2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay beni de bir büyüğüm korkuttu çok doğum için. Patavatsizlik bence ya anne adayı birini korkutacak şeyler söylemek.
Beni korkuttuğu şeyleri kardeşime sordum sonradan tıp okuyor kardeşim dedi ki abla oyle bir sey mumkun değil. Art niyet ariyorum burada o zaman
Youtube doğum hikayeleri izliyorum ben kimse kötü bir şey demiyor. Doğum sonrası yeniden doğmuş gibi oluyolar hep.
Tıpkı ilk gece gibi doğum için de çok şehir efsanesi farkettim.

Ay mesajları yeni görüyorum ya
Inşallah valla Kemankolik teyzesi ufaklığa güveniyorum ben
Ben ilk muayenelerimi hatırlıyorum da vajinal ultrasonla doktora çok acıyacak mi diye sordum kaç defa. Doktor da dedi ki bu da anne olacak.

Tatlım anne karnında birçok ameliyat yapılabiliyor. hicbirimizin bebeği için böyle bir müdahale gerekli olmasın insallah Bunu kesinlikle yaptırmalı diye söylemiyorum. Ama anne karnında yapılması gereken operasyon olabilir, doğum anında vakit kaybetmeksizin yapılması gereken bir müdahale olabilir. Anladığım kadarıyla bu ihtimalleri görebilmek için yapılıyor bu detaylı. Bir de eğer poz verirse doğum öncesi yakışıklı bir foto hatıra kalıyor

Evet ama doktor gerekli gördüğü takdirde normal ultrason muayenesinde de tespit edebilir. Kemankolik yaşadığı yer itibarıyla böyle bir tercihte bulunmuş. Doktor gerekli kontrolleri yaptığı takdirde ki yapıyordur büyük ihtimalle bir şey kaybetmeyecek.

Bence de inşAllah bize soranlara anlatacak kötü bi anımız olmaz hep güzel anlarımızı anlatırız Dediğin gibi ilk gece gibi efsanevi şeyler de var. Art niyet de olabilir de şöyle düşünüyorum ben mesela ilk gecede ağrı olmuyor mu ? bi an o herkeste oluyor yani. Ama karşıdaki insanın davranışlarına göre değişiyor bu durum. Karşıdaki insanla başka güzel anları olmazsa sadece o acıyı anlatacak. Bakış açısı gibi yani biraz. Doğumda da acı olmicak mı elbette olacak ama bebeğe ve sonrası yaşanacak güzel anlara odaklanırsak o acıyı unutabiliriz

İnsan korkuyor dimi
Öyleymiş. Ben sanıyordum ki herkes hareketi duyunca mutlu oluyor. Bir gün elim göbeğimde televizyona dalmışım. En sert tekmelerinden birine denk geldim. Elimin hareketini net hissettim yani öyle bir korktum ki içim gittii

Hahah görecen acıyı daha dur seeen diyememiş de öyle mi demiş acaba Anne olacan hem de çok güzel bi anne olacan ben de güveniyorum hem yeğenime hem güzel anesine

Inşallah güzel anılarımız olur
Valla çok güzel bir ornek vermişsin. Ilk gecede hiç de anlatılanlar gibi olmuyordu yani yayılırken olaylar büyüyor. Bebek kucağa geldikten sonra geçecek bence her şey. 2 ikin bu iş biter

Kızlar ben 1 haftadır bebeği çok net hissediyorum artıkilk seferde korktum biraz canım acıcak sandım ama acımadı

Yaa ben de tekme yemek istiyorum ama kendim için değil eşim de hissetsin istiyorum şuan benim hissettiğimi eşim hissetmiyor kalıyorum öyle kendi duygularımla başbaşa

Tabi canım iki ıkın bu iş biter bekara karı boşamak gibi bişey vardı

Amin canım inşAllah gerekli olmaz. Biliyorum bi dizide görmüştüm sanki anne karnında ameliyatı. İşte o müdahale edilecek durum dikkatli bakılınca normal ultrasonda da görülür diyorum ama anlatamıyor muyum
Benim gittiğim hastanede 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ultrason var. Hatta buraya da atmıştım bi foto orda maşAllah çok güzel çıkmıştı bebişim İnşAllah ileriki haftalarda da yine gidersem yakışıklı bi foto isticem yine

Yok canım, Kemankolik in yazdiklarini da okudum, şahsi fikrim de illa yapılmalı yönünde değil, doktorum kendi mi yapacak, başka birinin yapmasını mi isteyecek onu da bilmiyorum. Sadece başka nasıl bir müdahale olabilir demiş ya, o kısmına cevap olarak yazmıştım. Eskiden pek bir şey yapılmıyorsa da günümüzde birçok sorun anne karnında çözülebiliyor. Artı parantez bilgiydi sadece Pek tabii ki temennim hicbirimizin böyle bir müdahaleye ihtiyacı olmasın

Hayırlı olsun canım ☺
Bende bundan korkuyorum Bakalım 8 haziranda detaylıda belli olacak herşey.
teşekkür ederimm saolssın..tavsiyem ekranda tam uygun pozisyonunda kendini göstermeden hiçbirşeye inanma :)
Gözün aydın canim oğlusun hayirli olsun bundan sonra degismez artik yuzde 100 se

o kadar sordumki doktora eminöisin diye hiç bu ksdsr emin olmamıştım şimdiye kadar dedi
Seni çok iyi anlıyorum ❤ evet ben o yüzden konsantre olmuyorum cinsiyete. Senin detaylıda mı belli oldu tam olarak
yok hayır normal kontrolde son saniye tam yine kendini göstermedi diye umudumu kaybetmişken sürpriz yapıp şok doğum günü hediyemi verdi Şakir efendi
Canım sana kaçıncı haftada kiz ihtimalini söyledi bendede böyle bi durum var daha kesinleşmedi bizimde

tam net haftamı hatırlamıyorum canım ama yaklaşık iki aydır ortada kızım olcak diye geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…