2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Detaylı ultrason yaptıranların başına hiç kötü bişey gelmiyo dimi. Dört dörtlük devam ediyo süreçleri. Yani konuyu nereye çekiyosunuz nerden muhalefet çıkartıyosunuz.
Konumuz bu değil ya da şöyle söyliim sizin anladığınız gibi değil. Ben size cevaben felan bişe yazmadım. Sizi hatırlamıyorum bile. Yazdıklarımdan üstünüze alınmanıza hiç gerek de yok. Nokta.

Yaaa o da efsaneymiş demek. Bana hep adeti ağrılı olanların doğumu kolay olur dediler. Keşke doğru olsaydı. Yani dediğin gibi sağlıkla gelsinler de katlanırız her cefaya

Bu araba işi herkese göre değişir ya.Eğer otomobiliniz varsa ve bagajı genişse travel sistemler makul.Ama aracınız yoksa chicco olala yada maclaren baston tarzı makul gibi.kızımda çok araba kullanamadım 10 aylıkken yürümeye başladı ne kucağına aldırdı ne arabaya oturdu.heryere yürüdü bizle.Oğlumda chicco travel sistem kullandım.yani okadar kaliteliki chicconun ürünleri benden sonra 4 çocuk büyüttü ama o kadar hantaldıkı 1 yaşında baston pusete geçtim

Ne kadara aldınız markası modeli neydi ?
Inglesina aptica ana kucağınıda aldık 4400 dü tek kalmış dediler aklimizdaki fiyatın cok üstü oldu ama kullanması rahat geldi erken aldık diye hayiflaniyorduk fiyatlar artacak falan dediler.İnşallah kullanır.

Sanırım siz de biraz fazla tepki veriyorsunuz tercih tabiki de sizin ama karşınızdaki kişinin de hamile bir kadın olduğunu unutuyorsunuz bir şey demeyeyim dedim ama biraz fazla tersliyorsunuz sakinleşelim biraz herkesin tercihi ama ayrıntılı usg de koşullarınızdan çok gereksiz bir uygulama olarak görüp bunu yaptıranları da biraz sorgularcasına yorum yapıyorsunuz Belki niyetiniz o değil bilmiyorum ama lütfen biraz sakin kalalım

Ben de hamileyim. Düşünün hem karşıdaki sizi anlamıyor hem de sırf muhalefet olmak için konuyu başka yere çekiyor. Yani siz de bunu yazınca benim iyi hissetmemi sağladınız mı yoksa daha mı kötü oldu sizce ? Sonra fazla tepki verdiniz oluyo. Gel de verme. İnsanı gerdikçe geriyosunuz. Ben konuyu kapatalım dedikçe uzatılıyor. Ben ona bişe demiş miydim yazmış mıydım. Hayır. Size ? Hayır.

Yani ben tercih etmezdim herhalde dediğim gibi doğum anı zormuş sancı bana zor gelmedi epidural doğumu kolaylaştırıyorsa tercih edilebilir ama doguma bir kolaylık sağladığını düşünmüyorum

Tabi sen bana bakma ben ağrıya dayanıklı biriyim hasta olurum iyileşince anlıyorum nekadar ağrı çektiğimi nasılsın diyene iyiyim diyorum kimse hasta olduğumu anlamıyor
Doğum sancısı çekiyorum anneme iyiyim ben diyorum ta son sancıya kadar düşün

Kilo almaya ne zaman baslayacağız? Ben henüz kilo alamadım , hatta hamilelik öncesine göre 3 kilo eksideyim

joie fiyat/performans olarak güzel bence ( ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı )
İyi bari pişman olmayacağım :)
Kemankolik sen cevap verme bence daha fazla. Konuyu kapatan sen ol, boşuna gerilme sen de.
Bana da aksi şekilde karşı taraf tersliyor geldi, Kemankolik dediği konudan olay uzaklaştı gereksiz bir gerginlik oluştu.
Herkesin kendi fikri, fikirler uyuşmuyorsa karşılık vermektense ben yorum yapmamayı tercih ediyorum. Burada herkes istediği fikri ileri sürebilir oysa ki. Burada herkes hamile, aksi düşüncelere atıflarda bulunarak tartışmaya ortam yaratmak kimsenin faydasına değil.
Doğum anında en çok ne zorluyor ki, önceden yapabileceğimiz bir şey var mı acaba kolaylaştırmak için
Maşallah ya şu ağrıya dayanıklılığı olan insanlara özeniyorum

Her toplulukta olduğu gibi burada da farklı fikirler var. Bazen iyi bazen kötü olarak yansıyor tabii. Bize fikir vermek düşer gerisi anne adayına kalır. Bazı insanlarla tartışmaya girmeye değmez :) saygı çerçeveleri yoktur çünkü. Boş verin o yüzden.

