2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ağustos başında doğum yaptım, Temmuz ortasında Fethiye Kelebekler Vadisine tırmanıp inişim var benimde
Yaa biliyomusun bu sene o hayalim vardı temmuzda fethiyeye kelebekler vadisine gitme ama lanet korona yüzünden yattı gibi eşim diyor hamile hamile nasıl gezceksin su an bile solugun Baska yerden cıkıyor diyor bende diyodum gezme olsun ben dinlene dinlene yaparım için acıkır unuturum herseyi ama hayal olarak kalacak sanırım

Ya kızlar bu açılma sonradan kendi kendine kapanıyor mu? Şimdilerde pek moda dikişsiz normal doğum ama açılma olup sezeryan olanlar nasıl oluyor.

Ya kızlar bu açılma sonradan kendi kendine kapanıyor mu? Şimdilerde pek moda dikişsiz normal doğum ama açılma olup sezeryan olanlar nasıl oluyor.
Tabi ki kapanıyor . Normal doğumdan sonra tam olarak eski hale dönülmüyor ama oldukça toparlıyor vücut kendini .
bazı komplikasyonları yazdım yukarıda . Açılma oluyor , normal doğum gibi seyrederken bebek kakasını yapmış oluyor , kordon dolanmış oluyor , kalp atışı zayıflayabiliyor veya açılma belli yere kadar geliyor sonra açılmıyor ....

Kapanma kısmını bilmiyordum tabi canim benim 2 arkadaş 24 ve 36 saat sancı sonrası sezeryana döndüler 2 side drla kavga durumuna gelmişti normal doguracaz diye birde birisi ebe hemşireydi hastaneye yanına gittiğimde dr ebe hanım normal dogurunca daha çok ana olmuyorsun diye kızıyordu.Allah herkese kolay doğum versin.

İnşallah kalmaz canım hiç olmadı Allah izin verirse seneye bebeğinle beraber gidersiniz

Aynen öyle her doğumun kendine göre zorlukları var . Maalesef toplumumuzda anne üzerinde baskı oluşturuyorlar aaa normal değil mi ? Diye geçmiş mesajlarda yazmıştım dr arkadaşım doğum meselesinden dolayı lohusalık depresyonuna girmişti . Doğumun her şekli zor ve kutsal

Kızlar birşey sorucam az önce sağ tarafımda boşluğuma doğru ama tam boşluk değil o tarafta ağrı hissettim ve gözle görülür şekilde şişti eşim baktığın da heralde çocuk o tarafa geçti dedi dokunduğum da çok sertti normal midir yani bebeğin o tarafa geçmiş olması ihtimali var mı

Bendede aynı sekilde olmustu sağ tafata göbek deliğine çapraz mesafede gerildi agırlık oldu bakayım dedim şişti orası elimle baktım sertti sonra yunsadınkesinlikle bebek artık hissedersin ben ondan sonra sürekli hissetmeye başladım

EVet dediğin gibi göbek deliğinin çaprazı sağ tarafımda göğüs altından yana doğru ay çok değişik oldum sert ve şişlik olmasından dolayı eşim bebek bu tarafta heralde Buda kafası sanırım yoksa niye böyle sert olsun dedi ben oynamasımı bilmiyorum ama göbeğimin altında arada bi pıt pıt bişey olduğunu hissediyorum bazen

Şöyle bi tık tık yap bakalım bebeye tepki verecek mi ya bi yere toplandığında fark edilecek kadar büyüdüler mi gerçekten

Şöyle bi tık tık yap bakalım bebeye tepki verecek mi ya bi yere toplandığında fark edilecek kadar büyüdüler mi gerçekten
Benim kızım tembel sanırım teyzesi canı istediğinde tepkileşiyor doktora gitmiştik doktor yüzü senin sırtına dönük dedi okadar uğraştı pozisyon değişsin diye bana mısın demedi doktortan çıktık arabaya bindik göbeğimin altında başladı pıt pıt etmeye

Bu kızlar çok fena
Benimki de tekken pıt pıtlıyor babası elini koyunca asla tepki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…