlış hatırlamıyosam.
Kızlar ben 1 haftadır bebeği çok net hissediyorum artıkilk seferde korktum biraz canım acıcak sandım ama acımadı
Yaa ben de tekme yemek istiyorumÖyleymiş. Ben sanıyordum ki herkes hareketi duyunca mutlu oluyor. Bir gün elim göbeğimde televizyona dalmışım. En sert tekmelerinden birine denk geldim. Elimin hareketini net hissettim yani öyle bir korktum ki içim gittii
Tabi canım iki ıkın bu iş biterInşallah güzel anılarımız olur
Valla çok güzel bir ornek vermişsin. Ilk gecede hiç de anlatılanlar gibi olmuyordu yani yayılırken olaylar büyüyor. Bebek kucağa geldikten sonra geçecek bence her şey. 2 ikin bu iş biter
Amin canım inşAllah gerekli olmaz. Biliyorum bi dizide görmüştüm sanki anne karnında ameliyatı. İşte o müdahale edilecek durum dikkatli bakılınca normal ultrasonda da görülür diyorum ama anlatamıyor muyumTatlım anne karnında birçok ameliyat yapılabiliyor. hicbirimizin bebeği için böyle bir müdahale gerekli olmasın insallahBunu kesinlikle yaptırmalı diye söylemiyorum. Ama anne karnında yapılması gereken operasyon olabilir, doğum anında vakit kaybetmeksizin yapılması gereken bir müdahale olabilir. Anladığım kadarıyla bu ihtimalleri görebilmek için yapılıyor bu detaylı. Bir de eğer poz verirse doğum öncesi yakışıklı bir foto hatıra kalıyor
Yok canım,Evet ama doktor gerekli gördüğü takdirde normal ultrason muayenesinde de tespit edebilir. Kemankolik yaşadığı yer itibarıyla böyle bir tercihte bulunmuş. Doktor gerekli kontrolleri yaptığı takdirde ki yapıyordur büyük ihtimalle bir şey kaybetmeyecek.
teşekkür ederimm saolssın..tavsiyem ekranda tam uygun pozisyonunda kendini göstermeden hiçbirşeye inanma :)Hayırlı olsun canım ☺
Bende bundan korkuyorumBakalım 8 haziranda detaylıda belli olacak herşey.
Gözün aydın canim oğlusun hayirli olsun bundan sonra degismez artik yuzde 100 se
yok hayır normal kontrolde son saniye tam yine kendini göstermedi diye umudumu kaybetmişken sürpriz yapıp şok doğum günü hediyemi verdi Şakir efendiSeni çok iyi anlıyorum ❤ evet ben o yüzden konsantre olmuyorum cinsiyete. Senin detaylıda mı belli oldu tam olarak
Canım sana kaçıncı haftada kiz ihtimalini söyledi bendede böyle bi durum var daha kesinleşmedi bizimde
tam net haftamı hatırlamıyorum canım ama yaklaşık iki aydır ortada kızım olcak diye geziyorum
Bekliyordum ben bu krizde gayet normalKızlar e bebekte gördünüz mü bayramdan sonra bebek arabasını falan aksak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?