2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Demekki her kurum kendine göre mi cagiracak bilemedim farkli farkli olacak o zamanda

arkadaşlar, hepimiz ufak ufak artık alışverişlerimizi yapmaya başladık
ben araştırıp almam gerekenlerin listesini yapıyorum, sürekli karşıma gümüş göğüs kalkanı çıkıyor. ilk annelik deneyimimde böyle ürünler yoktu bu nedenle çok bilmiyorum sizlere danışmak istedim. siz gümüş göğüs kalkanıyla alakalı ne düşünüyorsunuz? sizce alınmalı mı?

Internetten bakıldığında herkes çok memnun. Ama kuzenim hiç işe yaramadığını söyledi. Ben ondakini alıp denicem bakalım

Ya onlar maşallah iyi reklam yapıyor hatta silver mi ne ben hamile kalmadan önce de cıkıyor Du instagramda filan kullanan varmı bende merak ediyorum bakalım

Canım esnek çalışma saatini kaldırmayı Haziran sonuna bırakmayacaklar maliye tüm personelini yarın itibariyle çağırdı bizim bakanlıkta 1 Haziran itibariyle çağırıyor
Aslında haziran başında demek istemiştim bizim kurumdan henüz ses yok bakalım ne zaman normal düzene dönecekler
Insallah canim ne kadar uzarsa bizim icin iyi 1 2 ay daha uzatsinlar insallah sonrada dogum iznine bisey kalmiyor zaten
Aslında işe dönmek istiyorum ama bu virüslü ortamda değil o kadar bunaldım ki evde olmaktan hiç alışık değilim

Bende gördüm iyi diyende çok işe yaramıyor diyende ucuz da değil daha çok ihtiyaç var en iyisi doğumdan sonra duruma göre almak gibi geldi bana göğüs kalkanı uç çıkarıcı falan var ilk defa duyuyorum

Internetten bakıldığında herkes çok memnun. Ama kuzenim hiç işe yaramadığını söyledi. Ben ondakini alıp denicem bakalım
birinci ağızdan işe yaramıyor dendiyse, o zaman hiç gerek yok:) çok teşekkür ederim :)
Ya onlar maşallah iyi reklam yapıyor hatta silver mi ne ben hamile kalmadan önce de cıkıyor Du instagramda filan kullanan varmı bende merak ediyorum bakalım
dimi o kadar çok reklamı dönüyor ki ben zıbın bakıyorum önüme silverrette göğüs kapağı çıkıyor grubumuzda kullanan varsa inşallah yazar :)

kesinlikle ucuz değil. 150 TL lardan başlıyor 800 TL ye kadar var internette, bende göğüsün kapağı olduğunu falan yeni öğreniyor bakalım neler keşfedicez

Benim duyduklarım çok iyi diyor. Nadir olarak bazılarına fayda etmiyormuş ama o kadar olurdu diye düşünüyorum. Bence genele bakmak lazım.

Benim kardeşim kullandı çok memnun kaldı.malesef bu doğumdan sonra alabileceğiniz bişiy değil.doğuma iki hafta kala takmaya başladı ve gerçektende göğüsleri hiç yara olmadı.Ama çok gereklimi dersen bence alınmayadabilir eğer çocuğu dpğru emzirir ve bakımını iyi yaparsanız göğüs yarası olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…