- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Doğum hikayeleri dinliyorum bazen hepsi böyle diyor şancı siklastiginda gittik oncesi kasilmalar zorluyordu ama dogumhameye girince yarim saatte bitti filan diye.diğer bir hayalim de suyum gelsin açılma sürecini evde geçireyim sonra sancılar sıklaştığında hastaneye gideyim ooo desinler hemen doğuma alsınlar14 saatte yüksek doz suni sancı ile 4 cm açılma olmuştu , 20.30 saat sonra Doğuma girebilmiştim
Ah ya yavru, çok geçmiş olsun. bu sefer inşallah tam vaktinde gelir ufaklık. Sarılık çıkmasa turp gibiydi yani maşallah. Inşallah herkes vaktinde doğumlar yaşar.Çok riskli bir hafta değil canım ama yine de 37 haftadan öncesi prematüre sayılıyor ve durum bebekten bebeğe değişiyor. İçeride ne kadar kalırsa bebek o kadar iyi bir gün bile çok farkediyor hele son haftalar bebek gelişimi için daha da önemli oluyor. Şükür bizim ciğerlerimiz gelişmişti, kuvöze ihtiyaç kalmamıştı, 3 kilo doğdu, emme refleksi çok güzeldi hemen emdi filan zorlanmadı ama erken doğum, kan uyuşmazlığı sebebiyle uzayan sarılık oldu 3,5 ayda zor atlattık
Canım senin cevaplarına hep aynen diye başlıyorum ama gerçekten en uygun kelime aynen ya benimde hayalim aynıydı ama olmadı sancıyı sana göre çok çekmedim 7-8 saat filan ama 22 saat hastanede kaldım benden sonra gelen 4 kişi doğurdu ben doğuramadım ya hepsini duydum. Beni en çok rahatsız edense 7 Farklı kişi tarafından bilmem kaç defa açıklık kontrolü yapılmamdiğer bir hayalim de suyum gelsin açılma sürecini evde geçireyim sonra sancılar sıklaştığında hastaneye gideyim ooo desinler hemen doğuma alsınlar14 saatte yüksek doz suni sancı ile 4 cm açılma olmuştu , 20.30 saat sonra Doğuma girebilmiştim
Ayyy maşAllah
Benim kuzenim ilkinde yalanci sanciyle gitti 2.de kocasi inanmamis yoldada giderken filmlerde ben hep goruyorum bagiriyolarsen hic bagirmiyosun falan diyomus kesin buda yalanci sanci demisÖyleyim vallaya bi de 7. 8.aydan beri başlıyomuş sancılar nasıl bilecez yalancı sancı veya gerçek sancı. Ben yalancılara inanırım hemencik o da heralde suyla beraber gelirse gerçek sancı olacak
Ayyy maşAllahama çok küçükmüş 15 felan heralde dedim. Ona baya sıkıcı gelir. Seviyesinden çoook uzak. Eğitici bi filmdi eğitimle ilgili. Sanırsam cinsel içerikli bi sahne de vardı yanlış hatırlamıyorsam
Genetik olabilir belki çünkü benim annemin doğumları da böyle olmuş suni sancıyla doğurmuş bizi. Ama ben suni sancı almadım doktorum gerçekten çok iyiydi kendi sancını beklicez dedi süreç o yüzden uzadı. Korkutmayayım siziAmaaaaaaannn
Ya işte o açılma meselesi de var. Rahat açılma olması için bişeyler yapmak gerekli mi acaba. Yoksa bünyeyle alakalı bişey mi
Canım senin cevaplarına hep aynen diye başlıyorum ama gerçekten en uygun kelime aynen ya benimde hayalim aynıydı ama olmadı sancıyı sana göre çok çekmedim 7-8 saat filan ama 22 saat hastanede kaldım benden sonra gelen 4 kişi doğurdu ben doğuramadım ya hepsini duydum. Beni en çok rahatsız edense 7 Farklı kişi tarafından bilmem kaç defa açıklık kontrolü yapılmambu sefer ilk kontrolümde doktora sorucam su gelse bile ben evde sancımı çekip sonra gelsem olur mu diye
Evet genetiğimde müsait ailemde benim haricimde 4,5 kilodan aşağı çocuk doğuran yokmaşallah 36. Haftada 3 kilo süper38-39 larda da normal doğum şansın olmazdı bence 4 ü geçerdi senin bebiş
Öyle maalesef. Animasyonlarda bile var dediğin gibi. 25.kareolmayan film mi var , animasyon filmlerinde bile varAtlayacaktım orayı artık film kalmadı . Çocukla izlenebilecek o kadar az film var ki en son dangal I izledik iki üç defa , animasyonları kaç defa izledik sayılarını unuttum film yok yaa
Höf pöf demeye gerek yok. Bana cevaben anne karnında bir şeye müdahale edielmiyor dediniz. Dizi kısmından haberim yok. Ben de hani doktor abartı bir şey söylemiyorsa burada anlatıyor dedim. Konumuz da bu aslında. Hiçbir teste aslında gerek yok, annem yaptırmamış turp gibiyiz, bir şey olsa aldıracak mıyız benzeri söylemler beni rahatsız ediyor çünkü işin bu müdahale tarafı var ve test yaptıranlar da aman bir şey varsa aldırayım diye yaptırmıyor. Hiçbir test şart değil. O konuda size katıldığımı her seferinde söyledim. Şartlara göre, sağlık durumuna göre her tercih edilebilir. Ama tetkik yaptırmamayı övmeye veya bunları fuzuli bulmaya gerek yok.Höf yok yok yalan dedik biz de sankikonumuz anne karnında neye müdahale edilir neye edilmez diil ki. Teşekkürler bilgilendirme için ama yanlış bilgilendirme Gereksiz, uzatıldı konu sanki ben de dizide izlediğimi bildiğimi söyledim zaten ediliyor biliyorum Allah kimseyi uygulamak zorunda bırakmasın diyerek konuyu kapatmak istiyorum. Katkılarından dolayı herkese teşekkürler
Genetik olabilir belki çünkü benim annemin doğumları da böyle olmuş suni sancıyla doğurmuş bizi. Ama ben suni sancı almadım doktorum gerçekten çok iyiydi kendi sancını beklicez dedi süreç o yüzden uzadı. Korkutmayayım sizison 7-8 saat sancı çektim onunda ilk yarısı çok şiddetli olmuyor zaten
Yok canım herşey yolundaydı doktor birşey dememişti. İnşallah hepimiz vakti zamanı gelince hayırlısıyla doğururuzDoğum hikayeleri dinliyorum bazen hepsi böyle diyor şancı siklastiginda gittik oncesi kasilmalar zorluyordu ama dogumhameye girince yarim saatte bitti filan diye.
