2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamda duygu ve düşüncelerime tercüman oldunuz.Anne karnında kanı değişen bebek anneye rahimde açıklık var diye atılan dikiş.Annem beni doguracağı zaman hastaneye yattığında sancıları var ama çok hissedememis ve ben o ara kakami yapmışım tabi doğal olarak acil sezeryan.Allah kimseye vermesin.Benim arkadaşım bizlerden cok büyük degil evde doğarken hem annesini kaybetmiş hemde kendinde iskelet problemi var.Eskiler evet sağlam hayatlarında katkı maddeleri abur cubur yerine sağlıklı atıştırmalık var.Yağları evde yapım.Bizde oyle mi? Ev yapımı alsan bile hayvansal üründe hayvanın yedikleri problem bitkiselde bilincsizce kullanilan tarım ilaçları.Türkiye'nin %50sinde bulunan tsh problemi bile bebek gelişimi için nekadar onemliyken kan testleri gereksiz degil diye düşünüyorum.Hepimize sağlıklı rahat hamilelik diliyorum.

Hahah görecen acıyı daha dur seeen diyememiş de öyle mi demiş acaba Anne olacan hem de çok güzel bi anne olacan ben de güveniyorum hem yeğenime hem güzel anesine
Teşekkür ederiz teyzesi, al senden de o kadar İnşallah 5 ay sonra ay bu ufaklık beni hiç uyutmuyor hep ilgi bekliyor der dururuz burada yine
Yaa ben de tekme yemek istiyorum ama kendim için değil eşim de hissetsin istiyorum şuan benim hissettiğimi eşim hissetmiyor kalıyorum öyle kendi duygularımla başbaşa
Kız bebek mi senin Kemankolik, kızlar kibardır vurmaz öyle sever

Kızlar e bebekte gördünüz mü bayramdan sonra bebek arabasını falan aksak mı
Aaa ben bilmeden gecen hafta almıştım ama satıcı mal pek gelmiyor deyince biz almaya niyetlendik.Malum uretimler falan hep zayıfladı.Çok acil ihtiyaç mı bilmiyorum .iyi indirimde yaptılar aslında babymall den aldık.Zaten herşeyin fiyatı artacak gibi görünüyor.Allah herkese kolaylik versin.

zamlar gümrük vergileri sebepli kızlar. bir çok üründe vergi arttırıldı. ithal ürünlerde fiyatlar artar. yerli ürünleri etkilemez

Burada yalan değilse doktor anlatıyor neler yapabildiklerini.

Detaylı ultrason sırasında doktor ailede engelli, anomalili doğan var mı diye sordu. Benim kuzenim aslında tavşan dudak ama çok çok küçükken ameliyat olmuş ve ufak bir iz dışında hiçbir şey yok. O yüzden ben bunu unutup yok dedim. Eşim de bizim ailede zeka geriliği olan biri var dedi. Ama doğum sırasında oksijensiz kalmaktan olmuş. Öyle diyince doktor hiç önemsemedi. Bir örnek erken müdahalenin diğeri tıbbi yardım eksikliğinin sonucu. Sizin verdiğiniz örnekler de çok güzel, yerinde. Ben çok şükrediyorum imkan var ve sonuna kadar faydalanıyorum diye.

Canım doğurmuş biri olarak söylüyorum o iş öyle olmuyorgerçekten doğum bir kadının hayatında yaşadığı en güzel ve en zor olay. Hiç bir şeye benzemiyor. Bana da hep dediler bi doğsun hiç birşey kalmıcak, kuş gibi olacaksın diye hatta kayınvalidem hep eşim doğduktan sonra çatalda uyuduğunu anlatırdı ama öyle olmadı maalesef doğumhane de kandırdılar beni diye bağırıyordum artık düşün

bence kv den çatalda bayılmıştır, sana uyudum diye anlatmıştır

Deme öyle ama ya biz korkuyoruz ilk kez yaşayacaklar Gece bu konunun üzerine konuştuktan sonra uyuyakalmışım, gece bi ara uyandım. Kafamda deli sorular belirdi diyorum ki normal doğum yapsam dikiş olacak olmasam sezeryan olsam o da zor onda da var ben içimdki çocuğu nasıl çıkartcam, şimdi hareketlerinden korkuyorum o zaman nasıl olacak Eşimi de kaldırdım onun da başının etini yedim, daha çok var düşünme şimdiden diyor ama nasıl
Tecrübeni detaylı merak ediyorum ve çok sormak istiyorum ama korkuyorum ama çok da merak ediyorum belirtmek isterim

Burada yalan değilse doktor anlatıyor neler yapabildiklerini.
Höf yok yok yalan dedik biz de sanki konumuz anne karnında neye müdahale edilir neye edilmez diil ki. Teşekkürler bilgilendirme için ama yanlış bilgilendirme Gereksiz, uzatıldı konu sanki ben de dizide izlediğimi bildiğimi söyledim zaten ediliyor biliyorum Allah kimseyi uygulamak zorunda bırakmasın diyerek konuyu kapatmak istiyorum. Katkılarından dolayı herkese teşekkürler

Valla canım ben de çok korkuyorum ama Allah büyük bir kolaylığını verir inşallahAnnem ilk hamileliğimde hep o orada kalmayacak elbet bir şekilde çıkacak derdi gerçekten de öyle. Normal doğum veya sezaryen bir şekilde olacak. İkisinin de artı eksileri var ama normal doğum daha iyi bence çünkü doğum olayı bittikten sonra normal yaşantına kaldığın yerden devam ediyorsun. Ahh canım ben doğumumu anlatsam burada tam sitcomlukben biraz erken doğurdum ailemin yanında tatildeydim oğlum süpriz yaptı bende tanımadığım bir hastanede tanımadığım bir doktorla doğum yaptım neler yaşandı neler yani

Yok canım erkek bebek ama kibar bi erkek teyzesi

Ne kadarlık erken bir doğum oldu ki?
Ay çok mu zor geçti seninki ya valla Allah annelere kolaylık versin.
Ben de normal istiyorum ama işte kısmet her şey bakalım inşallah herkesinki kolaycık geçer de güzel hatırlarız.

boşver bazı konular sadece merak olarak kalsın mesela benimde hep ilk hamileliğimden beri düşündüğüm gece suyum gelecek hastaneye gideceğim nasıl gideceğim , araba batmasın fln absürt hayaller .. kendi ayağımla doğuma gittim . İlkini yaşadın , ikincide niye ısrar ediyorsun bu hayalde yine devam etti çok seyahatlerim oldu ikinci gebeliğimde ,son güne kadar da gezdim , oğlumu gezdirdim ,aşırı hareketliydim . Hep e5 te suyum gelecek , arabayı durdurup dörtlüyü yakıcam, eşimi arayacağım , ambulansı arayacağım ..hayaller yine böyle sonuç kendi ayağımla doğuma gittim

Yok canım erkek bebek ama kibar bi erkek teyzesi
Ayy ne güzel maşallah öyle gelsin Ama benimki biraz kaba olacak herhalde. Akşamları çok hareketleniyor zaten geç saatlere kadar yemediğim tekme kalmıyor herhalde biraz partici bir tip olacak. Dıpdıs dıpdıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…