Ya ben yine geriden gelicem ama acilma konusu gecmis .. Tek onerecegim sey tum kontrolleriniz normal sorunsuz ise 37 den sonra boool boool yuruyun kizlar . Merdiven inip cikmak evde saga sola yurumenin faydasini pek gormezsiniz. 20 dklik bi yuruyus mesafesi hedef belirleyin (bunun donusu de var :) ) orta hizda bi tempoda yuruyun. Dogum yaklasmis olacak doguma da acilmaya da cok faydasi olacaktir ... :)

Kollarımı gören varmı kızlar..Buralarda mı unuttum acaba hissetmiyorumda dünden beri bu nasıl birşey anlamadım gitti Ağrıyormu sizinde bu kadar uyusuk resmen

bende ilk kızımın arabasına puset alacağım sadece. 2 yaşına gelince joie nutri xl almıştık. ona sadece puset alacağım. travel sistemleri hiç tavsiye etmem. zaten bizim bebişler baharda ancak arabayla dolaşır. o dönemde de oturma pozisyonunda olabileceklerdir.o sebeple arkası yatabilen hafif ve kullanışlı bşr araba işinizi görebilecektir.

Anlamamakta ısrarcısınız eleştirdiğiniz şeyi siz yapıyorsunuz evet yazmıyorsunuz İsim vererek belki ama yorumunuzu beğenmeyenlere bile çok güzel laf sokuyorsunuz ben tüm yazışmaları gördüm ona istinaden yorumda bulundum zaten siz normal yazdınız da ben sizi gerdim sanki size de hak veriyordum tercih meselesi sonuçta ama yazma tarzınız su an olduğu gibi kırıcı herkesin farklı düşüncesi var tabiki herkes fikrini belirtir bunun için birşey demem asla ki yorum bile yapmıyorum katılmadığım konularda kimseyi germemek adına yani derdim sizin hangi testi yaptırdığınızı ya da yaptırmadığınızı sorgulamak değil haddim de değil yazma tarzınız ama anlatamıyorum bunu da kabul ettim zaten kendi içimde boşverelim en iyisi
Sağlıklı günler ....

Kendimden yola cıktım öle anladım tabiki bir dımtısçı olarak

Kilo almaya ne zaman baslayacağız? Ben henüz kilo alamadım , hatta hamilelik öncesine göre 3 kilo eksideyim
Bulantı kusman var mıydı ilk üç aylık dönemde ben de çok kilo almadım artık bu üç ayda bayağı Almaya başlarız ilk aylar kilo almamak çok sorun değil hatta iyi birşey

Bilmiyorum ki kuzum Detaylı ultrason konusunda benim yazdığım bişeyi biri üsüne alınmış nalakaysa cevaben bana yorum yazyo ama konuyu anlamadan. Ona yazmışım heralde ama benim bundan haberim yok. Bikaç arkadaş özelden yazdı sağolsunlar içimi rahatlattılar. Burda çoğu arkadaş da beni anladı. Sürekli her şeye sadece muhalefet olmak için atlayan yazan kişilere cevap vermicem artık.
Benim sıkıldı sinirden ağladım ne hakları vardıysa anlatıp senin de (saçma sapan bi konuda) o güzel canını sıkmak istemem. Çünkü ortada tartışılacak bişey yoktu

Kendimden yola cıktım öle anladım tabiki bir dımtısçı olarak
Aaa bu yaylar hep mi böyle. Hey gidi hey ne günlerdi bir zamanlar acıktı eğlence mekanları hamile de değildik ağustos böceği gibi gez ye iç

Aaa bu yaylar hep mi böyle. Hey gidi hey ne günlerdi bir zamanlar acıktı eğlence mekanları hamile de değildik ağustos böceği gibi gez ye iç
Hep böyleler , annemlerle konuşuyoruz ,evde dura dura eve alıştın diyor . Yasağın bitmesine gün sayıyoruz kendimizi dışarıya atmak için dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…