Ah ya yavru, çok geçmiş olsun. bu sefer inşallah tam vaktinde gelir ufaklık. Sarılık çıkmasa turp gibiydi yani maşallah. Inşallah herkes vaktinde doğumlar yaşar.
Öncesinde doktor hiç söylemiş miydi peki erken gelebilir diye
Öyle maalesef. Animasyonlarda bile var dediğin gibi. 25.karedangal güzel evet. Aamir khan ın tüm filmleri güzel ya. Peki İran filmelerini izlettin mi ? Çok güzel filmleri var
İnşAllah annemin ve küçük ablamın gibi olur o zaman. Onların doğumları çok rahat olmuş. Çok korkmuyorum ya acı eşiğim yüksek. Çünkü adetlerim hep ağrılı oldu bekarken. Evlenince geçti biraz ama yine de çok sancılıydı. Anlıyorum yani belki doğumdaki gibi değildir ama ben de ilk gebeliğimde düşük yaparken 9 saat sancı çektim, ilaç verdiler sancı yaptı o, ateş basıyodu. Ağrıdan kaç defa kustum. Hayattan beziyo insan. Ayy inşAllah doğumum rahat geçer yıllarca adet sancısı çektim. Hepimizin ki rahat geçer inşAllahGenetik olabilir belki çünkü benim annemin doğumları da böyle olmuş suni sancıyla doğurmuş bizi. Ama ben suni sancı almadım doktorum gerçekten çok iyiydi kendi sancını beklicez dedi süreç o yüzden uzadı. Korkutmayayım sizison 7-8 saat sancı çektim onunda ilk yarısı çok şiddetli olmuyor zaten
Ay ne güzel ya inşallah bizim de bu sefer böyle olurbenim o açıdan rahattı kendi doktorumun doğum ekibi vardı bir eve benle ilgileniyordu ama dediğin gibi bilmem kaç defa kontrol ediliyorsunbence hamileliğin normal seyrinde devam ederse hiç sorma bile dr lar garantici oluyor , gece hastaneye yatışım yapılmıştı en son saat 19 hadi 20 de yemek yedim . 12 de suni sancı verilmeye başlandı , ben o günün akşamı saat 20.30 dan sonra doğurdum o vakte kadar eşim gram su vermedi, neden ya sezeryana gidersem Kaç saat aç ,susuz ,takatsiz kaldım.
kardeşimin eşi ikinci doğumumdan sonra doğurdu . Hamileliği normal seyrindeydi . Haberleşerek yönlendirdim . Benim hayalini kurduğum doğumu o yaşadı . Nişanı geldi , suyu gelmeye başladı . Sık sık sıcak duşa girdi . Hareketler söylemiştim ona onları yaptı hastaneye gitti 7-8 cm açıklık beklemeden doğuma girdi ve ilk doğumuydu
İnşAllah annemin ve küçük ablamın gibi olur o zaman. Onların doğumları çok rahat olmuş. Çok korkmuyorum ya acı eşiğim yüksek. Çünkü adetlerim hep ağrılı oldu bekarken. Evlenince geçti biraz ama yine de çok sancılıydı. Anlıyorum yani belki doğumdaki gibi değildir ama ben de ilk gebeliğimde düşük yaparken 9 saat sancı çektim, ilaç verdiler sancı yaptı o, ateş basıyodu. Ağrıdan kaç defa kustum. Hayattan beziyo insan. Ayy inşAllah doğumum rahat geçer yıllarca adet sancısı çektim. Hepimizin ki rahat geçer inşAllah
Ben joie travel sistem aldım ama nasıldır hiç bilmiyorum riske girdim aldımkızlar park yatak olarak kraft düşünüyoruz, araba olarak ne almamızı tavsiye edrsiniz, siz ne aldınız?
Ben joie travel sistem aldım ama nasıldır hiç bilmiyorum riske girdim aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?