Evet en sert yer kafası kafası denk geliyo heralde o pıtlar pıtlar artıyor işte gaz sanıyodum ben ama artık olmadıgını biliyorum bide böle sırt üstü yatınca cok oluyor tekmeler aslında onlarEVet dediğin gibi göbek deliğinin çaprazı sağ tarafımda göğüs altından yana doğru ay çok değişik oldum sert ve şişlik olmasından dolayı eşim bebek bu tarafta heralde Buda kafası sanırım yoksa niye böyle sert olsun dedi ben oynamasımı bilmiyorum ama göbeğimin altında arada bi pıt pıt bişey olduğunu hissediyorum bazen
Ayyy muhteşem emojisi bu mesaja tam anlamıyla uyuyor bence. Çok güzel anlatmışsın canım. Ben de öyle düşünüyorum unutuluyor demekki sonrası 2.ciyi 3.cüyü istiyolarçok güzel bi an ya bebeğe ilk dokunuş ilk temas izlerken çok duygulandım orda
Ben şeyi çok merak ediyorum ne zaman tam anlamıyla oynağını hissedicezBu kızlar çok fena
Benimki de tekken pıt pıtlıyor babası elini koyunca asla tepki yok.
Ayy çok tatlı ve saf sormuşsun canım istemsizce güldüm kusura bakmaBen bu açılma olayına ek bide bu çatısı dar olayını merak ediyorum o çatı denilen yeri genişletmek bizler bişeyler yapabiliyor muyuz pilates bol yürüyüş vs gibi özellikle bilen duyan anneler bi el atın
Ay ne güldüm bu akşam koptum resmen yorumlarına yaCok özür dileyerek soruyorum bu ıkınırken Baska seylerde olmuyor dimiıkınınca ilk baskı bagırsak ve makata oluyor ya ne bileyim dogumdan önce bsy yememek mi lazım
İlk gebeligimde yoktu ama bu gebeligimde zaman zaman yasiyorum uyusma karincalanma hissi ozellikle kollarimda elllerimde yada parmaklarimda .Kollarımı gören varmı kızlar..Buralarda mı unuttum acaba hissetmiyorumda dünden beri bu nasıl birşey anlamadım gittiAğrıyormu sizinde bu kadar uyusuk resmen
Bende gaz mı hareket mi ediyor anlamıyordum başlarda sonradan anladımEvet en sert yer kafası kafası denk geliyo heralde o pıtlar pıtlar artıyor işte gaz sanıyodum ben ama artık olmadıgını biliyorum bide böle sırt üstü yatınca cok oluyor tekmeler aslında onlar15 mayıstan beri hissediyorum bende net olarak 20+3oldum zaten 20nin içinde başlamıstı dedikleri gibi ve günler ilerledikçe dahada hissettiriyor
2-3 haftaya bence artık çok belirginleşir güçlenir bebelerBen şeyi çok merak ediyorum ne zaman tam anlamıyla oynağını hissedicez
Çarşamba günü gidicem bakalım kontrole ordan da detaylıya yönlendirecek doktorumuz çok merak ediyorum nasıl diye2-3 haftaya bence artık çok belirginleşir güçlenir bebeleryani inşallah
İyi düşün artık kocaman olmus annesi allahın dediği olur acı tecrübeler endişeyi artırıyor ama engel olamayacagımız seylere de stres olmak yıpratır insanı o yüzden geçmişi geçmişte bırak hareketlerin tadını cıkarBende gaz mı hareket mi ediyor anlamıyordum başlarda sonradan anladımbiz 20 olduk elhamdulillah bazen çıkar tuhaf oluyorum acaba iyi mi düşüncesine kapılıyorum üzülüyorum bi an bi kimyasal birde 9 haftalıkken kalp gelişim durduğu için aldırmıştık oyuzden
