Genelgede risk grubu için bile mutlak bir idari izin tanınmamış bence. Bütün memurların ihtiyaç halinde göreve çağrılabileceği belirtiliyor. İsteyen bakanlık veya kurum memurlarını buna dayanarak göreve çağırabilir. Mesela ben de idari izinliyim ama görevlendirme yapılıyor, evden çalışıyorum. Yarın ofise de gel deseler ne diyebilirim ki? Tek isteğim şehir dışı görev olmasınAma izinler kararnameyle aciklanmadi mi her kurum kendi kafasina göre cagirabilecekmi cok sacma degilmi bazi devlet kurumlarinda hamileler calisacak bazilarinda calismayacak izinli olacak bilemedim bu nasil olacak
Bende 18+3 üm zamanimiz varmis daha bakalim once kim hissedecek18. Haftamdayım. Hissedemediğim için takip de edemiyorum. Siz kaçıncı haftadasınız?
Ben serbest çalışıyorum memurlar ne durumda bilmiyorum. Eşim geçen hafta gitmiş adliyeye in cin top oynuyordu dedi.Demekki her kurum kendine göre mi cagiracak bilemedim farkli farkli olacak o zamanda
Onu bilmem, o tarz şeyler daha çok ticari gibi geliyor bana, çılgınca reklamı da döndüğüne göre, reklama ihtiyacı olan bir urun diyebilirizarkadaşlar, hepimiz ufak ufak artık alışverişlerimizi yapmaya başladık
ben araştırıp almam gerekenlerin listesini yapıyorum, sürekli karşıma gümüş göğüs kalkanı çıkıyor. ilk annelik deneyimimde böyle ürünler yoktu bu nedenle çok bilmiyorum sizlere danışmak istedim. siz gümüş göğüs kalkanıyla alakalı ne düşünüyorsunuz? sizce alınmalı mı?
Hadi bakalım güzelce keyfini çıkart canımYarın kontrolüm var, yaklaşık 19 saat sonra minnak kizcemi göreceğimyine sardı bir heyecan
Benimde yarın randevum var bir aydır gitmiyorum. İyice belli oldu kolları, bacakları, hareketleri ultrasonda izlemesi çok keyifli oluyorYarın kontrolüm var, yaklaşık 19 saat sonra minnak kizcemi göreceğimyine sardı bir heyecan
Ben kesinlikle alacağım çünkü çok fazla araştırdım. Yüzdeye vurursak kullananların çoğu memnun. Bir de nedense çok korkuyorum yara olmasından. Kanıyor falan diyorlar ya. Şu an bile çok hassas göğüs uçlarım atlete değse acıyorarkadaşlar, hepimiz ufak ufak artık alışverişlerimizi yapmaya başladık
ben araştırıp almam gerekenlerin listesini yapıyorum, sürekli karşıma gümüş göğüs kalkanı çıkıyor. ilk annelik deneyimimde böyle ürünler yoktu bu nedenle çok bilmiyorum sizlere danışmak istedim. siz gümüş göğüs kalkanıyla alakalı ne düşünüyorsunuz? sizce alınmalı mı?
Oy oyYarın kontrolüm var, yaklaşık 19 saat sonra minnak kizcemi göreceğimyine sardı bir heyecan
Ben de en son 27 nisanda gördümBenimde yarın randevum var bir aydır gitmiyorum. İyice belli oldu kolları, bacakları, hareketleri ultrasonda izlemesi çok keyifli oluyor
Sen hissetmiyorum diyordun cnm artık hissediyormusunBenimde yarın randevum var bir aydır gitmiyorum. İyice belli oldu kolları, bacakları, hareketleri ultrasonda izlemesi çok keyifli oluyor
Gerçekten mi? Ayvaya AŞ ermekteyim tabi ki varBen serbest çalışıyorum memurlar ne durumda bilmiyorum. Eşim geçen hafta gitmiş adliyeye in cin top oynuyordu dedi.
