2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

benimde ilki o kadar zordu ki doğumdan çıkınca asla başka çocuk düşünmem demiştim ikincide de doğum esnasında artık doğuramıyorum demiştim , eşim başımda bir kahkaha atmıştı doğdu bile diye

Merak olarak kalsın o zaman ama bi tırsmadım değil
Ben de öyle korkuyorum ya öyle olmuyor mu Diyorum ki denize girsem ya suyum gelse ben anlamasam ve bebeğim orada susuz kalsa Allah korusun. Şu su gelme olayını hayal edemiyorum pek.

kendini şartlama sakın illa şöyle olsun , böyle olsun diye arkadaşım kendini o kadar normal doğum için şartlamıştı ki mecburen sezeryan oldu ve ağır lohusalık depresyonu geçirdi ve kendisi kadın doğumcu , komplikasyonları herkesten iyi biliyor . Sebep sadece bilinçaltında kendini şartlanmasıydı
Nasıl normal doğumlar oluyor , sezeryan kadar dikişli veya sezeryan oluyor ertesi günü normal hayatına dönebilecek enerjiklikte oluyor . Bebeklerimize sağlıklı kavuşalım inşallahta

yok yaa öyle olmuyor, suyun geldiğinde kasılmalar da oluyor . Suyun geldiğinde hemen doğumda olmuyor

Ayy ne güzel maşallah öyle gelsin Ama benimki biraz kaba olacak herhalde. Akşamları çok hareketleniyor zaten geç saatlere kadar yemediğim tekme kalmıyor herhalde biraz partici bir tip olacak. Dıpdıs dıpdıs
İkisine de maşAllah kaba demesene yeğenime
Benimki daha küçük teyzesi daha öğrenecek partide eğlenmeyi
Cidden aramızda 10 gün varmış ondan olabilir dimi. Büyüdükçe tekmeler kuvvetlenecek

yok yaa öyle olmuyor, suyun geldiğinde kasılmalar da oluyor . Suyun geldiğinde hemen doğumda olmuyor
İşte hayal edemiyorum mertur kafamda deli sorular gerçekten
Ay aman şartlamayayım tamam ama ne kadar çok parametre var ya bu nedir

İkisine de maşAllah kaba demesene yeğenime
Benimki daha küçük teyzesi daha öğrenecek partide eğlenmeyi
Cidden aramızda 10 gün varmış ondan olabilir dimi. Büyüdükçe tekmeler kuvvetlenecek
Ay ben ona neler diyorum yavrum ya neler çekecek benden şebeğe dönecek iyice
Heee 10 gün mü var ben 10 gün önce hissetmiyordum ki böyle şeyler damar atması gibi hissediyorum nadiren
Ondandır o zaman küçük çünkü daha ayaklayı ve elleyi yaşı vuyabiliy ki anneşi

İşte hayal edemiyorum mertur kafamda deli sorular gerçekten
Ay aman şartlamayayım tamam ama ne kadar çok parametre var ya bu nedir

yaşamdan hayal edemezsin senin şimdi düşüneceğin ay şu zıbın ne tatlı , ay burda indirim var, tekme attı , canım şunu çekti ... boşver doğum fln 36 . Haftalarda başlarsın nasıl doğuracağım diye şimdi daha çook var.

Dimi naşı vuyacak minicik daha. Size yetişiriz o zaman 10 gün sonra inşAllah

Mermaid1991 sorularıma tercüman oldun resmen. O su olayını ben de ne zamandır düşünüyordum. Teşekkürler canlar valla içimi rahatlattınız. Aniden olan şeyler değil demekki. Geç kalma olayı olur mu zamanlama nasıl olmalı bunları düşünüyorum sürekli.

Tamam o zaman şimdi olayın eğlence kısmına odaklanalım 35. haftadan sonra darlarım ben seni yine
Dimi naşı vuyacak minicik daha. Size yetişiriz o zaman 10 gün sonra inşAllah
Minnacık ki valla bi anda gelecek korkutacak tekmesi seni 1 haftası var temiz ben böyle sert hissedeceğini hiç düşünmemiştim yani içeride sonuçta ne kadar yüzeye gelebilir ki di mi yaramaz bunlar yaramaz parmaklarını yediğim
Sen de benim gibi acemi endişeleri yaşıyorsun di mi Çok dikkatsiz biriyim ben normalde inşallah anlarım belirtileri

Canım normal doğum yapmadım ama suni sancı çektim inan dayanilmayacak gibi bir durum değil.. Sancinin son raddesine geldim ben yani hiç bitmeyen bir sancı, açılma olmadığı için sezeryan tercih ettim. Suni sancı verilmez ise bu sancılar ara ara geliyor.. Örneğin 5 dakikada bir 30 saniye 4 dakikaya düşüyor 3 dakikaya düşüyor son sancı gelene kadar zor olan tek bir şey var doğum anı oda açılma olduğu anda çok uzun sürmüyor..

Benim ikiz olmasaydı ve normal doguma engel bir durum olmasaydı sezeryan sonrası tekrar normal doğumu tercih ederdim.

Son düzenleme:
Bir de suni sancı normal sancıya göre daha zor olurmuş. Bir de şey düşünüyorum ya o ana gelince çekmek zorunda oluyorsun ya şimdiki kadar korkunç olmazmış gibi başa gelince ama işte iyimser bir yaklaşım sunuyorum sadece kendime belki de
Epidural diye bir şey var, onda ağrı olmuyor mu?
Pikiiii doğum anı neden en zoru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…