Bende 11. Haftadan beri omepa VM nin yanında bir de ayrıca demir takviyesi kullanıyorum bir ara kabızlık olacak gibi oldu ama kısa sürdü. Ben her gün 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ekledigim filtre kahveyi içiyorum. Ramazan'da eşim oruçlu diye sabahları içmeyi bırakmış, gece onunla birlikte içiyordum. Bugün yine eskisi gibi sabah içtim, öğlene kadar 2 kez WC ye çıktım. Yağ alımı bende etkili oluyor
Annem kardeşime hamileyken kaşık kaşık türk kahvesi yerdi kuru kuru. Demek ki demir eksikligindenmis. Tabi o zamanlar şimdiki gibi takviye kullanma bilinci yoktu. Şimdi kardeşim kahveye aşırı düşkün, sen kahveyle doğdun zaten diyoruz ona
Hoşgeldin
Ben 5 kez devlet Hastanesi'nde ameliyat olmuş biri olarak hep iyilerle karşılaşmış şanslı azinliktanim sanırım. Hele son kalisim 17 gün olunca öyle gözlemlerim oldu ki.. iki tarafin da kendince haklı olduğu çok nokta var. Ortayı bulabilmek asıl mesele
Yarından sonra tüm kurumlar için açıklamalar gelecek herhalde. Ben serbest avukatım ama adliyelerde ki yeni normal kuralları yayınlanmış. Biz de durusmalarin başlaması için 15 hazirani bekliyoruz