Onu bilmem, o tarz şeyler daha çok ticari gibi geliyor bana, çılgınca reklamı da döndüğüne göre, reklama ihtiyacı olan bir urun diyebilirizAma eğer bulursanız şimdiden ayva alıp çekirdeklerini saklayın. Ben de unuttum almayı, bulursam alicam. Ayva çekirdeğini suya koyup.bekletince oluşan jel göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş. Her yıl saklardim konuya komşuya ihtiyacı olana vermek için. Bu yıl olanları attım, kendim hamile kaldım
Emzirirken gerçekten göğüs uçlarıyla sıkıntı yaşanıyor. Ama ben oğlumda nasıl geçirmiştim asla anımsamıyorumBen kesinlikle alacağım çünkü çok fazla araştırdım. Yüzdeye vurursak kullananların çoğu memnun. Bir de nedense çok korkuyorum yara olmasından. Kanıyor falan diyorlar ya. Şu an bile çok hassas göğüs uçlarım atlete değse acıyorbirde onun yara olması ile uğraşamayacağım lohusa halimle. Markaya çok takılmamak lazım. Ben silvernurse alacağım
Çok geçmiş olsun, hiç kaygılanmayın ben 20 haftaya kadar yaşadım, yemek yapmak mümkün değildi yemek yemekte çok zorlanıyordum. daha birkaç gündür kahve görünce midem bulunmamaya başladı hatta ilk defa bugün kahve içebildim inşallah en kısa zamanda sizinde geçerKızlar 18. Haftadayim ama hala bulantilarim var her gün yatmadan önce iki tane prilam tablet kullanıyorum icmedigim zaman tüm gün aşırı şekilde bulantı ve kusma oluyor. 6. Haftadan beri çok yoğun bir şekilde bulantılarım var kaç kez hastaneye gidip serum takıldığını saymadım bile.. şu ana kadar geçmesi gerekiyordu sizde durumlar nasıl ilaç kullandığım için çok rahatsızım ama diğer türlü de hiçbir şey yiyemiyorum iyice zayıfladım zaten vitamin demir ilaci falan da kullanamıyorum daha çok bulantı yapiyor hiç gecmeyecek gibi hissediyorum
Canım detaylı ultrason o an bakılan bir şey daha sonra sonucu çıkacak bir durum yok. Ultrasonda bakıp ölçüp o an söylüyor doktorDevlet hastanelerinde detayli ultrason sonucu ne kadar zamanda cikiyor bilginiz var mi
Üç gündür özellikle geceleri sağ kasığımda pıt pıt atıyor damar atması gibi sanki bebek hareketi diye düşünüyorum inşallah öyledirSen hissetmiyorum diyordun cnm artık hissediyormusun
Hım ben pek damar atması tarzında algılamadıgım için bilemiyorumÜç gündür özellikle geceleri sağ kasığımda pıt pıt atıyor damar atması gibi sanki bebek hareketi diye düşünüyorum inşallah öyledirama çok az oluyor ve geceleri oldu burda yazanlar gibi dışardan gösterecek kadar bişey yok o yüzden emin olamıyorum
Ben de Ekim annesi bir hekim olarak söylediklerinize katılıyorum maalesef. Okurken hem üzüldüm hem kızdım. Bir insanın doktor olması onu mükemmel bir insan yapmıyor maalesef. Size gülmemesi ,istediğiniz yeterli cevabı vermemesi onu kötü bir dr da yapmaz. Evet maalesef her meslekte olduğu gibi sağlık sektöründe de her çeşit insan var .Ancak .5-10dakikada bir hasta bakan devlet hastanesi doktoru ile yarım saatte bir hasta bakan ve yardımcı sağlık personeli, tıbbi ekipmanı eksiksiz olan özel hastane doktorunu karşılaştırırken sistemi sorgulamak lazımdır belki de.Merhaba! Ben de 2020 Ekim annesi olacağım inşallah. O sebeple bu foruma dahil olmak, kimseyle görüşemediğimiz bu günlerde başka tecrübelerden de faydalanmak istedim.
Maalesef mesaj yazmadan önce son konuşulanları görüp baya üzüldüm. Ben de bir doktorum ve inanın hele de bu günlerde doktorların üzerinde bu denli yoğun baskılar varken bu tarz söylemler çok kırıcı. Her meslekte sert mizaçlı insanlar vardır. Nitekim banka memuru, belediye çalışanı vs bize güler yüz göstermek zorunda olmadığı gibi maaşlı bir devlet memuru olan doktor da güler yüz göstermekle değil işini doğru yapmakla mükelleftir. Ha tabi ki güler yüzlü olması onun insanlığını iyiliğini gösterir. Kimin ne koşullarda çalıştığını bilmiyorsunuz. Günde 500 basta baktığımı hatırlıyorum, bu koşullar düzeltilsin diye ses çıkaracağımıza 24 saatte 10 dk tuvalete zor giden doktor gülsün diye isyan ediyoruz. Özel ve devletteki en büyük fark da buradan gelir maalesef. Pazar dönüşü eve bırakılması için doktorlu ambulans çağıran, 3 gündür parmağı kaşınıyor diye acil servise gelenlerle dolu ülkemiz. İnanın sokağa çıkma yasağında dışarı çıkmak için acile başvuran o kadar çok hasta oldu ki çalışanlar bıkkınlık geçirdi. Tabi ki herkese gereksiz gelmiş gibi muamele yapılamaz ama doktorun insan sarrafı olmasını da bekleyemeyiz, öyle bir eğitim yok. Nasıl ki her hastayı gezmeye gelmiş diye azarlayan doktora sinirleniyorsak biz de her sinirli doktorda bütün cefakar sağlık çalışanlarını kıracak yorumlar yapmamalıyız. Hele müge anlıya destek vermek dayağı hak ediyorlar seviyesi filan çok ilkel ve çok üzücü kusura bakmayın.
Başlangıç için uzun bir mesaj oldu farkındayım ama bu taraftan birinin de kırgınlığını bıkkınlığını bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?