2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay bende suyum uyurken gelirse yatak batacak veya hastaneye giderken suyum koltuğa boşalırsa filan diye hep merak etmişimdir o su gelme olayı tam olarak nasıl oluyor

❤ ❤

36 haftalık doğdu canım

Aynen canım ben de öyle diyordum ama insan sonra o acıları yine çekmek istiyormuş meğerseikinci daha kolay olur diyorlar Nasıl, yoksa o da mı kandırmaca

Aynen canım ben de öyle diyordum ama insan sonra o acıları yine çekmek istiyormuş meğerseikinci daha kolay olur diyorlar Nasıl, yoksa o da mı kandırmaca

doğum olayı aynı ama daha çabuk oldu o açıdan kolaylaşıyor gerçekten

Canım keşke hemen su gelince bebek doğsa, benim ilk suyum geldi tam 22 saat sonra bebek doğdusu gelince açılma vs olmadı hemen

Canım keşke hemen su gelince bebek doğsa, benim ilk suyum geldi tam 22 saat sonra bebek doğdusu gelince açılma vs olmadı hemen

diğer bir hayalim de suyum gelsin açılma sürecini evde geçireyim sonra sancılar sıklaştığında hastaneye gideyim ooo desinler hemen doğuma alsınlar 14 saatte yüksek doz suni sancı ile 4 cm açılma olmuştu , 20.30 saat sonra Doğuma girebilmiştim

Amaaaaaaannn
Ya işte o açılma meselesi de var. Rahat açılma olması için bişeyler yapmak gerekli mi acaba. Yoksa bünyeyle alakalı bişey mi

Riskli hafta olmuyor 36 hafta ama di mi?
Çok riskli bir hafta değil canım ama yine de 37 haftadan öncesi prematüre sayılıyor ve durum bebekten bebeğe değişiyor. İçeride ne kadar kalırsa bebek o kadar iyi bir gün bile çok farkediyor hele son haftalar bebek gelişimi için daha da önemli oluyor. Şükür bizim ciğerlerimiz gelişmişti, kuvöze ihtiyaç kalmamıştı, 3 kilo doğdu, emme refleksi çok güzeldi hemen emdi filan zorlanmadı ama erken doğum, kan uyuşmazlığı sebebiyle uzayan sarılık oldu 3,5 ayda zor atlattık

maşallah 36. Haftada 3 kilo süper 38-39 larda da normal doğum şansın olmazdı bence 4 ü geçerdi senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…