Haklısın ama doktora giderken engel olamıyorum o korkulara hep acaba iyi mi diye giriyorum doktorun odasınaİyi düşün artık kocaman olmus annesi allahın dediği olur acı tecrübeler endişeyi artırıyor ama engel olamayacagımız seylere de stres olmak yıpratır insanı o yüzden geçmişi geçmişte bırak hareketlerin tadını cıkar
Benim de cumartesi Detaylı. Zaman da sağ olsun hiç yardımcı olmuyor ağır ağır ilerliyorÇarşamba günü gidicem bakalım kontrole ordan da detaylıya yönlendirecek doktorumuz çok merak ediyorum nasıl diye
Ayy ne şanslıymışÇatı muayenesi 38. Haftada oluyor ve o zamana kadar vücudun kendini doğuma hazırlıyor . Şuan ölçüm yapılmıyor yapılsada o zaman ki ölçüm ile aynı çıkmayacaktır
Yürüyüş ile de gerçekten gram ilgisi yok , açılacaksan açılıyorsun benim iki hamileliğimde de sıfır açıklık oldu . Yürümek , spor , hareketlilik had safhadaydı . Birkaç mesaj geride kardeşimin eşinden bahsetmiştim . Tüm hamileliğinde yattı iş bile yapmadı ve doğumu çok rahattı
Walla o herkesde var aslında ama kontrol etmek bizim elimizde acaba mı diyoruz ya o acaba olsa nolcak bsybyapablcekmiyiz yine teslim olcaz o yüzden ne olacaksa olacak Allahtan gelecek biraz polyannacılık gibi oluyo ama ben bunu öğrendim sanırımHaklısın ama doktora giderken engel olamıyorum o korkulara hep acaba iyi mi diye giriyorum doktorun odasına
Ramazan’dan dolayı bana bu 1 ay çabuk geçti de kontrol günleri geleceği zaman günler geçmiyorBenim de cumartesi Detaylı. Zaman da sağ olsun hiç yardımcı olmuyor ağır ağır ilerliyor
Çatlma işi bncede genetik benm fiziğim annemin aynısı çatlama yerlerimiz bile aynı beni cok zor dogurmus vakumla aldılar 15 gün kalkamadım demişti kardesnde cok rahat dogurmus eger genetikse benm için eyvahlar olsunAyy ne şanslıymış ☺ Peki bunun genetikle alakası olabilir mi ? Yani şöyle benim annem 4 doğum yaptı hepsi de normal ve resmen kendi kendine yapmış hele en küçük kardeşimde masaya çıkamadan doğurmuşkız kardeşimde geçen yıl doğum normal doğum yaptı anneannem 9 doğum yapmış filan derken belki bende onlara çekmişimdir hem bu çatlama olayına gelince kesinlikle genetik anne çatladıysa kızıda çatlar diyorlar eee o zaman buda genetik olsun
Aynen benimde ilk gebeligimde bu kadar agrim yoktu son birkaç ay karpal tünel cekmistim okadar..ama simdi kollarimı yatinca nereye koyacagimi bilemiyorum felaket bi kas agrisi var..psikolojik olabilir dedi doktorum şaşırdım ne alakaysa..sonrada magnezyum ve b vitamini verdi bakalim onları kullanicam simdi gecer insallah cok rahatsiz edici hicbir iş yapamıyorumİlk gebeligimde yoktu ama bu gebeligimde zaman zaman yasiyorum uyusma karincalanma hissi ozellikle kollarimda elllerimde yada parmaklarimda .
Senin de mi ilk bebeğin kuzumWalla o herkesde var aslında ama kontrol etmek bizim elimizde acaba mı diyoruz ya o acaba olsa nolcak bsybyapablcekmiyiz yine teslim olcaz o yüzden ne olacaksa olacak Allahtan gelecek biraz polyannacılık gibi oluyo ama ben bunu öğrendim sanırımBi daha hamile kalırsam bu kdr tedirgin başlamam heralde beni belirsizlik öldürüyor ama anne olmak sabretmeyi öğretiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?