- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Detaylı ultrason yaptıranların başına hiç kötü bişey gelmiyo dimi. Dört dörtlük devam ediyo süreçleri. Yani konuyu nereye çekiyosunuz nerden muhalefet çıkartıyosunuz.Höf pöf demeye gerek yok. Bana cevaben anne karnında bir şeye müdahale edielmiyor dediniz. Dizi kısmından haberim yok. Ben de hani doktor abartı bir şey söylemiyorsa burada anlatıyor dedim. Konumuz da bu aslında. Hiçbir teste aslında gerek yok, annem yaptırmamış turp gibiyiz, bir şey olsa aldıracak mıyız benzeri söylemler beni rahatsız ediyor çünkü işin bu müdahale tarafı var ve test yaptıranlar da aman bir şey varsa aldırayım diye yaptırmıyor. Hiçbir test şart değil. O konuda size katıldığımı her seferinde söyledim. Şartlara göre, sağlık durumuna göre her tercih edilebilir. Ama tetkik yaptırmamayı övmeye veya bunları fuzuli bulmaya gerek yok.
Yaaa o da efsaneymiş demek. Bana hep adeti ağrılı olanların doğumu kolay olur dediler. Keşke doğru olsaydı. Yani dediğin gibi sağlıkla gelsinler de katlanırız her cefayaİnşallah canım, ben de senin gibiyim adet ağrılarım çok fena idi bunu ebeye söyledim
ama ağrı eşiği ile ilgisi yok dedi bana, bazı kadınlar benim ağrı eşiğim çok yüksek kolay doğururum diyormuş sonra sezaryen istiyormuş acıdan bazı kadınlar da ağrı eşiğim çok düşük iğne bile zor olurum diyormuş kolayca doğuruyorlarmış. Hiç belli olmuyormuş yani, En sağlıklı şekilde gelsinler de gerisine katlanırız
Inglesina aptica ana kucağınıda aldık 4400 dü tek kalmış dediler aklimizdaki fiyatın cok üstü oldu ama kullanması rahat geldi erken aldık diye hayiflaniyorduk fiyatlar artacak falan dediler.İnşallah kullanır.Ne kadara aldınız markası modeli neydi ?
Sanırım siz de biraz fazla tepki veriyorsunuz tercih tabiki de sizin ama karşınızdaki kişinin de hamile bir kadın olduğunu unutuyorsunuz bir şey demeyeyim dedim ama biraz fazla tersliyorsunuz sakinleşelim biraz herkesin tercihi ama ayrıntılı usg de koşullarınızdan çok gereksiz bir uygulama olarak görüp bunu yaptıranları da biraz sorgularcasına yorum yapıyorsunuz Belki niyetiniz o değil bilmiyorum ama lütfen biraz sakin kalalımDetaylı ultrason yaptıranların başına hiç kötü bişey gelmiyo dimi. Dört dörtlük devam ediyo süreçleri. Yani konuyu nereye çekiyosunuz nerden muhalefet çıkartıyosunuz.
Konumuz bu değil ya da şöyle söyliim sizin anladığınız gibi değil. Ben size cevaben felan bişe yazmadım. Sizi hatırlamıyorum bile. Yazdıklarımdan üstünüze alınmanıza hiç gerek de yok. Nokta.
Ben de hamileyim. Düşünün hem karşıdaki sizi anlamıyor hem de sırf muhalefet olmak için konuyu başka yere çekiyor. Yani siz de bunu yazınca benim iyi hissetmemi sağladınız mı yoksa daha mı kötü oldu sizce ? Sonra fazla tepki verdiniz oluyo. Gel de verme. İnsanı gerdikçe geriyosunuz. Ben konuyu kapatalım dedikçe uzatılıyor. Ben ona bişe demiş miydim yazmış mıydım. Hayır. Size ? Hayır.Sanırım siz de biraz fazla tepki veriyorsunuz tercih tabiki de sizin ama karşınızdaki kişinin de hamile bir kadın olduğunu unutuyorsunuz bir şey demeyeyim dedim ama biraz fazla tersliyorsunuz sakinleşelim biraz herkesin tercihi ama ayrıntılı usg de koşullarınızdan çok gereksiz bir uygulama olarak görüp bunu yaptıranları da biraz sorgularcasına yorum yapıyorsunuz Belki niyetiniz o değil bilmiyorum ama lütfen biraz sakin kalalım
Yani ben tercih etmezdim herhalde dediğim gibi doğum anı zormuş sancı bana zor gelmedi epidural doğumu kolaylaştırıyorsa tercih edilebilir ama doguma bir kolaylık sağladığını düşünmüyorumBir de suni sancı normal sancıya göre daha zor olurmuş. Bir de şey düşünüyorum ya o ana gelince çekmek zorunda oluyorsun ya şimdiki kadar korkunç olmazmış gibi başa gelince ama işte iyimser bir yaklaşım sunuyorum sadece kendime belki de
Epidural diye bir şey var, onda ağrı olmuyor mu?
Pikiiii doğum anı neden en zoru?
İyi bari pişman olmayacağım :)joie fiyat/performans olarak güzel bence( ben kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı )
Kemankolik sen cevap verme bence daha fazla. Konuyu kapatan sen ol, boşuna gerilme sen de.Detaylı ultrason yaptıranların başına hiç kötü bişey gelmiyo dimi. Dört dörtlük devam ediyo süreçleri. Yani konuyu nereye çekiyosunuz nerden muhalefet çıkartıyosunuz.
