2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cok özür dileyerek soruyorum bu ıkınırken Baska seylerde olmuyor dimi ıkınınca ilk baskı bagırsak ve makata oluyor ya ne bileyim dogumdan önce bsy yememek mi lazım

doğumdan önce lavman yapıyorlar . hastanedekiler yüksek etkili olduğu için bağırsaklarda hiçbirşey kalmıyor sürekli hemşireye birşey yapmadım dimi diye soruyordum

Cok özür dileyerek soruyorum bu ıkınırken Baska seylerde olmuyor dimi ıkınınca ilk baskı bagırsak ve makata oluyor ya ne bileyim dogumdan önce bsy yememek mi lazım
Lavman yapıyorlar ama bence o durumda hiçbir şey umrunda olmayacak

doğumdan önce lavman yapıyorlar . hastanedekiler yüksek etkili olduğu için bağırsaklarda hiçbirşey kalmıyor sürekli hemşireye birşey yapmadım dimi diye soruyordum
O zmn dogru Bi soru olmus o lavmanda ne fena bsy ya yıllar önce yapmıstım kendim kolonıskopi için ayy insanı kıçından işetiyorlar resmen

Lavman yapıyorlar ama bence o durumda hiçbir şey umrunda olmayacak
Valla smdi aklıma geldi normalde hiç düşünmüyorum akısına bıraktım bide erken diye düşünürsem direk sezeryan isterim o yüzden ben müdahale etmeyim nasıl olacaksa diyorum karıştırmıyorum oraları

Karıştırma bizi yeterince karıştıracaklar zaten içli dışlı

Aynen gördüm bunları da evde cok tembelleştim yapamıyorum hiç bsy ama benm bacaklara şart bsyler gercekten ACAYİP güçsüz Bi kavga etsem tekme atamam valla dayaği yerim He
Valla ben de öyleyim cinsel hayatıma da yansımış farkediyorum ağırlık çökmüş bacaklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…