Konumuz bu değil ya da şöyle söyliim sizin anladığınız gibi değil. Ben size cevaben felan bişe yazmadım. Sizi hatırlamıyorum bile. Yazdıklarımdan üstünüze alınmanıza hiç gerek de yok. Nokta.
Bana da aksi şekilde karşı taraf tersliyor geldi, Kemankolik dediği konudan olay uzaklaştı gereksiz bir gerginlik oluştu.Sanırım siz de biraz fazla tepki veriyorsunuz tercih tabiki de sizin ama karşınızdaki kişinin de hamile bir kadın olduğunu unutuyorsunuz bir şey demeyeyim dedim ama biraz fazla tersliyorsunuz sakinleşelim biraz herkesin tercihi ama ayrıntılı usg de koşullarınızdan çok gereksiz bir uygulama olarak görüp bunu yaptıranları da biraz sorgularcasına yorum yapıyorsunuz Belki niyetiniz o değil bilmiyorum ama lütfen biraz sakin kalalım
Doğum anında en çok ne zorluyor ki, önceden yapabileceğimiz bir şey var mı acaba kolaylaştırmak içinYani ben tercih etmezdim herhalde dediğim gibi doğum anı zormuş sancı bana zor gelmedi epidural doğumu kolaylaştırıyorsa tercih edilebilir ama doguma bir kolaylık sağladığını düşünmüyorum
Tabi sen bana bakma ben ağrıya dayanıklı biriyim hasta olurum iyileşince anlıyorum nekadar ağrı çektiğimi nasılsın diyene iyiyim diyorum kimse hasta olduğumu anlamıyor
Doğum sancısı çekiyorum anneme iyiyim ben diyorum ta son sancıya kadar düşün
Her toplulukta olduğu gibi burada da farklı fikirler var. Bazen iyi bazen kötü olarak yansıyor tabii. Bize fikir vermek düşer gerisi anne adayına kalır. Bazı insanlarla tartışmaya girmeye değmez :) saygı çerçeveleri yoktur çünkü. Boş verin o yüzden.Höf pöf demeye gerek yok. Bana cevaben anne karnında bir şeye müdahale edielmiyor dediniz. Dizi kısmından haberim yok. Ben de hani doktor abartı bir şey söylemiyorsa burada anlatıyor dedim. Konumuz da bu aslında. Hiçbir teste aslında gerek yok, annem yaptırmamış turp gibiyiz, bir şey olsa aldıracak mıyız benzeri söylemler beni rahatsız ediyor çünkü işin bu müdahale tarafı var ve test yaptıranlar da aman bir şey varsa aldırayım diye yaptırmıyor. Hiçbir test şart değil. O konuda size katıldığımı her seferinde söyledim. Şartlara göre, sağlık durumuna göre her tercih edilebilir. Ama tetkik yaptırmamayı övmeye veya bunları fuzuli bulmaya gerek yok.
Anlamamakta ısrarcısınız eleştirdiğiniz şeyi siz yapıyorsunuz evet yazmıyorsunuz İsim vererek belki ama yorumunuzu beğenmeyenlere bile çok güzel laf sokuyorsunuz ben tüm yazışmaları gördüm ona istinaden yorumda bulundum zaten siz normal yazdınız da ben sizi gerdim sanki size de hak veriyordum tercih meselesi sonuçta ama yazma tarzınız su an olduğu gibi kırıcı herkesin farklı düşüncesi var tabiki herkes fikrini belirtir bunun için birşey demem asla ki yorum bile yapmıyorum katılmadığım konularda kimseyi germemek adına yani derdim sizin hangi testi yaptırdığınızı ya da yaptırmadığınızı sorgulamak değil haddim de değil yazma tarzınız ama anlatamıyorum bunu da kabul ettim zaten kendi içimde boşverelim en iyisiBen de hamileyim. Düşünün hem karşıdaki sizi anlamıyor hem de sırf muhalefet olmak için konuyu başka yere çekiyor. Yani siz de bunu yazınca benim iyi hissetmemi sağladınız mı yoksa daha mı kötü oldu sizce ? Sonra fazla tepki verdiniz oluyo. Gel de verme. İnsanı gerdikçe geriyosunuz. Ben konuyu kapatalım dedikçe uzatılıyor. Ben ona bişe demiş miydim yazmış mıydım. Hayır. Size ? Hayır.
Kendimden yola cıktım öle anladım tabiki bir dımtısçı olarakAy o da var bir de değil mi?Acıtan şeyler mi acaba diyeceğim de doktorumun dediği aklıma geliyor bu da anne olacak diye Laylaylom yaşıyoruz bakalım şimdlik neler olacak
Kız nasıl anladınBen de çok severim hareketli geceleri Ama oğlum beni beğenmez kesin kendi kız arkadaşı ile gider ilerde çok kızıcam ona.
Bulantı kusman var mıydı ilk üç aylık dönemde ben de çok kilo almadım artık bu üç ayda bayağı Almaya başlarız ilk aylar kilo almamak çok sorun değil hatta iyi birşeyKilo almaya ne zaman baslayacağız? Ben henüz kilo alamadım , hatta hamilelik öncesine göre 3 kilo eksideyim
Bilmiyorum ki kuzum
Aaa bu yaylar hep mi böyle.Kendimden yola cıktım öle anladım tabiki bir dımtısçı olarak
Hep böyleler , annemlerle konuşuyoruz ,evde dura dura eve alıştın diyor . Yasağın bitmesine gün sayıyoruz kendimizi dışarıya atmak için dedimAaa bu yaylar hep mi böyle.Hey gidi hey ne günlerdi bir zamanlar acıktı eğlence mekanları hamile de değildik ağustos böceği gibi gez ye iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?